Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Περικοπή 14ου μισθού ...


04-03-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την εξάχρονη λιτότητα της προηγούμενης διακυβέρνησης που εξαθλίωσε μισθωτούς και συνταξιούχους, πιστέψαμε το ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμέ .Δυστυχώς για μια ακόμη φορά εξαπατηθήκαμε.

Με την περικοπή του 14ου μισθού στο Δημόσιο τομέα, που καλύπτει κατά κοινή ομολογία των Συναδέλφων μας , ανελαστικές δαπάνες των οικογενειών τους, η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Η νέα διακυβέρνηση της χώρας μας στέλνει το λογαριασμό για, κέρδη που δεν μοιραστήκαμε, για εγκληματικές πολιτικές επιλογές που δεν συναινέσαμε και για σκάνδαλα που δεν μετείχαμε.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν 30 χρόνια ένας πολιτικός ηγέτης έμαθε τους Έλληνες να ζουν με αξιοπρέπεια και σήμερα ένας άλλος τους οδηγεί με τις επιλογές του στην εξαθλίωση.

Δεν είμαστε ρετιρέ και δεν αποδεχόμαστε τον όρο αυτόν. Δεν συναινούμε σε περικοπές κεκτημένων δεκαετιών, δεν απεμπολούμε κανένα δικαίωμα για να εξιλεωθούν σκάνδαλα, ρεμούλες και πολιτικές ανίκανων τεχνοκρατών. Με τη δύναμή μας, ο λογαριασμός θα επιστραφεί.

Καλούμε τους Συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα, υπό τη σκέπη της Ομοσπονδίας, για να περισώσουμε τα κεκτημένα από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της Κυβέρνησης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Ιωάννης


Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: