Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΚΡΙΣΕΙΣ? ΚΡΙΣΗ? Ή ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ?


email στην ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Φίλοι Πειρατές, Κουρσάροι, θαλασσοπόροι & θαλασσομάχοι!! Κάποιοι κονδυλοφόροι, ηλεκτρονικοί & κλασσικοί, σε "έγκριτα" ... γενικώς έντυπα & όχι μόνον, αλλά και παπαγαλάκια, θαλασσοπούλια, διαδρομιστές & κάθε είδους καρακάξες, όπως αποδείχτηκαν, ομιλούσαν για ήπιες κρίσεις, ιδιαίτερα λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης, στην οποία οδήγησαν, αυτοί που όλοι γνωρίζουμε, την χώρα. Πριν αλέκτωρ λαλήσει όμως, "Αχός βαρύς ακούστηκε πολλά κανόνια πέσαν". Και ήδη αρκετοί, ακόμη & "βαρελόφρονες γαμπροί" ετοιμάζονται να ράψουν χρυσοκλαράτες στολές. Ίσως δεν έφτασε "ο φόρος αίματος" & η αφαίμαξη τόσων ανωτέρων, μάλλον θα ακολουθήσουν & άλλες, καρατομήσεις αυτή τη φορά, για να ικανοποιηθεί το "λαϊκόν αίσθημα". Αποδεικνύεται τοιουτοτρόπως ότι τα περί ταμείων που υποφέρουν & σφιχτή "έξοδο" σε αποστρατεία, είναι για εσωτερική κατανάλωση & επικοινωνιακούς σκοπούς. Όταν πρόκειτα να "τακτοποιηθούν" δικά μας παιδιά .... και να τηρηθεί η νομενκλατούρα.... "ας πάει & το παλιάμπελο".Τι δυό, τι τρείς τι χίλιοι δεκατρείς. Μήπως τελικά οι τρομολαγνία του ΔΝΤ & των "λοιπών δεινών" που μας περιμένουν, εάν εμείς οι ταπεινοί μισθοσυντήρητοι δεν δώσουμε το αίμα μας να σώσουμε το Έθνος, για ακόμη μια φορά, είναι για πληρώσουμε μια κρίση την οποία ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ?

Αιδώς Αργίοι αιδώς αχρείοι

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς, Exantas


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον αράπη αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς....
μην περιμένετε τίποτα καλύτερο από τους νέους χρυσοκέντητους ..
είπαμε είναι μαθημένοι από τη σχολή να σκύβουν το κεφάλι ..
και να κοιτούν την πάρτη τούς ...
φάγανε 2-3 πραγματικά καλούς αξιωματικούς [ ανθρώπους ]και έμειναν 2-3 τύποι που επί ν.δ αλώνιζαν και που η μύτη τους ακόμα είναι ψηλά και το παίζουν ότι είναι και γνώστες.....
απορώ αν κάποιος στο λιμενικό ξέρει τι σημαίνει ΄φέρω αξίωμα΄'
αυτός είναι και ο μόνος λόγος που είμαι κατά του σπκ.
δεν αξίζει στο λ.σ να είναι στο σπκ...........
και όποιος κατάλαβε τι εννοώ κατάλαβε.
εδω ισχύει το
1.΄ναι στις απαιτήσεις όχι στα δικαιώματα΄....
2 στην επιτυχία καλά τα πήγα στην αποτυχία τα κάναμε θάλασσα....
3 τα δικά μου δικά μου τα δικά σου δικά μου ...
4 για όλα φταίνε οι άλλοι ...
5 το παραμύθι ...αγαπώ το λ.σ ... δουλεύω για το εθνόσημο ...
6...... και άλλα πολλά......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Την ώρα που η αναδιάρθρωση του Λιμενικού μπαίνει στον πάγο λόγω κόστους ,την ίδια ώρα αποστρατεύουν από το ήδη αποδεκατισμένο Σώμα ,Αξιωματικούς που το ίδιο το κράτος έχει φροντίσει για την επιμόρφωση και εκπαίδευση τους, στην πιο παραγωγική τους ηλικία στραγγίζοντας τα αποθεματικά των ταμείων.
Ψάχνουν τώρα επικοινωνιακό τρόπο να αποφύγουν το κράξιμο για την προχειρότητα που χειρίστηκαν το Λιμενικό μας Σώμα και την Εμπορική μας Ναυτιλία.
Έρχεται όμως ανασχηματισμός μετά το Πάσχα και τότε θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.