Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Αιδώς Αργείοι...

Νάτοι πάλι οι γνωστοί και αηδιαστικοί στρατευμένοι κονδυλοφόροι, του γνωστού ευρύτερου δήθεν "δημοκρατικού χώρου".

Εκμεταλλεύονται ένα ανόητο στραβοπάτημα (αν είναι όλο δικό τους, βέβαια) μερικών νεαρών παιδιών της ΜΥΑ/ΛΣ και ξεσπαθώνουν, ζητώντας με γελοίες κραυγές και απίστευτες χυδαιολογίες "να χυθεί αίμα". Πολύ αίμα. Το αίμα των γενναίων και ατρόμητων νιάτων της ΜΥΑ/ΛΣ.

Απόταξη, φυλάκιση, διαπόμπευση!!! Για ποιούς; Για εκείνους, που, ενώ η κοινωνία μας, σχεδόν στο σύνολό της, πλαδαραίνει και βυθίζεται στην ηθική και πνευματική νοσογόνο παχυσαρκία και ανηθικότητα, εκείνοι εκπαιδεύονται καθημερινά με απίστευτη ένταση και σκληρότητα, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προστατεύουν την Πατρίδα και την Κοινωνία. Εκείνους που, κατ' ουσίαν, θα κερδίσουν τον πόλεμο (τον όποιο πόλεμο), χύνοντας το αίμα τους ακόμη και πίσω από τις γραμμές του εχθρού, ενώ πολλά από τα βλαστάρια μας, όπως κάνουν και σήμερα, θα κρύβονται πίσω από τις γνωριμίες των πατεράδων τους και διάφορες ψευδο-ασθένειες, προκειμένου να αποφύγουν το στρατιωτικό και πατριωτικό καθήκον τους.

Έσφαλαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έσφαλαν. Και πρέπει να ελεγχθούν γιαυτό. Και, λόγω της ειδικής εκπαιδεύσεώς τους, που απαιτεί από αυτούς ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, να ελεγχθούν αυστηρά.

Άλλωστε, είναι βέβαιο, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι και οι ίδιοι το έχουν μετανιώσει. Και το έχουν μετανιώσει πικρά, μεταξύ των άλλων, και γιατί έφεραν σε δύσκολη θέση την ίδια την φυσική Διοίκησή τους, αλλά και τους συναδέλφους τους στο Λιμενικό Σώμα. Το Λιμενικό Σώμα των Εθνικών, των Πατριωτικών και των Δημοκρατικών Αγώνων.

Και ας αφήσει η Πολιτική Ηγεσία του Σώματος τα ατυχή και εξωφρενικά σχόλια του τύπου "Δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα". Ας κοιτάξει η ίδια την ανερμάτιστη και -εν πολλοίς- εγκληματική συμπεριφορά της έναντι του Λιμενικού Σώματος, το οποίο, με την αγαστή, δυστυχώς, συνεργασία της σημερινής Στρατιωτικής Ηγεσίας του, το οδηγεί στην διάλυση και στην σταδιακή ενσωμάτωσή του ως Κλάδου Λιμενικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας (ΥΠΤΠ/ΕΛΑΣ/ΚΛΑ;;;).

Στην συλλογική συνείδηση των Ελλήνων τα παιδιά αυτά στέκουν ψηλά και, σίγουρα, δεν αξίζουν τέτοιας χυδαίας (φασισταριά κ.ά. συναφή σχόλια) και μεροληπτικής (απόταξη, λες και έκαναν φόνο!!!) συμπεριφοράς από πλευράς κάποιων στρατευμένων και ανεγκέφαλων κονδυλοφόρων και κάποιων ύποπτων και ιστορικά καταδικασμένων πολιτικών κέντρων και μικρομάγαζων.

Αιδώς Αργείοι...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάρτηση.

Στυλιανός Αντ. Πυλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: