Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Εδώ θα το δούν σίγουρα...

Άλλο ένα email συναδέλφου στο πειρατικό που μας επιβεβαιώνει...
Κι αν αναρωτιέστε γιατί αναδημοσιεύουμε email συναδέλφων στο πειρατικό ο λόγος είναι για να σας δώσουμε την ευκαιρία να τα σχολιάσετε...

Ακολουθεί το email του συναδέλφου...

"Καθημερινά διαπιστώνουμε διαπληκτισμούς , αψιμαχίες ,αντιπαραθέσεις (άλλοτε έντονες άλλοτε λιγότερο) όλα αυτά είναι απόρροια της κατάφορης αδικίας και της ανισότητας που επικρατεί στην κοινωνία όπου αναπόσπαστο κομμάτι είναι το άλλοτε Λιμενικό και η τωρινή Ελληνική Ακτοφυλακή που παραδόξως έχει ακόμα σφραγίδα Υ.Ε.Ν. Λύστε τα προβλήματα της καθημερινότητας κύριοι κ μετά μιλήστε για αρμοδιότητες , για ΕΛ.ΑΣ και για οτι άλλο θέλετε. Μεταθέσεις τέρμα το μέσον (να γίνουν κάτα τόπους κ όπου υπάρχει ανάγκη με υποχρεωτική παραμονή δεκαετίας και κατόπιν αυστηρή μοριοποίηση αν υπάρχουν κενές θέσεις για τόπο επιλογής- Αύξηση στο μισθό, κάτα το ποσό ενός μέσου ενοικίου στους υπηρετούντες εκτός τόπου συμφερόντων ο οποίος θα φαίνεται απο την φορολογική δήλωση (Ε 9) -στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες κ σε σκαφη,ελικόπτερα καταβολή ολων των ωρών εργασίας όταν τα δουλεύουν-αυστηρός έλεχγος σε υπηρεσίες με επαρκή σύνθεση καθώς κι σε Υπουργείο για την καταβολή νυχτερινών πενθήμερων απο μεικτό κλιμάκιο αιφνιδιαστικά (εσωτερικών υποθέσεων -υπουργείο οικονομίας) χρήματα θα εξοικονομηθούν .Να σταματήσουν οι πρωτόγονες αποσπάσεις εδώ και τωρα ( και άλλη εξοικονόμηση χρημάτων για υλικά ανταλλακτικά κ.α) Να πληρωθούν τα φαρμακεία (τα λεφτά μας τα πληρώνουμε απο την μισθοδοσία μας) Να κλείσουν οι λιμενικοί σταθμοι(των τριων ατόμων) κ να ενσωματωθούν στα πλησιέστερα λιμεναρχεία.Πάρεργα ΓΕΝΕ ,ΝΑΤ,ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ και άλλα παρόμοια να διεκπεραιώνονται απο ΚΕΠ ή Δήμους ανα την επικράτεια..Θα έπρεπε να το στείλω στην ανοιχτή διούλευση αλλά εδω θα το δουν σίγουρα.. Συγνώμη για την ένταση αλλά η αδικία την προκαλεί.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες συνάδελφε, αν και 10 χρόνια υποχρεωτική μετάθεση ειναι πάρα πολλά!!! (3 χρόνια αρκούν φτανει να παιρνουν ολοι μετάθεση!)....ολοι τα ίδια φωνάζουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Εγώ εστειλα τις προτάσεις μου στην Διαβούλευση του ΥΠΠ και στην ΠΟΕΠΛΣ αλλά δεν περιμένω προκοπή!!!
Παντως πιστεύω πως επειδή πιασαμε πάτο και δεν πάει άλλο , επιβάλεται να αγωνιστούμε για τα ΄΄ΘΕΣΜΙΚΑ΄΄ Ζητήματα του ΛΣ!!!