Σάββατο 17 Απριλίου 2010

"Αυθαίρετος ο τρόπος ελέγχου των αδειών επαγγελματικών σκαφών"

AMEΣH ανάγκη να σταματήσει η γραφειοκρατία στον κλάδο των Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Aνευ Πληρώματος, ζητεί από την αρμόδια υπουργό Λούκα Κατσέλη ο σύνδεσμός τους υπογραμμίζοντας ότι ο κλάδος και ο ΣΙΤΕΣΑΠ βρίσκεται σε αναβρασμό και θα πολεμήσει με κάθε μέσο αυθαίρετες πρακτικές και ερμηνείες του νόμου.
Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Aνευ Πληρώματος τους τελευταίους μήνες επανειλημμένως έχει κάνει επαφές με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τον κλάδο των επαγγελματικών σκαφών.


Στις 15 Απριλίου 2010, αντιπροσωπεία του ΣΙΤΕΣΑΠ επισκέφθηκε την τμηματάρχη κ. Θεοφιλίδου της Διεύθυνσης Θαλάσσιου Τουρισμού και διαμαρτυρήθηκε για τον αυθαίρετο τρόπο που αντιμετωπίζονται οι επιχειρηματίες του κλάδου κατά τον έλεγχο της θεώρησης της επαγγελματικής άδειας των σκαφών τους, τις αντιρρήσεις που φέρνουν στους συναλλασσόμενους χωρίς να βασίζονται σε πραγματικά προβλήματα και γενικά την κωλυσιεργία στις θεωρήσεις των αδειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: