Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά


Πειραιάς 30/04/10

Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς συμπίπτει χρονικά με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση που βίωσε η χώρα τα τελευταία 50 χρόνια.

Μία κρίση που δημιουργήθηκε από τις καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν στον τόπο μας και που ανέχθηκαν ή δημιούργησαν την διαφθορά, την κακοδιαχείριση και την ανομία.

Όλοι εμείς που δεν εμπλακήκαμε, δεν συμμετείχαμε, δεν σχεδιάσαμε, δεν αισχροκερδήσαμε, καλούμαστε σήμερα να πληρώσουμε μία κρίση που δεν μας ανήκει.

Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι, να παλέψουμε, να αντισταθούμε, να πολεμήσουμε ώστε τα αυτονόητα να μην γίνουν ζητούμενα.

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για την Εργατική Πρωτομαγιά, ενώνοντας τη φωνή μας με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές που μονομερώς κάθε φορά συμπιέζουν το εισόδημα των μισθωτών και κατεδαφίζουν το όποιο κοινωνικό κράτος υφίσταται.

Η απάντηση των εργαζομένων θα δοθεί στο δρόμο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3 σχόλια:

Exantas είπε...

Παλικάρια μου,
προσέξτε τους δρόμους γιατί έχουν πολλές λακούβες, σκόνη & φασαρία. Εκτός & εάν είστε του δόγματος "Να μαζευτούμε ... να πάτε".
Καλή πρωτομαγιά
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

στ@βεντο είπε...

Κάποτε μας μάζευαν και πηγαίναμε όλοι μαζί.
Πλέον ούτε το δ.σ τοπικής ένωσης δεν μπορούν να μαζέψουν.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά επιτέλους συνδικαλιστική άδεια θα πάρουν τα παιδιά!!!!! Μόνο για αυτό υπάρχουν και για το αμετάθετο ........ου να μου χαθήτε!!!!!!!!!!!!!!!!!