Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Ηγουμενίτσα

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 46 και 20 ετών, συνελήφθησαν, χθες στις 20:20, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο των καθημερινών και συστηματικών ελέγχων, που πραγματοποιούν στελέχη του Λ.Σ., για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, για τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι θα επιβιβάζονταν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο για Ιταλία, προέκυψαν υποψίες, ύστερα από έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, λόγω των συχνών διελεύσεων τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από Ιράν – Τουρκία – Αίγυπτο και Συρία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο πολυτελές Ι.Χ.Ε. όχημα τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στα πλαϊνά μέρη του αυτοκινήτου, έξι (06) συσκευασίες που περιείχαν όπιο, συνολικού βάρους 6 κιλών, καθώς και επτά (07) συσκευασίες με νέου τύπου ναρκωτική ουσία σε κρυσταλλική μορφή, συνολικού βάρους 5,7 κιλών.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: