Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, σήμερα στις 02.30, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 39χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε ως συνοδηγό έναν 31χρονο αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα και ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Ακόμη, συνελήφθη, σήμερα στις 00:05, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενώ το αυτοκίνητο της πρώτης περίπτωσης, κατασχέθηκε.
======================
Συνελήφθη, χθες στις 23.50, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: