Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Τι θα γίνει με την στελέχωση του Κ.Λ. Πάτρας???

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Κύριε Χρυσοχοίδη, κύριε Βούγια, κύριε Χριστόπουλε, Καλά δεν γνωρίζεται ότι στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε προσωπικό; Έλεος πια.
Πως θα αντιμετωπιστεί το μεγάλο πια πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το μεγάλο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών, του λαθρεμπορίου και άλλων σοβαρών παράνομων ενεργειών;
Πως θα αντιμετωπιστεί η επιβατική και οχηματική κίνηση προς και από το εσωτερικό και εξωτερικό;

Σίγουρα θα γνωρίζεται ότι εκτός από την παραπάνω αποστολή, υπάρχει και η ευθύνη της τεράστιας ακτογραμμής με παραλίες και πλαζ που γεμίζουν από κόσμο, χρειάζεται αστυνόμευση και έλεγχος αλλά χωρίς προσωπικό πως θα γίνει;

Καλά μήπως δεν σας ενημέρωσαν ότι χρειάστηκαν πάνω από εκατό άτομα για να πιστοποιηθεί το λιμάνι από τους επιθεωρητές στα πλαίσια των διεθνών κανόνων ασφαλείας (ISPS).
Και σήμερα τι προσωπικό έχει μείνει στο λιμάνι να επιχειρεί για να κρατήσει όλο αυτό τον ορυμαγδό; ούτε το 1/3;

Μαθαίνουμε ότι σε άλλες υπηρεσίες είναι υπεράριθμοι ανάλογα με την δουλειά που έχουν.
Το Κ.Λ Πάτρας με την τόση δουλειά γιατί δεν ενισχύθηκε; Τελικά τι θα γίνει θα στείλετε προσωπικό;
Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ζητήσει κάποια άτομα να έρθουν να δουλέψουν στο Κ.Λ Πάτρας, επιτέλους γιατί παλιότερα έβαζαν μέσον για να φύγουν και οι ντόπιοι.

Ο κύριος Πρωθυπουργός προεκλογικά σε σύσκεψη που είχε με τους λιμενικούς στο Κ.Λ Πάτρας είπε ότι κατανόησε όλα τα προβλήματα.
Τουλάχιστον κάντε κάτι στο πρόβλημα του προσωπικού.

3 σχόλια:

Koursaros είπε...

Φίλοι & συνάδελφοι,
Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι έχουν αντικαταστήσει τις υπηρεσιακές διαδικασίες με την αποστολή email σε κάποιο, από τα πολλά πράγματι, blogs λιμενικού ενδιαφέροντος, που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτό γίνεται αντιληπτό ότι το "σύστημα" παραπαίει, οι αρχές & οι αξίες ισοπεδώνονται και ως γνήσιοι Ελληνόπαιδες "καλούμε τα κανάλια" να λύσουν το πρόβλημα μας!
Όσοι διαμαρτύρονται με τον τρόπο αυτό, που δεν αμφιβάλλουμε πως μεταφέρουν δίκαιο & υπαρκτό πρόβλημα, είχαν αγανακτήσει ακούγοντας πολίτες, σε δεδομένη συγκυρία, να απειλούν ότι θα φέρουν τα κανάλια, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον κάθε τιμωρό, δημοσιογράφο εισαγγελέα. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι το Λ.Σ, από όπου εμείς & οι οικογένειες μας τρώμε ψωμί, γίνεται στόχος χλεύης, εµπαιγµών και ειρωνείας. Τα στελέχη του λοιδορούνται & απαξιώνονται & τελικά λιγότερο από όλους θίγονται εκείνοι που αποτελούν στόχο των επιστολών.
Με την παρέμβαση αυτή εκφράζουμε την αγωνία μας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει τελικά η αμφισβήτηση της κοινωνίας για στο Λιμενικό Σώμα. Η ηθική μας αμφισβητείται, και ο ρόλος μας ως δημόσιων λειτουργών που έδωσαν & στρατιωτικό όρκο, κλονίζεται. Καθημερινά δεχόμαστε από την ίδια την κοινωνία αλλά και τα Μ.Μ.Ε. την χλεύη και την πλήρη απαξίωση.
Συστήνουμε δε ψυχραιμία & αυτοσυγκράτηση πριν είναι πολύ αργά ….. για όλους
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Όπως έχουμε ξαναπεί ,είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει είναι φαινόμενο πλέον οι πολίτες και όχι μόνο για την επίλυση των προβλημάτων τους αλλά και για τις καταγγελίες τους να καταφεύγουν στην δημοσιοποίηση τους για την επίλυση και την δικαίωση τους.

Μπορεί αυτό όντως να είναι κατάντια και απόρροια ενός ανεπαρκούς και σε αρκετές περιπτώσεις σάπιου κρατικού ελεγκτικού μηχανισμού αλλά είναι γεγονός.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Λιμενικό αγαπητέ Κουρσάρε.Όταν η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία λειτουργεί με ρουσφετολογικά και Αθηνοκεντρικά κριτήρια και αντανακλαστικά και αδιαφορεί για τους υπόλοιπους τότε τι στάση περιμένεις αγαπητέ φίλε από το προσωπικό???

Κι άλλη ανοχή???
Κι άλλη υπομονή???

Πόση πια???
Δυστυχώς ή ευτυχώς εξαντλήθηκαν και η υπομονή και η ανοχή όλων μας.

Και γιατί να ευθύνονται και να χρεώνονται το γεγονός ότι " το Λ.Σ, από όπου εμείς & οι οικογένειες μας τρώμε ψωμί, γίνεται στόχος χλεύης, εµπαιγµών και ειρωνείας. Τα στελέχη του λοιδορούνται & απαξιώνονται & τελικά λιγότερο από όλους θίγονται εκείνοι που αποτελούν στόχο των επιστολών" ,όσοι δημοσιοποιούν τις αδικίες ,τα ρουσφέτια, τις δυσλειτουργίες,τα χρονίζοντα προβλήματα,την εξαθλίωση και όχι όσοι είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία ,την συντήρηση και την γιγάντωση αυτών των προβλημάτων???

Ας λυθούν επιτέλους κάποια στιγμή όλα τα προβλήματα που δημιουργούν γκρίνια στο προσωπικό, ώστε να σταματήσει η δημοσιοποίηση τους γιατί δεν θα υπάρχουν πλέον και όχι γιατί θα μας χαλάει την εικόνα.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ .ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΛΕΝΕ ..
Κ.ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 1.οι υπηρεσιακές διαδικασίες??
2. ποιον να καλέσουμε δηλαδη να μας λυσει τα προβληματα μας ως γνησιοι ελληνοπαιδες???
3.ποιος σου ειπε οτι απο το Λ.Σ, εμείς & οι οικογένειες μας τρώμε ψωμί??? τσαμπα μας το δινει ???
4.το οτι το Λ.Σ κατα την αποψη σου γίνεται στόχος χλεύης, εµπαιγµών και ειρωνείας και Τα στελέχη του λοιδορούνται & απαξιώνονται ειναι προβλημα του Λ.Σ .και την γυναικα μας την αγαπαμε αλλα αμα αρχισει τισ βυζιτες την σουταρουμε και ας την αγαπαμε ....
5. λες οτι οι επιπτώσεις ειναι τελικά η αμφισβήτηση της κοινωνίας για στο Λιμενικό Σώμα. Η ηθική μας αμφισβητείται, και ο ρόλος μας ως δημόσιων λειτουργών που έδωσαν & στρατιωτικό όρκο, κλονίζεται.
και σου λεω οτι ετσι ειναι αλλα ετσι ειναι καθε αρχη σε καθε ξεκαθαρισμα .....ποναει....

6. το οτι Καθημερινά δεχόμαστε από την ίδια την κοινωνία αλλά και τα Μ.Μ.Ε. την χλεύη και την πλήρη απαξίωση αφορα τις ηγεσιες στρατιωτικες και πολιτικες του Λ.Σ και καποια λιγα λαμογια - ταμπελαραδες και οχι εμας τους λιμενικους .......
7. ορκο εδωσαν και οι πολιτικες - στρατιωτικες ηγεσιες και οι 300 αλλα τον καταπατουν καθε μερα και μαλιστα εις βαρος ολων μας .το δωσαμε και εμεις ορκο δεν σημαινει οτι θα μας γαμ@@@@ ....
8.Συστήνεις ψυχραιμία & αυτοσυγκράτηση πριν είναι πολύ αργά ….. για όλους .
κρατα τις συστασεις σου για σενα μιας και εχεις ενα βασικο προβλημα ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ..ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΤΡΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΤΥΧΕ .,..ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ...ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ....