Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Διαχρονικές αξίες στο Λιμενικό


αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα σχόλια της ανάρτησης μας για δεύτερη και τρίτη φορά...

από τους Πειρατικούς μαθαίνουμε για τον συνάδελφο που αποσπάστηκε σε γραφείο υφυπουργού.

Να πεις ότι είναι ο μόνος να το καταλάβω. Αλλά πόσοι είναι αποσπασμένοι ή βολεμένοι (να πω εγώ) , σε γραφεία υπουργών - υφυπουργών ή ακόμα πόσοι συνδικαλιστές - εργατοπατέρες είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης ;

Ξεχνιέται ο "ζαχαροπλάστης" ;
Τρανταχτή περίπτωση κοπανατζή όπως μαθαίνω μέχρι και σήμερα

και για το τέλος οι Λιμενικοί σταθμοί με οργανική σύνθεση Κεντρικού Λιμεναρχείου !!! Πως βολεύονται δηλαδή όλοι αυτοί εις βάρος μας; Κάποιοι βάζουν το χεράκι τους (πολιτικοί) με την ανοχή όλων μας ακόμα και των συνδικαλιστών που εξακολουθούν να κάνουν την πάπια μέχρι και σήμερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας.

"Βολεμένοι" ΔΕΝ υπηρετούν στις Λιμ.Αρχές των Κυκλάδων & Δωδεκανήσου.
Στις υπόλοιπες Υπηρεσίες για να "υπηρετήσεις" πρέπει να έχεις χοντρό μέσον.
Οι συνδικαλιστές λοιπόν ασχολούνται (όσων αφορά τις μεταθέσεις) με την συντριπτική πλειοψηφία των "βολεμένων". Γι'αυτό και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να εφαρμοσθεί το όποιο ΠΔ μεταθέσεων, για την εφαρμογή του οποίου έχουν και την θεσμική ευθύνη εφόσον συμμετέχουν στα συμβούλια και κάθε παρατυπία οφείλουν να καταγγέλλουν.

Ό,τι άλλο λέγεται είναι αμπελοφιλοσοφίες...

Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

agapame to L.S. kai to niazomaste anakserotos vathmou !megalosame sto L.S.!Asiliptes sinexomenes ores sti mikali SAMOS oloi mazi aks/koi ypak/koi l/f mia vardia enas stoxos! pano apo ola filoi kurioi kai kuries palioi kai idios neoi sinadelfoi etsi na poreutite oloi mazi to L.S. EINAI IDEA !!