Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Και η κοροϊδία συνεχίζεται...

Τελικά δεν ήταν η ΠΟΕΠΛΣ αυτή που μετά από δικές της  ενέργειες και πιέσεις στον Παπακωνσταντίνου  θα μας καταβληθεί το εκλογικό επίδομα ακέραιο, αλλά η ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ.


Μα καλά ρε αθεόφοβοι ούτε για αυτό αυτό δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι θα λέτε???

Αποφασίστε επιτέλους σε ποιόν ανήκει η "επιτυχία" αυτή, γιατί ξευτιλίζεστε κάθε μέρα και περισσότερο...


Πειραιάς, 05/11/10
Σχετικά με την χορήγηση του Εκλογικού Επιδόματος, ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι:
Αρχικά υπογράφηκαν  δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ), η μία για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ., όπου χορηγούνταν εκλογικό επίδομα 700 ευρώ, ενώ στη δεύτερη ΚΥΑ που αφορούσε τα στελέχη του Λ.Σ., υπήρχε άρθρο σύμφωνα με το οποίο το επίδομα υπόκειντο σε φορολόγηση 25%.
Το συνδικαλιστικό μας όργανο πραγματοποίησε συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, γνωστοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Λιμενικοί δεν θα ανεχθούν για μια ακόμη φορά μονομερή αδικία εις βάρος τους, καλώντας τους παράλληλα να εφαρμόσουν την ισονομία που προβλέπεται από τα άρθρα 4 και 22 του Συντάγματος.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η προφορική δέσμευση  του Υπουργού Οικονομικών κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γεώργιο για ισόποση καταβολή του επιδόματος και στα στελέχη του Λ.Σ. άνευ φόρου μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, καταβολή η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου.
Η σχετική ΚΥΑ πρόκειται να υπογραφεί σήμερα και θα ακολουθήσει σχετική ανάρτησή της στην ιστοσελίδα μας.
Καλούμε τα μέλη μας να κλείσουν τα αυτιά τους σε όποια τυχόν κινδυνολογία αναπτύσσεται και να απευθύνονται για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.      
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ              ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να γίνετε πιστευτοί είναι η ανάρτηση της ΚΥΑ που επικαλείστε & που αναφέρει την φορολόγηση.
Ο ΜΟΝΟΣ...