Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΦ ΑΜΕΣΑ!!!

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Η Παραίτηση του Πλωτάρχη από την ΠΕΑΛΣ είναι συμβολική , αλλά η επιλογή του να την δημοσιεύσει είναι ουσιαστική γιατί προφανώς είναι αγανακτισμένος και αηδιασμένος με όσα βλέπει καθημερινά από την κλίκα των συνδικαλιστών.
Από όσο γνωρίζω ο συνάδελφος είναι εμποροπλοίαρχος και προφανώς δεν έχει την αντίληψη και νοοτροπία του ΄΄χαρτογιακά΄΄ που έχουν οι περισσότεροι ΑΞ. Ο Πλωτάρχης είναι ο βαθμός από τον οποίο ξεκινάει το χοντρό μαχαίρωμα πίσω από την πλάτη μεταξύ ΑΞ, για την αναρρίχηση στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας .

Το μήνυμα που λαμβάνω από την δημοσίευση της παραίτησης του συναδέλφου , είναι πως νιώθει πως αποτελεί την εξαίρεση , είναι αγανακτισμένος και πως έχει πλέον αηδιάσει με αυτά που βλέπει γύρω του , με τα αίσχη των συνδικαλιστών όχι μόνο!
Η στολή που φοράει τον δεσμεύει και επειδή την τιμά δεν επιθυμεί να μιλήσει για περισσότερα και για αυτόν το λόγο στέλνει ηχηρό μήνυμα απαξίωσης προς τους Συνδικαλιστές με το να κοινοποιήσει την παραίτηση του επώνυμα, πράγμα που συνεπάγεται πάρα πολλά. Δεν ξέρω τι μήνυμα πήρατε εσείς συνάδελφοι από την επώνυμη παραίτηση του Πλωτάρχη αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να στείλετε το ίδιο μήνυμα όσοι έχετε σοβαρά παράπονα με την ΠΟΕΠΛΣ… υποθέτω είσαστε πολλοί και μόνο τα λίγα γλειφτράκια τους θα διαφωνήσουν , δηλαδή να διαγραφείτε άμεσα από τις τοπικές ενώσεις.
Εγώ το έχω ήδη κάνει αφού προηγουμένως έδωσα την μάχη με κάθε τρόπο (σε πορείες, σε συνελεύσεις και όπου αλλού χρειάστηκε) χωρίς να υπάρξει αντίκρισμα και τελικά αφού έγινα γραφικός , επέλεξα την διαγραφή αντί να τους σύρω και να συρθώ ο ίδιος και το ΛΣ στα δικαστήρια μετά από εκτεταμένη νοθεία και παρατυπίες σε τοπικές εκλογές.
Ο Αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα στις υπηρεσίες μας …εκεί είναι ο πραγματικός συνδικαλισμός… Η αλήθεια είναι πως αν οι Λιμενοφύλακες θέλουμε να εκπροσωπούμαστε και να έχουμε φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων πρέπει να δημιουργήσουμε δικό μας φορέα εκπροσώπησης.
Η ΕΝΩΣΗ ΛΦ είναι επιβεβλημένη!!!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟς ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ .... ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ..... ΞΥΠΝΑ....!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΩς ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ...... ΓΙΑ ΛΟΓΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑς ΚΟΡΟΙΔΑ...............ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ....ΧΤΙΖΕΙ.....
ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ????

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΑ#####Σ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΞ.ΟΜΩΣ ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ , ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΆΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΗΧΗΡΆ ΜΗΝΎΜΑΤΑ , ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ.
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΌΜΑΣΤΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ Η ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ .......
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞ ΕΧΟΥΝ ΑΡ@#####Α ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ......... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ .....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ... ΑΛΛΟΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡ@#ΔΑΤΕ ΑΞ;
ΤΟΥ ...LOST?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ..........
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ .............ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ...... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ???ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ 5-6 ΑΞ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ????????

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:14

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι σταματήστε να βλέπετε τα πάντα με καχυποψία, για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο συγκεκριμένος συνάδελφος θα το δούμε στην πορεία,σταματήστε να στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου! Μόνη μας έννοια το εκλογικό, λες και όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε λύσει, σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε δουλειά χάρη στους "ευρωπαίους συνοριοφύλακες" και καθημερινώς απαξιωνόμαστε, αυτό δεν σας προβληματίζει;

Exantas είπε...

Αυτές τις "αφέλειες" ανταλλάσετε μεταξύ σας δημόσια (φυσικά μέσω blogs) & πολλοί τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για τις συνέπειες & τα αποτέλεσματα που έρχονται. Αποδεικνύετε ότι δεν υπάρχει πειθαρχία, ευγένεια, σεβασμός, αυτοσεβασμός, & αυτοεκτίμηση στο Λιμενικό Σώμα. Όμως το Λ.Σ το αποτελούμε όλοι εμείς και οφείλουμε να συμβάλλουμε για την έξωθεν καλή μαρτυρία & την αποκατάσταση της χαμένης αξιοπρέπειας & αξιοπιστίας μας.
Εάν είχατε την παρρησία & τον τσαμπουκά να βγείτε από την ανωνυμία, θα είχε μειωθεί η αμετροέπεια, η αγένεια, η ασυναρτησία & θα είχε περιοριστεί η απαξίωση στην οποία περιήλθαμε όλοι μας. Η ανωνυμία & ο οχετός ύβρεων, ενθαρρύνει τους αδίστακτους να συνεχίζουν άφοβα την κακοήθειά τους. Γι' αυτό, είναι θέμα αυτοπροστασίας των στελεχών & των θεσμών η διακοπή αυτού του είδους χρήση των blogs & ανάπτυξη ενός συστήματος διαφερετικής επικοινωνίας & ανταλλαγής απόψεων. Σε κανένα άλλο ένστολο ή πολιτικό Οργανισμό, δεν έχει αναπτυχθεί ανάλογη βιομηχανία αλληλοσυκοφαντίας,ανταλλαγής ύβρεων, απαξιωτικών χαρακτηρισμών & μισαλλοδοξίας.
Ντροπή & αίχος

ΜΘΧ

Ανώνυμος είπε...

κυριε ΜΧΘ εχεις δικιο οτι οσον αφορά τις ύβρεις ,αλλα για τα αισχη που γίνονται στις τοπικες ενωσεις δεν γνωρίζεις τίποτα; για την ξευτιλα πολλών συνδικαλιστων και την πλήρη αδιαφορία της συντριπτικης πλειοψηφιας των υπολοίπων από αυτούς δεν γνωρίζεις τιποτα;
Θελεις να βγούν ολοι απο την ανωνυμια τους... ωραίο θα ήταν ...αλλα που υπηρετείς συνάδελφε; εδω οι συνάδελφοι δεν εχουν τα αρχ... να μιλήσουν για τα προβλήματα που εχουν κάθε μερα στις υπηρεσίες τους στους οπλονόμους ,στους προισταμενους , δεν βγάζουν κουβέντα στις συγκεντρωσεις ΠΟΕΠΛΣ οταν σπανιοτατα αυτές συμβαίνουν και γενικοτερα κανείς δεν εκφράζει την αποψη του μπροστά στους άλλους ,παρα ολοι καρφωνουν ολους πισω απο την πλάτη. Το χειροτερο είναι πως οσο περνανε τα χρόνια τα γλυφτρονια και οι βισματιες γινονται ολο και περισσοτεροι ...
Απο την άλλη εχουμε τους διαφορους ΄΄σχολιαστες΄΄ οι οποιοι ΄΄έμειναν΄΄ στον δικο μου σχολιασμο περι παραίτησης του Πλωτάρχη (τα σχόλια εγιναν με το σκεπτικο οτι είχε διαγραφείκαι απο την ΠΕΑΛΣ..μάλον λάθος κατάλαβα) ...η ουσια ειναι οτι για την προοπτικη της ιδρυσης τοπικων ενωσεων ΛΦ δεν μιλησε κανεις ..ουτε σχολιο δεν εγινε...μάλον μας αρεσει η ΠΟΕΠΛΣ και ας την βριζουμε!!!
Τι ειδους παραπάνω μαχες απο εμας δινεται συναδελφοι; Απλα συνεχιζετε να τρώτε αυτά που σας δινουν οι της ΠΟΕΠΛΣ.
Αν διαγραφεις δεν μπορεις να δώεις μάχες;; ΟΛΑ ειναι θεμα επιλογων και για πολλούς θεμα ατομικών συμφεροντων.
Δεν είμαστε μα...κες συναδελφοι ...αλλα ειμαστε το Σωμα των αρχιγλυφτων και των καραβισματων...αυτό το φωνάζω με αγανάκτηση γιατί είμαι από τους λίγους που τους γ...ει το σύστημα...επειδη δεν εχω βίσμα.

Koursaros είπε...

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ: Ο στρατός εσωτερικής κατοχής της χώρας ή
Το εφαλτήριο της κομματικής καριέρας, κάτι σαν τις ακαδημίες στο ποδόσφαιρο...
Στην χώρα μας υπάρχουν τρεις ισχυρές δκτατορίες.
Των 300,
Tων βολεμένων &
Tων συνδικαλιστών.
Ακολουθούν & άλλες μικρότερες .... αλλά εξ ίσου ισχυρές.
Με ναυτικούς Κανονιοβολισμούς

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο κουρσάρος... να προσθεσω και την δικτατορια της αδιαφοριας για ολα...

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη δικτακτορία είναι των δημοσιογράφων...

moneylabs είπε...

κρατάω τον τίτλο του θέματος και τα υπόλοιπα καρφώματα ρουφιανιλίκια κλπ στον κουβά ...
Όταν σταματήσουμε να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου και συμπεριφερθούμε συνδικαλιστικά σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ τότε ίσως δούμε μια άσπρη μέρα... Δυστυχώς όμως ούτε ενωμένοι είμαστε (σαν συνάδελφοι) αλλά όυτε τα αρχίδια έχουμε να αντιδράσουμε ... (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)
Β.Μ.