Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε.Α.Λ.Σ.

Σας θυμίζουμε την ανάρτηση μας για την αντίδραση των κομμάτων και την σιωπή των συνδικαλιστών για τις δηλώσεις του Πάγκαλου.Βρέθηκε λοιπόν ένας Πλωτάρχης να αντιδράσει με την διαγραφή του για την σιωπή αυτή της ΠΕΑΛΣ.Μήπως θα έπρεπε να αντιδράσουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο???
Ακολουθεί αναδημοσίευση email Συναδέλφου στο Πειρατικό.

"Σας γνωρίζω ότι υποβάλλω την παραίτηση μου από την Ελεγκτική επιτροπή της Π.Ε.Α.Λ.Σ. , γιατί, η Ένωση αυτές τις κρίσιμες ώρες, δεν ύψωσε τη φωνή της και δεν υπερασπίστηκε το προσωπικό του Λ.Σ. όταν «κάποιος» απαξίωσε το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας με το χειρότερο τρόπο, όταν, 7500 χιλιάδες συνάδελφοι είναι όμηροι ενός επιδόματος, που ένας θεός μόνο ξέρει, αν θα πάρουν.
Επειδή αυτή η ένωση αυτή θα έπρεπε να ήταν μπροστά σε κάθε δίκαιο αίτημα του προσωπικού του ΛΣ, και είναι απλός παρατηρητής.

Μετά Τιμής


ΣΠΥΡΙΔΩΝ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ...ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΟΥ ........ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΝ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ...
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ...ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα! Σιγά μην παραιτείτο αν κατείχε άλλη πιο σημαίνουσα θέση. Υποθήκη για το μέλλον του βάζει ο κύριος της ελεγκτικής επιτροπής γιαυτό μας το δημοσιοποίησε!

Άντε γεια
Ένας Διχασμένος Ένστολος

Exantas είπε...

Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτό το Σώμα, όπως το οραματίζονται & όπως το οδηγούν πολλοί. Και γιατί κ. Πλωτάρχα έπρεπε να φτάσει η παραίτηση σου στα blogs & μάλιστα όχι σε όλα? Έχουν μήπως υποκαταστήσει τις προβλεπόμενες αρχές & όργανα? Ή μήπως επιθυμείτε να γίνετε γνωστός ως νέος Φενέκος & αρεστοί στο πόπολο, για την θιγομένη αξιοπρέπεια & την υπέρμετρη ευθιξία σας?
Νισάφι πια, λίγη αυτοσυγκράτηση & αυτοσεβασμός δεν βλάπτει.

ΜΘΧ

Ανώνυμος είπε...

για το εκλογικο βιαστηκε ο κ. πλωταρχης να μιλησει .....και οσον αφορα τα περι απαξιωσης των ενστολων απο καποιον ......παλι βιαστηκε .... μετα την προεκλογικη περιοδο- εκλογες θα γινει διαμαρτυρια και απο τις δικες μας ενωσεις ..........[ετσι ειναι το παιχνιδι] επισης γιατι εφυγε μονο απο ελεγκτικη επιτροπη και οχι και απο την πεαλσ ??? γιατι λεει "καποιος " και οχι ο κ. αντιπτροεδρος ??γιατι εστειλε στα μπλοκ την επιστολη του?
??γιατι δεν αναγνωριζει το οποιοδηποτε μικρο θετικο βημα της πεαλς τον χρονο αυτο σε σχεση με το παρελθον της πεαλς οταν απο το site της πεαλς και μονο , βλεπεις οτι τα προυγουμενα χρονια δεν υπαρχει ουτε μια ενεργεια της πεαλς σε σχεση με τις δεκαδες φετινες επιστολες της , νεο ενημερωμενο site καθημερινα, εκδοση περιοδικου, συνεχης συναντησεις ....,συμμετοχη σε ολες της συγκεντρωσεις ακομα απο κοινου και με την ποεπλς , εμφανιση τους σε εκπομπες , ?? μπορω να πω οτι ειναι πιο ενεργη η πεαλς φετος ακομα και απο την ποεπλς , νεα μελη σε αυτο το Δ.Σ που προσπαθουν και που ο κ. πλωταρχης μετα απο χρονια μελος της πεαλς και μαλιστα ενεργο απο οτι διαβασα και εμπλεκομενος στην πρωην ανυπαρκτη πεαλς , αποφασισε ξαφνικα να ισοπεδωσει τα παντα .δεν ειπαμε οτι θα μας σωσουν αλλα κατι κανουν και πρεπει να αναγνωριστει ...... τελος μηπως για διαφορους λογους ..... χτυπησε κατω απο τη μεση νεο μελος της πεαλς στο δ.σ φετος ο οποιος κ. πλωταρχα εδωσε μια αλλη πνοη στην πεαλς , και σε μερικους δεν σας αρεσει , τι διαολο βαλτοι ειστε?? και μιλω για τον αντιπλοιαρχο σνδ που βλεπουμε στις συγκεντρωσεις ............ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΥΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΧΤΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥς .........ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ....