Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μετά από παράκληση ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ κρατάμε επίκαιρη την ανάρτηση για την απαράδεκτη (ξεφτιλισμένη για εμάς)στάση των συνδικαλιστών(επίτηδες τα μικρά γράμματα)...

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Προς : ΥΠτΠ κο Χρήστο Παπουτσή
Κοιν : Αρχηγό Λ.Σ. Αντιναύαρχο Κων/νο Σούλη


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ μην καταργήσετε την διάταξη του νόμου που θα αδικήσει τους βαθμοφόρους που υπηρετήσαν ή υπηρετούν στην παραμεθόριο.
Η διάταξη του νόμου που ισχύει προβλέπει για βαθμοφόρους του Λ.Σ. για την προαγωγή τους στον βαθμό του Ανθυπασπιστή εφ όσον κατέχουν πανεπιστημιακό τίτλο ΑΕΙ , Τ.Ε.Ι. , ΚΑΤΕΕ να έχουν υπηρετήσει στην παραμεθόριο.

Αν καταργηθεί η διάταξη δεν διορθώνετε η κακή εκτέλεση της αλλά πλήττεται το κύρος και η αξιοπρέπεια όσον υπηρετούν στην παραμεθόριο και όχι στους ορόφους του Υπουργείου, καθιστάτε μεγάλη αδικία για αυτούς που φυλάγουν Θερμοπύλες και ενισχύεται την πεποίθηση αυτών που σε 10 χρόνια έγιναν Ανθυπασπιστές στα γραφεία των ανώτατων ΑΞ σηκώνοντας τηλέφωνα και κάνοντας δημόσιες σχέσεις ότι τίποτα δεν τους αγγίζει .

Ο ρόλος τη ΠΟΕΠΛΣ για τα παραπάνω λίαν επιεικώς απαράδεκτος, συγκεκριμένα παρότρυνε και ώθησε συναδέλφους να υποβάλλουν αναφορά στην ΔΠΛΣ όπου δήλωσαν την επιθυμία τους να υπηρετήσουν στη παραμεθόριο, με την διαβεβαίωση ότι δεν θα μετατεθούν και θα προαχθούν . Το θράσος τους έφτασε στο σημείο να το διαλαλούν αριστερά και δεξιά διαγγέλλοντας μάλιστα ότι είναι ενήμερη και η ιεραρχία ότι δεν θα ληφθούν υπ όψιν οι αναφορές αλλά γίνονται για να ενισχυθεί το επιχείρημα ότι είναι υπαιτιότητα της Υπηρεσίας που δεν εφάρμοσε τον νόμο.
Κύριε Υπουργέ μην πέφτετε στην παγίδα που σας προτείνει η ΠΟΕΠΛΣ στείλτε τους να καλύψουν τις φοβερές ανάγκες που υπάρχουν στην παραμεθόριο και γυρίστε πίσω τους συναδέλφους που έπραξαν το καθήκον τους, ξεσπιτώθηκαν και μάτωσαν όχι μόνο οικονομικά..
Ειδάλλως καταργήστε το αμαρτωλό Εκτός Οργανικών Θέσεων που δημιουργεί βαθμοφόρους τριών ταχυτήτων αποκαταστήστε την επετηρίδα και δώστε στους συνάδελφους που άξια κατέχουν ένα πανεπιστημιακό τίτλο ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

Με εκτίμηση Επικελευστής Λ.Σ. μη Ε.Ο.Θ. που έχει υπηρετήσει στην παραμεθόριο.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ


ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ Λ.Σ.  ΜΕ ΜΟΡΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 99 ΜΠΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ  ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΟΡΙΑ.
ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.


ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ... ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ...
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΑΓΑΡΑ...


Υ.Γ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΔΥΛΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!!!

81 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟ Λ.Σ. ΜΕ ΜΟΡΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 99 ΜΠΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΟΡΙΑ.
ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ... ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ...
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΑΓΑΡΑ...

Υ.Γ.ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΔΥΛΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην εχουν υπηρετησει οι εργατοπατερες και οι κολητοι τους σε παραμεθοριο για υπερασπιστουν τετοια προταση.Για την παραμεθοριο υπαρχουν οι μακακες.
Παρτε το χαμπαρι οτι αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους βουλευτες που υποκριτικα βριζουν για τα χαλια των μεταθεσεων.Άντε γεια.................

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Τα ξέρουμε αυτά αγαπητέ ανώνυμε
@ 03, 2011 5:10:00 μμ...
Τα παράπονα σας στον Δριβάκο, που παίρνει μέρος στα συμβούλια μεταθέσεων και ανταλάσσει στο συμβούλιο θετικες ψηφους και μεταθέσεις, και σε όλους αυτούς που τον ψηφίζουν....

Πολύ θα θέλαμε να δούμε τις μεταθέσεις όλων των συνδικαλιστών πανελλαδικα τα τελευταια 10-15 χρονια...
Έχουν τα κότσια να τα βγάλουν στην φόρα???

Εκεί να δείτε ρεζιλίκια και ξεφτιλίκια που θα βγουν στην φόρα...
Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!

Θα δείτε κατι εργατοπατερες αμετακινητους εδω και 15 χρονια και βαλε χρόνια!!!
Συνδικαλιστες που δεν εχουν υπηρετήσει ΠΟΤΕ παραμεθόριο!!!
Εργατοπατέρες που δήθεν φωνάζουν για την τηρηση του ΠΔ μεταθέσεων και έχουν τοποθετηθεί κατευθείαν στον τόπο επιλογής τους και ακόμα παραμένουν εκεί...

Κι όλοι αυτοί φωνάζουν και διεκδικούν την συμμετοχη του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ στα συμβούλια των μεταθέσεων...

Εσείς για τί πιστεύετε???
Για να υπερασπιστούν εσάς και το δίκιο σας στην αυστηρή εφαρμογή του ΠΔ των μεταθέσεων???

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ....
Μα για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τα κολητάρια-αυλικούς-ψηφοφόρους τους...

Αλλά στην τελική πάλι ΟΛΟΙ εμείς φταίμε που εκλέγουμε ,είτε με την ψήφο μας ,είτε με την αποχή μας, άτομα τα οποία ασχολούνται με τον συνδικαλισμό μόνο και μόνο γιατί συμπλήρωσαν τον ελάχιστο χρόνο παραμονής και ανησυχούν για τυχόν μετάθεση τους .Έτσι δεν είναι???Και μην μπερδεύετε την φιλία με τον συνδικαλισμό.Μπορεί καποιος να κάνει για φίλος σας αλλά όχι για συνδικαλιστής.Διαφωνείτε???

Υ.Γ. Πολύ θα θέλαμε να κάνουν οι Πειρατικοί μια πανελλαδική έρευνα για τις μεταθέσεις των μελών των ΕΠΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ της τελευταίας 15ετιας.

Ανώνυμος είπε...

KAKOMOIRI 03-02-2011 5:10 GIA PES MOY TO LIMENARXEIO POY YPHRETEISES ??? GIATI APO OSO KSERO O POEPLS EXEI VALEI ENSIMA STIN SAMO(1990-1994) TIN EPOXI POY ESY PREPEI NA HSOYN A'DHMOTIKOY H B' DHMOTIKOY

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαααχχαχαχα
Να στε καλα ρε παιδια.ολοι σας...φοβερα σχολια...με κανατε και γελασα με την καρδια μου......αλλαξτε μονο πλευρο γιατι θα ξυπνησετε πιασμενοι....χαχαχαχαχαχαχαχααχ.να στε καλα.....

ενας λιμενικος της παραμεθοριου...
υ.γ. ελπιζω να μην μου βγει ξινο σημερα τοσο γελιο και τρεχουμε ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

03, 2011 5:33:00 μμ

ο "κακομοιρης" 03-02-2011 5:10 ειμαι...αρχικα να σου πω οτι το 90-94 ημουνα αναμεσα σε γυμνασιο και λυκειο και οχι στο δημοτικο...αλλα δεν εχει σημασια...
δεν καταλαβα το σχολιο σου...
λεγοντας "ο ΠΟΕΠΛΣ" εννοεις τον Δριβακο;ειναι σαν να λεμε "ο ΓΕΛΣ";
λες οτι "ο ΠΟΕΠΛΣ" (οποιον κι αν εννοεις)υπηρετησε 4 χρονια σαμο...μπραβο του...και αξιος...αλλα αυτος ειναι ενας απο τους πόσους συνδικαλιστες πανελλαδικά;;;για πες για τους υπολοιπους...για πες για τον εαυτο σου...που υπηρετησες εσυ;τι θελεις να μας πεις δηλαδη οτι οι εργατοπατερες εχετε περασει ολοι απο παραμεθοριο και μας καταλαβαινετε;;;για ηλιθιους μας παιρνας;;;κι αν εσυ και κανα δυο έχετε φαει μεταθεσεις ακομα και στην παραμεθοριο μην βαζεις το χερι στη φωτια και για τους υπολοιπους...φιλικα σου λεμε οτι θα το καψεις το χερακι σου...
υ.γ.ανατολικο αιγαιο υπηρετησα κι εγω οπως ο "ποεπλσ"

Ανώνυμος είπε...

H ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 1999 ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ.ΠΩΣ ΕΙΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΕΠΕΧΤΑΘΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΡΕΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ.
Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ 11ΧΡΟΝΙΑ 1988-1999 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2000 ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Ε.Ν ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ (07)ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΟΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ(12) ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΛΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ (ΕΞΥΠΝΕΣ) ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ 45 ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΥΠΟΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΝΑΣ Υ/Ξ ΑΠΟ ΤΗΝ 33η ΣΕΙΡΑ ΔΥΛΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν θεωρείς αδικημένο τον εαυτό σου εσύ και οι υπόλοιποι που όπως λες ταλαιπωρηθήκατε ,όταν βλέπετε "άκαπνους" και βολεμένους Συναδέλφους, σειρές σας αλλά και νεότερους να παίρνετε ταυτόχρονα μαζί τους ,τους βαθμούς???Δεν θα έπρεπε να αμοίβεστε έστω ηθικά-βαθμολογικά με κάτι παραπάνω???

Δεν λέμε να αφαιρεθούν βαθμοί από κανέναν.Θα μπορούσε όμως να διορθωθεί για όσους δεν υπηρετησαν σε παραμεθόριο.Θα μπορούσαν να τους κάνουν πχ σημαιοφόρους πολύ αργότερα από εσάς που υπηρετησατε στην παραμεθόριο.

Πιστεύουμε ότι πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν κίνητρα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών στις δυσμενείς-δύσκολες Υπηρεσίες.
Διαφωνείς σε αυτό???
Αλλιώς ΄όλοι θα συνεχίσουν παίρνουν τηλεφωνα σε βουλευτες-υπουργους-νομαρχες-δημαρχους-συνδικαλιστες-παπαδες για να βολεύονται.
Και η αδικία του μη βυσματούχου θα συνεχίζεται....

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου συνάδελφε.

"Πιστεύουμε ότι πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν κίνητρα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών στις δυσμενείς-δύσκολες Υπηρεσίες.
Διαφωνείς σε αυτό???
Αλλιώς ΄όλοι θα συνεχίσουν παίρνουν τηλεφωνα σε βουλευτες-υπουργους-νομαρχες-δημαρχους-συνδικαλιστες-παπαδες για να βολεύονται.
Και η αδικία του μη βυσματούχου θα συνεχίζεται...."

Ένας μη βυσματούχος στην παραμεθόριο για δευτερη φορα επειδή δεν είμαι παντρεμένος ,την ώρα που σειρές μου αλλά και νεότεροι είναι στα σπιτάκια τους αμετακίνητοι!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε σειρά!
Τι μου θύμισες!

Ξέχασες λοιπόν να πεις ότι εκτός από το ότι φάγαμε τρελές μεταθέσεις στα νησάκια της παραμεθορίου πολλοί από εμάς,αντί να μας στείλουν στα σπίτια μας μετά ,μας έστειλαν και στον Πειραιά κατά παρέκλιση του ΠΔ ,λόγω Ολυμπιακών αναγκών την ώρα που στραβάδια από την σχολή τα έστελναν στους τόπους επιλογής μας...

Θυμάσαι τι έκαναν οι συνδικαλιστές μας?
Μούγκα στην στρούγκα!

Ο δριβάκος (επίτηδες το μικρό δ) γραμματέας της ποεπλσ τότε μας έλεγε δικιο έχετε αν μπορείτε βρείτε το!
Κι εσένα και τους ομοίους σου τι σας έχουμε ρε?
Για να κάνετε ταξιδάκια και πληρωμένες διακοπές με το πρόσχημα του συνδικαλισμού?

Και ξέχασες επίσης σειρά να πεις ότι μετά το πέρας των Ολυμπιακών αγώνων κι ενώ το φύλλο πορείας μας έλεγε ότι ήταν για κάλυψη Ολυμπιακών αναγκών έβγαιναν μετά οι δριβάκοι και φώναζαν και υπερασπιζόταν τα στραβάδια που τοποθέτησε ρουσφετολογικά-προεκλογικά ο τότε ΥΕΝ με το πρόσχημα των Ολυμπιακών αγώνων στους τόπους επιλογής τους μετά το πέρας της σχολής τους.

Καταλάβατε τι έκαναν οι δριβακοι Συνάδελφοι?

Υπερασπίστηκαν τις ρουσφετολογικές μεταθέσεις των βυσματούχων, αδικώντας Συναδέλφους που υπηρέτησαν σε Υπηρεσίες Ά και Β΄κατηγορίας!!!!

Τα σκέφτομαι και τρελαίνομαι!!!!

Κι έχουν το θράσσος οι δριβάκοι και μιλάνε ακόμα και στην Βουλή για αυστηρή τήρηση του ΠΔ και των μορίων ,της ισονομίας και της δικαιοσύνης!!!!!!!!!!

Παλιοδριβάκοι!!!!
Ε παλιοδριβάκοι!!!!

Σας σιχαίνομαι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΝΜ ΑΥΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ BLOG ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ . ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΤΟΤΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΙΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Η ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Κ.Λ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΟΟΟΟΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΩ ΚΑΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΚΛΕΙΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

Υπηρέτησα στην παραμεθόριο 5 έτη αντί για 2. Λίγο η σοφή διοίκηση με ξέχασε, λίγο που και οι 3 αντικαταστάτες δεν ήθελαν να έρθουν (γιατί άραγε;) Τη χρονιά που μετατέθηκα στον τόπο επιλογής μου με θυμήθηκε η Περιφέρεια και μου έδωσε 5 μετακινήσεις δώρο μέσα σε ένα έτος, εκ των οποίων οι 3 σε νησιά παραμεθορίου. Τώρα ήταν η σειρά της ΠΟΕΠΛΣ να μας θυμηθεί...
Η τροποποίηση-κατάργηση σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου αρ.16 παρ.7 του Ν. 3079/2002 αρ.59 παρ.1 εδάφιο (α) (ΦΕΚ 311 Α / 23/12/2002) και του Ν. 3450/2006 αρ.23 (ΦΕΚ 64 Α / 30/3/2006) είναι κοροϊδία. Η αδικία δεν διορθώνεται με νέα αδικία.
Θα έπρεπε να δίνονται κίνητρα για όσους υπηρετούν στην παραμεθόριο και όχι να καταργούνται τα ήδη υπάρχοντα, που κι αυτά είναι ελάχιστα.
Ένας Υ/Ξ Ε.Ο.Θ. που πέρασε από παραμεθόριο.

Ανώνυμος είπε...

Χεχεχε, οι επί δεκαετίες "μάχιμοι" του ΥΕΝ την κοπανάνε για το... Κ.Λ.Πειραιά ξαφνικά! Ψάξτε να βρείτε για ποιό λόγο γίνεται αυτό...

Ανώνυμος είπε...

η ΠΟΕΠΛΣ ευαγγελίζεται την αξιοκρατία και την νομιμότητα και από την άλλη λέει να καταργηθεί η παράγραφος που ξεχωρίζει αυτούς που έχουν υπηρετήσει παραμεθόριο από αυτούς που δεν έχουν λείψει ούτε μια μέρα από τα σπίτια τους!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! υπάρχουν άνδρες συνάδελφοι που όχι μόνο δεν έχουν κάνει παραμεθόριο αλλά δεν έχουν υπηρετήσει σε Λ/Χ καν, εμποροπλοίαρχοι που έχουν φύγει από τα σκάφη εδώ και χρόνια, γυναίκες συνάδελφοι που έχουν λείψει λόγω κύησης 3 χρόνια σχεδόν. Είμαι 10 χρόνια στο σώμα, έγγαμος, και έχω φάει 3 μεταθέσεις με παραμεθόριο, μπήκα αξιοκρατικά με μεράκι και αγάπη για το λιμενικό με σκοπό να προσφέρω και όχι με την νοοτροπία του Δημοσίου Υπαλλήλου. Ανέχτηκα πολλά... αλλά ως εδώ και μη παρέκει ...δεν θα κάνω κάτι ...απλά θα γίνω και εγώ ένας ΚΟΠΡΙΤΗΣ!!! τα καταφέρατε... με κάνατε όμοιο σας.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη στους συνδικαλιστες που αντι να υπερασπιζονται το δικαιο και τη νομοθεσια, την καταπατουν και αδικουν συναδελφους. Οσο για τους συναδελφους που θελουν να προαχθουν ας φυγουν και αυτοι απ το σπιτι τους να πληρωσουν ενοικια,εστιατορια,να δουλεψουν στα σκαφη & στα λιμεναρχεια χωρις ωραριο και ρεπο,σε δυσκολες συνθηκες ,χωρις γιατρους και ακτοπλοϊκη συνδεση και μετα να χουν το θρασος να ζητανε ισοτητα.ετσι κι αλλοιως δεν εχουμε και πολλα νομοθετημενα αντικειμενικα κριτηρια για τις προαγωγες των στελεχων λσ, να τα καταργησουμε και αυτα και να πηγαινουμε να μασ κρινει αντικειμενικα ο Δριβακος και ο καθε δριβακος. το Π/Δ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

διαβάζω αυτό το BLOG καθημερινά και παραδέχομαι τα παιδιά που το διαχειρίζονται για την αμεροληψία και την αντικειμενικότητά τους. Κατα καιρούς νιώθω την ανάγκη να γράψω και εγώ αλλά στο τέλος δεν το κάνω, με αυτή η δημοσίευση με έχει βγάλει απο τα ρούχα μου γιατί ανήκω και εγώ στους μαλ..... που έμειναν 5 χρόνια παραμεθόριο, επειδή ο αντικαταστάτης δεν ήρθε ποτέ!!! αντικαταστάτης που τώρα διεκδικεί να προαχθεί κανονικά!!! η ποεπλς σε συνεννόηση με την διοίκηση και τον πρώην αρχηγό, έχουν βάλει όλους εκείνους, που δεν προάχθηκαν αυτό το καλοκαίρι στο βαθμό του ανθυπασπιστή, λόγω της μή συμπλήρωσης των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, να υπογράψουν ότι βρίσκονται στην ευχέρεια της Υπηρεσίας για μετάθεση στην παραμεθόριο οποιαδήποτε στιγμή χωρίς δικαίωμα προσφυγής κλπ κλπ!!! αφού λοιπόν θέλετε τον βαθμό άντε πηγαίνετε και σείς παραμεθόριο να έρθουν εκείνοι που επειδή δεν έχουν βύσμα θα κάτσουν κανα 6 χρόνο! και η σοφή διοίκηση έχει στα χέρια της αντικαταστάτες με το τσουβάλι οι όποιοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε προσφυγή. Ιδού η "ΡΟΔΟΣ" ιδου και η "ΛΕΡΟΣ"!!!

Unknown είπε...

παρακαλώ πολύ τον διαχειριστή να κρατήσει αυτό το άρθρο στην κεντρική σελίδα του. Ντρέπομαι για τον συνδικαλισμό μας(θα ξεγραφτώ εννοείτε), ντρέπομαι για την νοοτροπία ορισμένων συναδέλφων, ντρέπομαι για τους συναδέλφους που επιβαιβεώνουν τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, ντρέπομαι για την πάρτυ μου που πιάστηκα κορόιδο και πήγα στην παραμεθόριο!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι υπαξ. απο ΔΥΛΣ της τελευταιας σειρας. Ηδη υπηρετω στην παραμεθωριο 1 χρονο κ για να παω στον τοπο μου δεν ξερω αν θα περασουν 2,3 η 5 χρονια. οταν δηλωνα στο που θελω να τοποθετηθω δεν πηγα εκει που ηθελα κ πηγε αλλος που βαση νομου ηταν παρανομο γιατι ειχα καλυτερη σειρα. Οταν θα ερθει λοιπον η ωρα μου να κανω χαρτια να φυγω δεν ξερω αν θα ερθει αντικαταστατης γιατι αν καταργηθει στο να μην υπηρετουμε στην παραμεθωριο οσοι θα προαχθουν στον βαθμο του ανθ/στη δεν με συμφερει αρα δεν θα ερθει αντικαταστατης κ ετσι θα ειναι αδικια εις βαρος μου 2 φορα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανα δημοσίευση από το Πειρατικό

ι νομίζουν κάποιοι, ότι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ είναι πολιτιστικός, ή εξωραϊστικός σύλλογος; Τα έχουμε όλοι καλά, περνάμε καλά και την ώρα μας, δεν ενοχλούμε κανέναν, διότι δεν μας ενοχλεί κανένας αφού δεν υπάρχει λόγος, το διασκεδάζουμε άμα λάχει, άμα θέλουμε πάμε σε καμία εκδήλωση, σε κανένα γλέντι, η σε καμία εκδρομή, δεν τρέχει και τίποτα άμα δεν πάμε.
Και όλα καλά και ανθηρά.
Το επαγγελματικό σωματείο, ο συνδικαλισμός, έχει διεκδικήσεις, συγκρούσεις, δράση, πορείες, παραστάσεις, συνέδρια, φωνή, δυναμισμό, εμπειρία συνδικαλιστική, συμμετοχή σε διάφορες κινητοποιήσεις, προκειμένου να πετύχεις τα συμφέροντα του κλάδου σου, και διάφορες άλλες μορφές αγώνα.
Ει…… ψιτ……..
Κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν πλευρό στον ύπνο τους, γιατί θα πιαστούν.
«Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει».
«Δεν έχει καμία σχέση ο πολιτιστικός η ο εξωραϊστικός σύλλογος με το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ».
ΑΡΑ …… για να πει κάποιος ότι είναι συνδικαλιστής, θα πρέπει να έχει περάσει πρώτα από συμμετοχή σε γενικές συνελεύσεις και να έχει αρθρώσει λόγο, να έχει λάβει μέρος σε διάφορες κινητοποιήσεις και πορείες, να έχει φωνάξει, να είναι δυναμικός, να έχει συγκρουστεί με τον διευθυντή, τον διοικητή, με το αφεντικό για το δίκαιο και το συμφέρον των εργαζομένων.
Μπορεί, εάν χρειαστεί να έρθεις και σε σύγκρουση με τους συν- συνδικαλιστές σου για τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου σου.
Και μετά μπορεί έχοντας αποκτήσει συνδικαλιστική εμπειρία να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συναδέλφων του για να γίνει μέλος του Δ.Σ, και να τους αντιπροσωπεύσει
Αμ... πώς έτσι;;;;; από το πουθενά συνδικαλιστής δεν γίνεται.
Είναι τόσο σκληρό το αντικείμενο, που δεν θα το αντέξεις, έχει κόστος, θα λυγίσεις, και στο τέλος!!!!!!!!
Η θα αναγκαστείς να παραιτηθείς με οποιονδήποτε τρόπο, (π. χ αμέτοχος).
Η να τα έχεις καλά και να αρέσεις στο αφεντικό, για να περνάς προσωπικά καλά.
Και φυσικά, αυτά είναι εις βάρος των εργαζόμενων που τους ζήτησες κιόλας να τους αντιπροσωπεύσεις
Προσοχή…
Δεν τα γράφω για να απογοητεύσω κάποιον, που θέλει πραγματικά να προσφέρει , ίσα- ίσα, που εξηγώ, τι σημαίνει συνδικαλισμός μέσα από ένα επαγγελματικό σωματείο.

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

Η τακτική κι η πρακτική συγκεκριμένων συνδικαλιστών της ΠΟΕΠΛ.Σ είναι γνωστή σε όλους .
Από παλιά, από την διοίκηση έλύναν και έδεναν, μαζί με τον δημιουργό του πολυνομοσχεδίου, ο οποίος επιθυμεί να γίνει, τώρα κλαδάρχης διοίκησης.
Και τώρα έχουν τα "κονέ", τουλάχιστον με δυό δικούς τους ανθρώπους.
Και αύριο, θα τα έχουν ,αφού ουδείς ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ και την πρόθεση να σταματήσει αυτό το κατάπτυστο, κατά την γνώμη μου και κατά την γνώμη πολλών ακόμα, αλισβερίσι.
Όμως, όλοι, το γνωρίζουμε , όπως και όλοι οι διοικούντες, πολιτικοί και στρατιωτικοί προϊστάμενοι το γνωρίζουν και το ανέχονται.
Κάποιοι το ενισχύουν κιόλας.
Και οι λιμενικοί, που έχουν φορτωθεί, χρόνια, το αναξιοκρατικό σύστημα ,τι να κάνουν, στην απελπισία τους και για να μην ΑΔΙΚΗΘΟΎΝ "χτυπάνε" την πόρτα της ΠΟΕΠΛ.Σ !!!
Αυτό δεν ονομάζεται συνδικαλισμός ,αλλά συναλλαγή και μάλιστα με την κακή έννοια !!!
Κρίμα, που συνεχίζεται, κύριε υπουργέ ΠτΠ και κύριε γ.γ ασφάλειας ναυσιπλοΐας .
Έχει ,πάντως, ο καιρός γυρίσματα και όλα μαθαίνονται, όλα αποκαλύπτονται κι ίσως,
κάποια μέρα να τελειώσουν κι όλες αυτές οι απαράδεκτες πρακτικές.
Ενα είναι βέβαιο.
Δεν τιμούν ούτε την πολιτική, αλλά ούτε και την στρατιωτική ηγεσία !

Πόπη Χρ.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ μην καταργήσετε την διάταξη του νόμου που θα αδικήσει τους βαθμοφόρους που υπηρετήσαν ή υπηρετούν στην παραμεθόριο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η΄ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

συνάδελφε, άν είχες κάνει και εσύ 3 χρόνια παραμεθόριο. πληρώνοντας νοίκι σε δυο σπίτια, 1 για την γυναίκα και το παιδί σου. επείδή τυγχανει να μην είναι όλοι παντρεμένοι με συνάδελφο και το άλλο για σένα, θα διαφωνούσες και εσύ και στον τίτλο και στην ουσία!!! ο τίτλος είναι η ΑΔΙΚΙΑ και η ουσία ειναι η ΛΑΜΟΓΙΑ και διαφωνούμε και στα δύο. Παρακαλώ τον κύριο Υπουργό και τον κύριο Αρχηγό για την αποκατάσταση της ίσης μεταχείρισης.

Unknown είπε...

Σας έχω λύση.Στην περίπτωση που κολλάει το θέμα στους ΤΕΙ τζήδες, προηγούμενης σειράς, που προήχθησαν χωρίς να ισχύει για αυτούς η παραμονή στην παραμεθόριο.Βάλτε στην διάταξη ρυθμισή, για την σειρά των ΤΕΙ τζήδων, που να προβλέπει οτι την υπηρεσία στην παραμεθόριο μπορεί κάποιος να την κάνει στον βαθμό του Ανθυπασπιστή. Και για την επόμενη σειρά όποιος μετατίθεται σε περιοχή παραμεθορίου στις επόμενες μεταθέσεις να προάγεται!! Αλλά μάλλον δεν θα τους αρέσει γιατί θέλουν και τον βαθμό και να μην μετακινηθούν ποτέ. Συνάδελφε...

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,
ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ,

ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
ΕΓΙΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΗΘΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΌΡΙΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ.

ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,
ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ,
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.

ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ,
ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΣΕ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΑΡΧΙΚΑ , ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ...
ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ,ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ,
ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

ένας λιμενικος

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ,
ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΛΣ .
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ
Η ΡΟΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
Α) ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ
ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ :
1) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
2) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΣΤΟ Λ.Σ ΑΠΟ 1990-1995.
3) ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΑ 30% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2015 ΣΤΟ 50%.
4) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΟΝ
ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.
Β) ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ (ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΦΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)
Γ) ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ
ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗ.
Δ) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ , ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΕΞΑΡΩ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ( ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ)ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΛΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!!

Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ !!!
------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο.
Εχετε όνομα και απέφυγα να βάλω την υπογραφή σας , γιατί απο κάτω δεν το έχετε βάλει, αν και είσθε επώνυμος.
Γιατί, άραγε;;;;
Μόνο μια κουβέντα, θα πώ.
Να μας πείτε κι εμας ποιο είναι το φάρμακο της ευδαιμονίας , να το πάρουμε.
Για ενα πράγμα, λυπάμαι.
Γιατι ο ζήλος σας να βγάλετε το άσπρο μαύρο, σας έχει κάνει να λέτε κραυγαλέα ψέμματα.
Κι αυτο για εσας, έναν συνδικαλιστή, που εκλέγεται απο εργαζόμενους, είναι μεγάλη ντροπή.
φιλικά

Πόπη Χρ.
Υ.Γ
Η δική σας μάσκα έχει πέσει προ πολλού.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

'ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Η' ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

ΠΕΙΡΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ,
Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.
ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ¨ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ,ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (8-10 ΧΡΟΝΙΑ+) Η' ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ" ...
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ... ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ...
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΛΙΠΗΣ.
ΔΕΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΕΠΛΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΙΠΑΝ:"ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΝΗΣΙ ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΑΘΜΟ?ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...".

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.<>>

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩς Ο ΠΑΓΚΑΛΟς ΕΙΧΕ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ...

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΗ,ΡΟΔΟ,ΣΑΜΟ,ΠΑΤΜΟ,ΛΕΡΟ,ΠΑΡΟ,ΝΑΞΟ,ΜΗΛΟ,ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ,ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ,ΑΜΟΡΓΟ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΗΡΑΝ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Ως ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ?

ΤΟΣΟ ΖΗΛΕΙΑ ΠΙΑ?
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ,
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ "ΚΟΣΤΟΣ".

ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.
ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΈΝΟς ΛΙΜΕΝΙΚΌΣ !

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ.......
NA ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο Κ. ΔΡΙΒΑΚΟΣ - Η ΠΟΕΠΛΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ....

Εάν απασχολούνται οι λιμενικοί όταν παίρνουν σύνταξη και μετά. ?
ΑΠ. Κ. ΔΡΙΒΑΚΟΥ. Καταρχήν δεν μπορώ να καταδικάσω κανέναν ή να πω ότι κάποιος έκανε συναλλαγή, για να βρεθεί σε κάποιο γραφείο η ή να πιάσει κάποια δουλειά.
Εμένα προσωπικά δεν θα μου έκαναν ποτέ πρόταση για να με προσλάβουν....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ Κ. ΔΡΙΒΑΚΟ ΕΝΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ Π.Χ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ???????

ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .......
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ??
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
“ Εμένα προσωπικά δεν θα μου έκαναν ποτέ πρόταση για να με προσλάβουν “ ,ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ

ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ .....ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΣ ΚΑΙ 5-6 ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Λ.Σ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ............
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ........ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΡΕΕΕΕ...ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ...Ω ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η΄ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ? ΘΑ ΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ - ΛΗΜΝΟΥ,ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ,ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

Σας γράφω, τα παρακάτω
και ευελπιστώ για τη δημοσίευση τους, προκειμένου να εκφράσω την αγανάκτηση μου για τα σχόλια κάποιων συναδέλφων, σχετικά με την προσπάθεια της ΠΟΕΠΛΣ, (μέσα από το νομοσχέδιο για την ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ) να δώσει λύση σε ένα μέγιστο θέμα για παρά πολλούς συναδέλφους, που αφορά στις αδικίες της βαθμολογικής μας εξέλιξης και συγκεκριμένα των ΕΟΘ Υπαξιωματικών από το βαθμό του Αρχικ/στη στο βαθμό του Ανθ/στη.
Είμαι Αρχικ/στης ΕΟΘ και από τη ΔΥΛΣ ως πρώτη επιλογή μου, δήλωσα υπηρεσία της παραμεθορίου, αλλά λόγω Ολυμπιακών αγώνων, τοποθετήθηκα σε υπηρεσία της Αττικής .
Μετατέθηκα και υπηρέτησα για τρία χρόνια ως λιμενοσταθμάρχης σε νησί, που δεν θεωρείται παραμεθόριος ,αλλά πιστέψετε, με όσοι δεν το έχετε κάνει η υπηρεσία εκεί δεν είναι εύκολη.
Μετά από τα τρία χρόνια αυτά τοποθετήθηκα σε υπηρεσία ενός μεγαλύτερου νησιού του Αιγαίου, αλλά με ανάλογα προβλήματα.
Ήμουν από τους πρώτους, που διαμαρτυρήθηκα στον πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ ,και επισκέφτηκα αξιωματικό της ΔΠΛΣ ,προκειμένου να εκφράσω την αγανάκτηση μου για τα παρακάτω:
Α) Γιατί δεν αναγνωρίστηκε ως υπαιτιότητα της υπηρεσίας η μη τοποθέτηση παρά την αίτησή μου σε υπηρεσία της παραμεθορίου αλλά αναγνωρίστηκαν περιέργως αιτήσεις συναδέλφων, που υπηρετούσαν στα σπίτια τους σε κεντρικές υπηρεσίες και κυρίως στο Υπουργείο και προήγθησαν βάση αυτών των αιτήσεων στο βαθμό του Ανθ/στη ;
Β) Γιατί ο όρος ανυπέρβλητο κώλυμα προσαρμόστηκε στα συμφέροντα κάποιων στο 35ο σχολείο της ΔΥΛΣ και τα ιδία δεδομένα δεν ισχύσαν για το επόμενο 36ο σχολείο, με αποτέλεσμα (και πάντα μιλάω με αληθινά στοιχεία ) δυο συνάδελφοι που υπηρετούν στην ιδία υπηρεσία ( με το ίδιο ανυπέρβλητο κώλυμα), αλλά από διαφορετικά σχολεία ΔΥΛΣ ο ένας προήγθη, λόγω του ανυπέρβλητου κωλύματος σε Ανθ/στη και ο άλλος παραμένει στο βαθμό του Αρχικ/στη.
Δεν θεωρείται ανυπέρβλητο κώλυμα προκειμένου να υπηρετήσει στην παραμεθόριο για μια χωρισμένη μητέρα να έχει ένα παιδί το οποίο έχει σοβαρή νοητική καθυστέρηση (γνωστό σε παρά πολλούς από αυτούς που μας κρίνουν με πάρα πολλές σχετικές αναφορές στη ΔΠΛΣ );
Η συνάδελφος αυτή παραμένει στο βαθμό του Αρχικ/στη σε αντίθεση με συναδέλφους που λόγω του ανυπέρβλητου κωλύματος δεν εργάστηκαν ποτέ στο ΛΣ .
Γ) Σε ποια Υπηρεσία του Ελληνικού δημοσίου οι συνάδελφοι που προέρχονται από ΤΕΙ είναι ανώτεροι από αυτούς των ΑΕΙ ;
Mα που αλλού στο ΛΣ !!!
Σύμφωνα με γνωμοδότηση του ΝΣΚ, οι προερχόμενοι από ΤΕΙ, (επειδή δεν είχε προβλεφθεί στο Κώδικα Προσωπικού) εξαιρούνται της υποχρέωσης υπηρέτησης στην παραμεθόριο, καθώς και των άλλων ειδικών τυπικών προσόντων ,προκειμένου να προαχθούν στον βαθμό του Ανθ/στη .
Η ανωτέρω γνωμοδότηση του ΝΣΚ σε συνδυασμό με την δίκαια αναγνώριση των ΤΕΙ ως ΕΟΘ δημιούργησε μια μεγάλη αδικία, δηλαδή, οι προερχόμενοι από τα ΤΕΙ να προαχθούν σε Ανθ/στες και οι ΑΕΙ να παραμένουν Αρχικ/στες .
Θεωρείται δεδομένο ότι ουδεμία πρόθεση μομφής υπάρχει για τους συναδέλφους των ΤΕΙ.
Όλα λοιπόν τα παραπάνω τα εξέθεσα αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στην ΠΟΕΠΛΣ και στη ΔΠΛΣ και η από κοινού απάντηση για την εξεύρεση δίκαιης λύσης στο σήριαλ αυτό, που προκάλεσε αδικίες, προστριβές και αναντιστοιχίες είναι μόνο μια ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗΜΈΝΟΥΣ "ΑΘΛΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ 35ου ΣΧΟΛΕΙΟΥ .
ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΙΔΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΉΦΘΗΚΕ ΣΤΟ 36ο ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΉ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ.
ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΌΡΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΙΔΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΠ.
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΑΔΙΚΗΘΕΙ,
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,
ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...

ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ,
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.... ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

Ενας αγανακτισμένος, αλλά δίκαιος λιμενικός.

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

θέλω να αναφερθώ σχετικά με την εξέλιξη των βαθμοφόρων του Λ.Σ.
Ωραία και καλά τα γράφουν οι κύριοι συνάδελφοι κάνοντας ο καθένας του τα δικαιολογημένα παράπονα
Δεν θα διαφωνήσω με κανέναν τους και είμαι και μαζί τους θα έλεγα
Να ρωτήσω όμως και γω κάτι
Οι υπόλοιποι βαθμοφόροι εκ Λ/Φ με το απλό απολυτήριο τους, γιατί να παραμένουν 8 χρόνια στον βαθμό τους, και από Αρχ/στες αλλά πέντε για Ανθ/στες και τέλος εκεί??Όλοι γνωρίζετε πολύ καλά οτι ακόμη και ως Λ/φ σε πολλές Υπηρεσίες κρατούν Γραφεία,κάνουν Υ/Φ η και Α/Φ και είναι το ίδιο υπεύθυνοι με Υ/Ξ καριέρας, αλλά και Α/Γνωρίζετε πολύ καλά φυσικά ότι σε πολλούς Λιμενικούς Σταθμούς υπηρετούν σαν Λιμενοσταθμαρχες για χρονιά μιας και πολλοί "καριεριστες" του Λ.Σ.δεν καταδέχονται να πάνε(είναι γλυκό το γραφείο στο κέντρο,το 8 ωρακι και το σπιτάκι τους).
Γιατί εγώ με 18 χρόνια από τα οποία σε ΜΑΧΙΜΟ και εντελώς ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ Λιμεναρχείο να το κάνω αφού δεν έχω τα ανάλογα οφέλη, όπως κάποιους από εσάς που σε όλη την καριέρα σας δεν 8α μάθετε τίποτε άλλο εκτός από τον μικρόκοσμο του γραφείου σας.
Γιατί υπάρχουν άτομα που από τις σχολές είναι στο κέντρο και στο Υπουργείο και με τα γνωστά κόλπα δεν αλλάζουν ούτε καν όροφο??
Γιατί είμαι αναγκασμένος να βλέπω 3-4 μεταθέσεις Υ/Ξ που ορίζονται σαν αντικαταστάτες σε Σταθμούς να τις κόβουν μέσα σε λίγες μερες και να μην έρχονται ποτέ???

Πείτε μου τι είμαι τελικά??

Λ/Φ???Υ/Ξ???
η Α/Ξ???

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

Θα ήθελα, με την επιστολή αυτή, να θίξω ένα θέμα, που αφορά την εξέλιξη (βαθμολόγιο) του προσωπικού, που προέρχεται από τους Λ/Φ.
Και σε αυτό το σημείο να τονίσω και την απραξία του σωματείου, αφού ουδέποτε υποστήριξε την δίκαιη εξέλιξη του παραπάνω προσωπικού.
Κύριοι, βλέπετε δίκαιο να μένει ένας βαθμοφόρος στον ίδιο βαθμό επί 14 χρόνια.. χωρίς να εξελίσσεται,αντιθέτως αυτοί, που προέρχονται από του Υ/Ξ, με τα ίδια και τις περισσότερες φορές, με λιγότερα προσόντα να τους προσπερνούν και να τους Διοικούν.

Και πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια, η ΠΟΕΠΛΣ με τους "αγώνες" της κατάφερε και πέτυχε τους Υ/Ξ να αποστρατεύονται με τρεις (03) βαθμούς παραπάνω από ότι ήταν,ενώ για τους Λ/Φ μόλις ένα παραπάνω,(μήπως γιατί το σωματείο αποτελείται κυρίως από Υ/Ξ;;).

Και εδώ δεν θέλω να αναφέρετε την πληρωμένη απάντηση "ότι προσπαθήσαμε να πετύχουμε να αποστρατεύεστε με τον βαθμό του υποπλοιάρχου, αλλά το κόψανε οι από πάνω",
γιατί μάλλον δε προσπαθήσατε για εμάς τόσο πολύ..η μάλλον καθόλου
Άλλωστε, στις διεκδικήσεις που έχετε για το μέλλον, το θέμα αυτό, ούτε καν, που το αναφέρετε..
Κύριοι, σοβαρευτείτε, γιατί στο μέλλον θα εκπροσωπείτε μόνο τους Υ/Ξ
και εδώ, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρίσκεται, στα σκαριά η δημιουργία
σωματείου Λ/Φ,
μην επιταχύνετε με την συμπεριφορά σας τις διαδικασίες.

Σίγουρα, το σωματείο Λ/Φ θα εκπροσωπεί την μεγαλύτερη μάζα προσωπικού στο Λ/Σ,και η δύναμη του και η επιρροή τόσο στις τάξεις και στα πεπραγμένα του λιμενικού,όσο και απέναντι στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, δεν θα είναι αμελητέα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ PEIRATIKO ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

ΘΑ ΗΘΕΛΑ,
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕ Λ/Φ;;;;;
Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ;;;;;

Λιμενικός

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ Ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ Η ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ!
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφοι ΛΦ και ΥΞ όλοι καλα τα λέμε και τα γράφουμε στα blogs. Η ΠΟΕΠΛΣ έχει καταντήσει το μπακάλικο της διαπλοκής , της λαμογιάς του γλυψίματος και του ρουσφετιού! Αναρωτιέμαι γίνονται καθόλου συγκεντρώσεις ΠΟΕΠΛΣ στις υπηρεσίες σας; Πότε έγινε η τελευταια συγκέντρωση της; Στην δική μου υπηρεσία η οποία έχει και μεγαλοσυνδικαλιστή στις τάξεις της γίνονται το πολύ 2-3 συγκεντρωσεις το χρονο στις οποίες δεν υπάρχει καθόλου συμμετοχη και όσοι παρευρίσκονται δεν συμμετέχουν ενεργά καθόλου! Ο γράφων έχει καταντήσει γραφικός υποβάλλοντας προτάσεις για τα αυτονοητα και συνεχως διαμαρτύρεται για την στάση και την αδιαφορια της ΠΟΕΠΛΣ!
Γιατί δεν ενεργούμε όλοι μας; Μηπως πολλοί απο εμας νιωθουμε καβαντζομενοι και κάνουμε τουμπεκί; Μηπως νιωθουμε οτι με το παρων σύστημα η βοήθεια των συνδικαλιστων για υλοποιηση μετάθεσης ή το κόψιμο ανεπιθυμητης μετάθεσης και άλλων ρουσφετιών είναι απαραίτητη; Μήπως είμαστε κότες; Ολα τα παραπάνω ισχύουν το καθένα σε διαφορτική αναλογία!
Καλώ όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως βαθμού, που δεν έχουν να φοβηθούν κανένα γιατί έχουν ήδη πάρει τις μεταθέσεις της ζωής τους και δεν μπορει κανεις να τους πειράξει να αντιδράσουν και να ξεσηκώσουν όσους περισσότερους συναδέλφους μπορούν ωστε να ξεκινήσει η ανατροπή του ΄΄καθεστώτος΄΄ που έχει επικρατήσει στον συνδικαλισμό!
Εγώ δεν ανέχομαι να φαίνεται οτι εκπροσωπούμαι απο τέτοια άτομα!
Αποτελούν ντροπή για το Λιμενικό Σώμα και είναι επικίνδυνοι!
Δεν θα ξεχάσω πριν λίγα χρόνια όταν οι ΄΄επαγγελματίες΄΄ συνδικαλιστές της περιοχής μου δεν είχαν ακόμα αντιληφθει ότι είμαι αντιδραστικό στοιχείο και υπέθεταν εσφαλμένα οτι θα επιλέξω να καβατζωθώ μαζί τους γιατί θα ήταν προς όφελος μου , οταν μετά απο συγκέντρωση ΠΟΕΠΛΣ με συμμετοχή 10% (όπως συνήθως) των μελών, τους ανέφερα οτι θέλω να βοηθήσω στην αφύπνηση του ενδιαφέροντος των συναδέλφων για συμμετοχή και παρουσία στις συγκεντρωσείς και στις άλλες δραστηριότητες της ΠΟΕΠΛΣ!
Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση που πήρα;
''Ασε τους συναδελφους να κάνουν οτι νομίζουν... μικρή συμμετοχή στην ΠΟΕΠΛΣ σημαίνει και μικρές αντιδράσεις και καθολου διαφωνίες! Οσο οι συναδελφοι νιωθουν ανισχυροι, τόσο ισχυροτεροι γινεται η ΠΟΕΠΛΣ! Ξερεις τι περάσαμε για να ιδρύσουμε το σωματείο μας; Αφου ενδιαφερεσαι για τον συνδικαλισμο Ελα μαζι μας να μαθεις πως δουλευει το συστημα!''
Αυτά ηταν τα λόγια τους αγαπητοι συναδελφοι! Τα βλέπετε τα χάλια τους;
Εγώ εκανα την επιλογή μου ...αν καποιοι απο εσας δεν έχετε επιλέξει ακόμα , ίσως ήρθε η ύστατη ώρα!
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΡΑ! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕ Λ/Φ;;;;;"

Αν δεν κάνω λάθος οι ΠΕ Λ/Φ μόλις γίνουν Σημαιοφόροι ακολουθούν την εξέλιξη των Αξκών από ΣΔΥΛΣ. Τι άλλο θέλουν; Εκτός αν κάνω λάθος...

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατα μίλησα με έναν συνδικαλιστή, που όλος τυχαίως, είναι από εκείνους τους "αδικημένους" που δεν έχουν φύγει από την Αττική και τώρα επιβραβεύονται για την "τσατσιά" τους με προαγωγή! Ξέρετε τι μου απάντησε όταν του είπα για την αδικία αυτή σε σχέση με αυτούς που έκαναν παραμεθόριο;...."τώρα που μας ακούει ο Υπουργός θα τα περάσουμε όλα"...Ξέρω ότι το σχόλιο μου είναι αμφισβητήσιμο, μην το πιστεύετε αλλά ρωτήστε μόνοι σας συνδικαλιστές να δείτε τι θα σας πούνε!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2011/02/blog-post_8305.html

Εμείς σας είχαμε πεί ότι βλέπουμε θετικά την ομιλία του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ στην Βουλή αλλά είχαμε τους ενδοιασμούς μας για τον συγκεκριμένο πρόεδρο.Δυστυχώς επαληθευτήκαμε...

Άναρωτιόμαστε... Ποιούς εκφράζει τελικά αυτός ο Πρόεδρος???
Από όσα διαβάζουμε συμπεραίνουμε ότι η πλειοψηφία των Συναδέλφων διαφωνεί με την κατάργηση της πολυσυζητημένης διάταξης.Επομένως ποιών την βούληση εκφράζει μέσα στην Βουλή ο Δριβάκος???Την δικιά του???Του κόμματπς του???Των μελών των ΕΠΛΣ???

Έχουν ηθική υποχρέωση λοιπόν όλα τα μέλη των ΕΠΛΣ να βγούν δημοσίως και να τοποθετηθούν απέναντι στις απόψεις του Δριβάκου.
Να ξέρουμε κι εμείς ποιούς και τι απόψεις ψηφίζουμε...

Ρωτήστε τους Συνάδελφοι να δούμε τι θα σας πούν!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να τους ρωτήσετε καν...Οι περισσότεροι ταυτίζονται με τον Δριβάκο...Είτε γιατί ανήκουν στον ίδιο κομματικό χώρο...είτε γιατί τους εχει κάνει ή θέλουν να τους κάνει ρουσφέτια...είτε γιατί αυτό θέλει η κλίκα...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τους το ξεκαθάρισα στην Καβάλα...Δεν ψηφίζω όποιον στηρίζει τον Δριβάκο...Τέλος!!!
Βάλτε ένα τέλος στην κλίκα του δριβάκου.
Είναι ο μόνος τρόπος να τους πιέσουμε να μας ακούν και να μην μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια...

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε όλοι εσείς πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα βγαίνουν.Γιατί έτσι δουλεύει η κλίκα και το σύστημα.
Ξυπνήστε ρε πρόβατα και δείτε ποιούς στηρίζετε και βολεύετε με την ψήφο σας.μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δηλαδή εμείς είμαστε τα πρόβατα και εσύ ο έξυπνος...
Δεν ξέρουμε αν όντως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα και αν θα βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι αλλά τουλάχιστον επέτρεψε μας να εκφράζουμε τις διαφωνίες μας ακόμα και τον εκνευρισμό μας εδώ μέσα.

Το ποιός θα δικαιωθεί και ποιός όχι θα το δείξει ο χρόνος.Ελπίζουμε να δικαιωθούν όσοι γράφουν στο blog και διαμαρτύρονται για τον τρόπο που συνδικαλίζονται οι εργατοπατέρες μας κι όχι εσύ.
Ακόμα όμως κι αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα κι αλλάξει ο τρόπος που συνδικαλίζονται βλέποντας την δυσσαρέσκεια των Συναδέλφων θα είναι προς όφελος μας.
Διαφωνείς σε αυτό???

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και διαφωνώ αγαπητό μπλογκ ...Θα σας απαντήσω λοιπόν μέσω μιας παροιμίας που αποδυκνύει ότι όντως είστε πρόβατα(με την καλή έννοια) όχι μόνο εσείς αλλά και όποιος πιστεύει ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν μυαλά.

"Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του."

Πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να πιστέψει ότι μπορει αυτοί οι άνθρωποι να άλλαξουν.Τόσα χρόνια γιατί δεν το κάναν δηλαδή;
Αλλάξτε τα πρόσωπα λοιπόν και μην ελπίζετε σε θαύματα.
Αλλιώς...........
μπεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι το θεμα να αλλαξει μονο η κλικα Δριβάκου αφού εαν σπασει αυτη θα αντικατασταθει απο αλλη κλικα , ισως χειροτερη απο την υπαρχουσα!
Το θεμα ειναι να αλλαξουμε εμεις τα πραγματα με την σταση μας και για να το πετυχουμε πρεπει να γινουμε όλοι ενεργοι , να αντιδράσουμε μαζικα και πανω απολα να επιθυμουμε να πραγματικα να αλλαξουν ολα τα κακως κειμενα και οι αδικιες και οχι να κοιταμε τι συμφερει σημερα την παρτη μας και...δεν πανε να πνιγουνε ολοι, ποιος νοιάζεται για το αυριο και για το ΛΣ γενικοτερα!
Πρέπει να υπάρξουν νόμοι , κανονες ,θεσμοι που να είναι δικαιοι, πραγματικα αντικειμενικοι και να υπάρξει αληθινη Διοικητικη μεριμνα για το προσωπικο του ΛΣ! Αν γινουν αυτα πράξη τοτε δεν θα μπρουν να στηνουν μαγαζακια οι διαφοροι εργατοπατερες του κωλου , ουτε θα κοιταζομαστε με καχυποψια μεταξυ μας οι συναδελφοι!
Ειναι τοσο απλα τα πράγματα ρε παιδια... ολοι μας λιγο ή πολλοι ξερουμε οτι ειναι πολυ ευκολο να λυθουν ολα τα θεσμικα θεματα που μας απασχολουν και κατεπεκταση τα Υπηρεσιακα!
Θα πω ακομα μια φορα πως απο τους συνδικαλιστες ζητάμε να υπερασπισουν τα συμφεροντα μας...όμως αυτοι υπερσπιζουν τα ατομικα τους , της κλικας τους και μας εξαπατουν διαρκώς!
Δεν ειναι τυχαιο πως ενω γνωριζουν την απηχηση των blogs και οσων αναρτωνται εκει, συνεχιζουν να σφυριζουν αδιαφορα , κατηγορωντας όλους οσους γραφουν σε αυτα και αρκουνται στην ικανοποιηση που λαμβανουν απο την υποκριτική σιγη των συναδελφων στις κατα τόπους Υπηρεσιες!
Και ας μην ξανακουσω Πως οι εκλογες ειναι ο τροπος για να αλλαξουν τα προσωπα στην ΠΟΕΠΛΣ...αυτες μαγειρευνται απο νωρις και κατευθυνονται με επιδεξιοτητα και πολλες φορες με προκλητική νοθεια και αδιαφανεια...
Οποοιος θελει ας αμφισβητησει τα λεγομενα μου...απλα οσοι αμφιβαλετε συζητηστε το θεμα των εκλογων με καποιους συναδελφους ανα την ελλαδα και θα καταλάβετε τι εννοω!
Ξυπνάτε Λιμενοφυλακες πριν ειναι αργα...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

"Ξυπνάτε Λιμενοφύλακες πριν είναι αργά"???

Γιατί το κάνεις θέμα Λ/Φ???
Γιατί το απαξιώνεις-μειώνεις σε κόντρα Λ/Φ-ΥΠΑΞ-ΑΞ/ΚΩΝ???

Η επιλογή συνδικαλιστικών εκπροσώπων είναι (τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι) πολύ σοβαρή υπόθεση.
Δεν έχει να κάνει με βαθμίδες-φιλίες-συμπάθειες-αντιπάθειες-κόντρες-κόμματα και λοιπούς διαχωρισμούς.

Όποιος μπεί σε αυτή την λογική έχει χάσει ήδη το παιχνίδι.

Τι οφελεί αν είσαι Λ/Φ και εκλέξεις εκπρόσωπο σου κάποιον Λ/Φ αλλά αυτός είναι ανύπαρκτος συνδικαλιστικά.
Αντίστοιχα τι οφελεί αν είσαι ΥΠΑΞ και εκλέξεις εκπρόσωπο σου κάποιον ΥΠΑΞ αλλά και αυτός είναι ανύπαρκτος συνδικαλιστικά.
Και πάει λέγοντας...

Το θέμα είναι αυτός που στηρίζεις με την ψήφο σου να υπερασπίζεται το δίκιο και να διαμαρτύρεται και να αγωνίζεται για την εξάλειψη των αδικιών και των προβλημάτων.

Τι νόημα έχει για σένα αν αυτός που σε υπερασπίζεται είναι Λ/Φ ή ΥΠΑΞ???
Αλλάζει κάτι για σένα???

Για εμάς όχι!!!
Αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι να εκλέγονται ενεργά συνδικαλιστικά άτομα με προσωπική άποψη και φωνή.

Όσο για το μαγείρεμα και την κατεύθυνση ψήφων προς συγκεκριμένα άτομα που λές ,συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου. Αν δεις όμως κατευθύνουν τις ψήφους σε άτομα πολύ χαμηλών τόνων τα οποία μπορεί να κουμαντάρουν όταν και εάν εκλεγούν.

Λες δηλαδή να μην εκμεταλλεύονται τους Λ/Φ???Εσείς δηλαδή στην ΕΠΛΣ την δική σας στην οποία ανήκεις δεν έχετε μέλη Λ/Φ???
Αν αυτοί έχουν ταυτιστεί με την κλίκα και σιωπαίνουν σου φταίνε οι ΥΠΑΞ???

Είναι θέμα επιλογής προσώπων και όχι βαθμίδων!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι φιλε μου εχεις δικιο , δεν θελω να διαχωρισω τους ΛΦ απο τους ΥΞ, οποτε ας το εκφρασω καλυτερα! Ας ξυπνησουμε ολοι μας , αλλα περισσοτερο οι ΛΦ που είμαστε η συντριπτικη πλειοψηφεια! Οι πολλοι εχουν την δυναμη να αλλαξουν τα πραγματα...και δεν εννοω οτι απαραιτητα θα πρεπει να μας εκπροσωπουν ΛΦ... απλα αυτοι που μας εκπροσωπουν πρεπει να ειναι αξιοι , ηθικοι,μαχητικοι και ανιδιοτελεις!
Στην δικη μου Ενωση και φυσικα υπαρχουν ΛΦ , καποιοι εξαυτων ανηκουν στο προεδρειο και οι συγκεκριμενοι τους ειναι καβατζομενοι, αμεταθετοι , αρχικοπριτες και ενας εξαυτων θα επρεπε να βρισκεται εκτος Σωματος για χοντρο παραπτωμα αλλα τον εσωσε η προηγουμενη διοικηση της ΠΟΕΠΛΣ! Θα ομολογησω οτιπλεον γλειωδεις ειναι οι ΛΦ! Ξερεις ποσες φορες τους τα χωνω στις συγκεντρωσεις και δεν τολμουν να αντιδράσουν....σου λεω για μουγκαμαρα... αλλα ποιο το αποτελεσμα ;;; Οι πλειοψηφια των μελων (όπως ανέφερα πριν) που ειναι οι ΛΦ , κανουν σαν να μην συμβαινει τιποτα και οταν τελειωνει η συγκεντρωση τα λενε πισω απο την πλατη τους!
Παντως να ξερεις οτι πολλοι ΥΞ αλλα και καποιοι παλιοι ΛΦ που εκτελουν χρεη προισταμενων , εξαναγκαζουν τους συναδελφους , ιδιως τους νεους , να πανε με το μερος της κλικας στις εκλογες!
Δίκαιολογω εν μερει την σταση των νέων , αλλα οι παλιοι συναδελφοι (ΥΞ,ΛΦ) ειναι απαραδεκτοι που δεν αντιδρουν...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΝΤΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΛΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΔΥΛΣ.
Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘ/ΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ .
ΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ.
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ!!!
Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ο λόγος τελικά να προσπαθούμε να καταδικάσουμε αυτούς που προσπαθούν άλλες φορές με επιτυχία και άλλες με αποτυχία να αλλάξουν κάποια πράγματα στο Λ.Σ που σύμφωνα με την κοινή λογική είναι λάθος.

Είμαι φανατικός αναγνώστης του ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ από τις πρώτες του μέρες και πραγματικά μέσα από αυτό μάθαμε πολλές αλήθειες για καταστάσεις στο Λ.Σ που σε παλιότερες εποχές μόνο ψιθυριστά τις ακούγαμε .

Σε όλο αυτό το διάστημα όμως κάπου κάποιοι από εμάς μέσω της δυνατότητας που μα περιέχεται να εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας χάνουμε το νόημα και το ρόλο αυτού του δικαιώματος μας .

Σίγουρα στους συνδικαλιστές μπορείς να προσάψεις πολλά διότι πάρα πολλοί από αυτούς έχουν εκμεταλλευτεί τις θέσεις τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ατομικά τους συμφέροντα και οφέλη.

Υπάρχουν όμως και άνθρωποι του συνδικαλισμού που καθημερινά προσπαθούν να βελτιώσουν κάποια στραβά στο Λ.Σ .

Και το έργο τους πραγματικά λίγες φορές αναγνωρίζεται.

Κάποιοι από αυτούς και επειδή η πίεση των συνάδελφων ,για κάποιες αδικίες στη βαθμολογική τους εξέλιξη, ήταν μεγάλη και στις περισσότερες φορές δίκαια , προσπάθησαν να πιέσουν την ΠΟΕΠΛΣ αλλά και στη διοίκηση να αφουγκραστεί το αίσθημα της αδικίας ένιωθε μια μερίδα συναδέλφων.

Πραγματικά ,παρά τα τρωτά του συνδικαλισμού ,έγινε μια φιλότιμη προσπάθεια ώστε να σταματήσουν να υφίστανται αυτού του είδους οι αδικίες και όσοι κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση αξίζουν συγχαρητήριων.

Όταν κερδίζει το δίκιο του κάποιος συνάδελφος κερδίζουμε όλοι και όταν το χάνει χάνουμε όλοι .

Είμαι Κ/στης από Λ/Φ και θεωρώ ,αν και σε προσωπικό επίπεδο έχω και εγώ τα παράπονα μου , ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να βαδίσουμε μπροστά .

Ανώνυμος είπε...

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας συγχαρώ για την διάθεσή σας και τις προσπάθειες που καταβάλατε ώστε να δοθεί οριστική λύση στην άδικη μεταχείριση μέσα από σωρεία λανθασμένους χειρισμούς σχετικά με την προαγωγή εκατοντάδων υψηλού μορφωτικού επιπέδου συναδέλφων Υπαξ/κων με την προαγωγή τους στο βαθμό του Ανθ/στη.
Σε μια εποχή που τα οικονομικά προβλήματα και απαξίωση της προσφοράς μας ως λιμενικοί είναι σε έξαρση ,η μόνη αναγνώριση για εμάς που αφιερώσαμε όλη μας τη ζωή στις σπουδές και προσφέρουμε την κάθε πανεπιστημιακή μας γνώση προκειμένου το ΛΣ να αποτελεί την κορωνίδα στην προσφορά στον πολίτη μέσα από τον πολυδιάστατο ρόλο του στη σύγχρονη κοινωνία , δεν είναι άλλη από αυτή της βαθμολογικής μας εξέλιξης.
Υπηρετήσαμε για χρόνια σε νησιά ,κάποιοι από εμάς υπηρετούν ακόμη και ως λιμενοσταθμάρχες δουλεύουμε καθημερινά στο λιμάνι, κυνηγάμε λαθρομετανάστες , είμαστε καπετάνιοι και μηχανικοί στα σκάφη με ατέλειωτες ώρες στη θάλασσα .
Συγχαρητήρια !!!

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΚ/ΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΘ/ΣΤΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ <> ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ MAΣ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΝΗΣΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ .
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ?
ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΛΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ?
ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ Η ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΕ ΑΝΘ/ΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΕΙ?(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ)
Η ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ?

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ !!!!
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η διάταξη του νόμου που ισχύει προβλέπει για βαθμοφόρους του Λ.Σ. για την προαγωγή τους στον βαθμό του Ανθυπασπιστή εφ όσον κατέχουν πανεπιστημιακό τίτλο ΑΕΙ , Τ.Ε.Ι. , ΚΑΤΕΕ να έχουν υπηρετήσει στην παραμεθόριο.....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να διαφωνεί ότι υπάρχουν και Συνάδελφοι που αδικήθηκαν από την διάταξη αυτή...

Αυτό που λέμε όμως είναι ότι δεν είναι λύση η κατάργηση της διάταξης.Δεν είναι δυνατόν να επιβραβευτούν για άλλη μια φορά τα βύσματα που πάντα μένουν αμετακίνητοι εις βάρος των μετατιθέμενων.Πρέπει να υπάρχει μια ηθική αμοιβη των "καπνισμένων" Λιμενικών έναντι των "άκαπνων" και βολεμένων.

Για εμάς η λύση είναι η τροποποίηση της διατάξης με επέκταση σε όλους τους ΥΠΑΞ από το 99 που άρχισε και η εισαγωγή τους με μόρια και για όλες τις κατηγορίες πτυχίων(ΤΕΙ-ΑΕΙ-ΑΕΝ).
Να μπορούν να προαχθούν πχ. στον βαθμό του Σημαιοφόρου ΜΟΝΟ όσοι και ΜΟΝΟ εφόσον υπηρετήσουν σε Υπηρεσίες Α΄ και Β΄ και Γ΄ κατηγορίας αλλά και σε κάποια νησιά άλλων κατηγοριών.

Το θέμα για εμάς είναι να ζητάμε να συζητήσουμε και τροποποιήσουμε την διάταξη αυτή ώστε να γίνει δίκαιη για όλους και όχι να ζητάμε την κατάργηση της.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά πολλές φορές το δίκαιο και το σωστό είναι επώδυνο.

Για παράδειγμα υπάρχουν άτομα που βγαίνοντας από την σχολή έβαλαν λυτούς και δεμένους για να πάνε στον τόπο της επιλογής τους ΑΔΙΚΑ και ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ και στην διάρκεια της οκταετίας παντρεύτηκαν.Τωρα που έκλεισαν όμως την οκταετία βγαίνουν και κλαίγονται και φωνάζουν και ζητάνε προστασία από τους συνδικαλιστές να τους βοηθήσουν γιατί έχουν οικογένεια.

Τους αρέσει δεν τους αρέσει εμείς τους λέμε ότι το ΣΩΣΤΟ και το ΔΙΚΑΙΟ είναι να πάρουν αυτοί μετάθεση και όχι καποιοι άλλοι κι ας είναι και ανύπαντροι αυτοί οι άλλοι.

Είναι σαν τον κατηγορούμενο που στέκεται μπροστά στον δικαστή για τον φόνο των γονιών του και με δάκρυα στα μάτια ζητάει την επιείκια του γιατί είναι ορφανός!!!

Έίναι παράλογο να βγαίνουν οι συνδικαλιστές και να τους υπερασπίζονται.
Αυτό λέμε...
Είναι Σκληρό???
Μπορεί να είναι!!!
Αλλά είναι δίκαιο!!!

Ανώνυμος είπε...

bazoun mprosta tous polous l.f ta koroida pou den exoun dikia tous enosi, kai afou pernane tin adikia ton 182, pane na perasoune kai tous GLIFTES EOθ TOY KENTROY giati ta koroida eine akomi sta nisia?
krino os dikeo, gia na paroun to batmo as pane tora tria xronia stin parameuorio na doun ti eine i barka kai ti to koupi....
ala an teθi afto to dilima sas leo oti den ta θeli kanis
lamogia............

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Κ ΟΧΙ ΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

τα πραγματα ειναι απλα οποιος εχει δικιο μπορει να προσφυγει στη δικαιοσυνη και να δικαιοθει! οποιος δεν εχει, ζηταει να καταργηθει η διαταξη.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ας λύσουμε αγαπητέ Συνάδελφε την ηθική αμοιβή των "μάχιμων" και "καπνισμένων" έναντι των "άκαπνων" και βολεμένων και μετά συζητάμε το οικονομικό.

Ένα θα σου πούμε...

Θα γίνει εμφύλιος πόλεμος αν ανοίξει τέτοιο θέμα...

Για παράδειγμα όταν κάποτε σε συγκέντρωση προτάθηκε σε κάποιους συνδικαλιστες(ένας από τους παρόντες ήταν κι ο Δριβάκος) να ζητήσουν την θέσπιση επιδόματος για τα πληρώματα των σκαφών αυτοί το αρνήθηκαν κατηγορηματικά λέγοντας ότι θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους.

Λες και είναι δίκαιο να πληρώνονται το ίδιο αυτοί που θαλασοδέρνονται νυχθημερόν φυλάσσοντας τα θαλάσσια σύνορα μας και σώζοντας ανθρώπινες με τον καρεκλοκένταυρο Δευτέρα-Παρασκευή 07.30-15.00 Συνάδελφο.

Υπάρχουν πολλές αδικίες τις οποίες βλέπουμε όλοι ,ακόμα κι οι συνδικαλιστές αλλά επειδή το ψηφοθηρικό κόστος (λες κι είναι βουλευτές) είναι μεγάλο ,το αποσιωπούν.

Για να είσαι σωστός Συνδικαλιστής όμως θα πρέπει να μπορείς να σταθείς απέναντι στις άδικες και παράλογες απαιτήσεις του κολητού ,του "ψηφοφόρου" και του φίλου προς όφελος του συνόλου και της δικαιοσύνης.

Αυτό πιστεύουμε!!!
Αυτό υποστηρίζουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

να υπηρετείς στην παραμεθόριο και να έχεις τόπο συμφερόντων το νησί που είσαι, σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να υπηρετείς στην Αθήνα και να είναι το σπίτι σου στην Αλεξανδρούπολη. Ακόμα και το νησί της παραμεθορίου που υπηρετείς παίζει ρόλο, δεν είναι το ίδιο η Ρόδος, Κώς,Σάμος με Κάστελόριζο, Αγαθονήσι.Επίσης το να υπηρετείς στην Πάρο-Νάξο και άλλα νησιά με τεράστια επιβατική κίνηση και με μεγάλο αντικείμενο δεν είναι το ίδιο με το να Υπηρετείς στο Πόρτο Ράφτη, την Μηχανιώνα, τις ΑΕΝ και το Υπουργείο. Σε έναν ιδανικό νόμο θα έπρεπε να παίζουν πολλά ρόλο όπως είναι τα ενοίκια, ο πληθυσμός του τόπου, η απόσταση από το σπίτι σου, ο φόρτος εργασίας, πόσες μεταθέσεις έχεις στην πλάτη σου, πλωτό ή όχι, χρόνια υπηρεσίας κ.α
Σύμφωνα με τα παραπάνω θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται το θέμα τον προαγωγών και όχι όπως κάνει η ΠΟΕΠΛΣ. Οι φοβεροί συνδικαλιστές μας λειτουργούν πελατειακά και απλά ικανοποιούν αιτήματα και ρουσφέτια χωρίς καμιά μελέτη για την καλυτέρευση του συστήματος. Στα πρότυπα τον Ελλήνων πολιτικών , απλά και ξερά πονάει μάτι κόψει κεφάλι. Όσο για τους συνάδελφους που συνυπηρετούν με την αρχικελευστίνα σύζυγο τους, να την πάρουν και να πάνε σε κάποιο νησάκι γιατί ήξεραν ότι όταν μπήκαν στο Λ.Σ. θα είχαν και μεταθέσεις. Μεταθέσεις μακριά από το σπίτι τους και όχι από το Υπουργείο στο ΚΛΠ. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τα σχόλια του τύπου έχω κάνει αίτηση για μετάθεση στην παραμεθόριο και δεν με έστειλαν, αφού όλοι ξέρουμε τι πραγματικά έχει γίνει. Οπότε στις κοπελιές θα συνιστούσα λιγότερη υποκρισία γιατί αυτές που αξίζουν πραγματικά είναι η εξαίρεση του κανόνα. Αφου ρε λαμόγια βάλατε τον τσάτσο σας και σας έστειλε όπου γουστάρατε, τι ψάχνεστε τώρα; Εν κατακλείδι δεν έχει σημασία αν θα πάρετε τον βαθμό ή όχι, εγώ σας εύχομαι να πάρετε 2 βαθμούς μαζί, σημασία έχει η λαμογιά που έχει περάσει στο DNA μας και ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς την σωστό σε αυτό το σώμα. Καληνύχτα Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

EΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗ ΩΣ ΥΠΑΞ/ΚΟΣ ΕΟΘ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΗΣΗΣ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ) ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ ΠΡΟΗΓΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘ/ΣΤΗ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚ/ΣΤΗ ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ;

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

Μου αρέσει πάρα πολύ, που βγαίνετε εδώ οι Υ/Ξ και λέτε το παράπονο σας για την άδικη βαθμολογική εξέλιξη κάποιων από Αρχ/στές σε Ανθ/στές, σχολιάζοντας παράλληλα τους συναδέλφους λιμενοφύλακες, που αναφέρουν τα όσα παράλογα βλέπουν.
Ναι κύριοι, παράλογα, στο νομοσχέδιο για την ίδρυση της Ελληνικής Ακτοφυλακής, όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε για το σώμα και για το σύνολο του προσωπικού, το μόνο που δεν περιμέναμε να δούμε είναι η βαθμολογική εξέλιξη κάποιων Α/Ξ και Υ/Ξ, υπάρχουν πολλά και περισσότερο σοβαρά προβλήματα από τον βαθμουλακο που θα φορέσετε.
Δυστυχώς αυτό, που με έχει διδάξει το σώμα είναι ότι ο καθένας κοιτά τη πάρτη του και μόνο…. είτε αυτό λέγεται ΠΟΕΠΛΣ,
είτε Αρχηγός-Ηγεσία
(δεν γνωρίζω τι θα πράξουν οι καινούργιοι, αλλά έχω σταματήσει να ελπίζω, πάντα το μόνο που τους ένοιαζε ήταν σε πια καρέκλα θα κάτσουν όταν θα φύγουν από το Λ.Σ… και αν καμία φορά στράβωνε η δουλειά βγαίναν εκ τον υστέρων και μιλούσαν για αδικίες και για ορόφους!! .
Παράλογα, γιατί αγνοείτε ή μάλλον προσπαθείτε να υποβαθμίσετε το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Λ/Φ με πτυχία και όμως η βαθμολογική τους εξέλιξη είναι σχεδόν ανύπαρκτη..
καθώς και πολλοί λιμενοφύλακες έχουν ειδικές γνώσεις (άνευ πτυχίων) τις οποίες τις χρησιμοποιούν κατά την εργασία τους ,αλλά ποτέ δεν θα πάρουν ούτε βαθμό ούτε θα τους το αναγνωρίσει κανείς…
Παράλογο γιατί εμείς οι Λ/Φ είμαστε αυτοί που εκτελούμε Υπηρεσίες χωρίς οπλισμό …και αναφέρομαι σε αυτό το θέμα λόγω πρόσφατης ανάρτησης συναδέλφου , ένα θέμα που από το γραφειάκι δεν σας αγγίζει και πολύ…
θα προσθέσω στην ανάρτηση του συνάδελφου ότι κάνουν σχεδόν σε όλες τις Υπηρεσίες ελέγχους για αλλοδαπούς για ναρκωτικά -φυλάνε λαθρομετανάστες –σκάφη κατασχεμένα χωρίς Υπηρεσιακό οπλισμό !!!
γιατί απλούστατα φοβούνται οι προϊστάμενοι τον λιμεναρχείων να τα βγάλουν από τα ερμάρια …τι και αν είχε δώσει εντολή ο προηγούμενος αρχηγός να οπλοφορούν όλοι όσοι εκτελούν εξωτερικές Υπηρεσίες.
Για τα παραπάνω, δεν λέει κάνεις τίποτα!!!
και έγραψα ελάχιστα .. μόνο και μόνο για να μην κουράσω…
Ας σοβαρευτούν επιτέλους ας ασχοληθούν με τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Σώματος και τις συνθήκες εργασίας του προσωπικό του - την ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του εκτός Αθήνας κτλ … και όταν τα λύσουν ας ασχοληθούν και με τους βαθμούς τους ..και σε μας τους Λ/Φ μην δώσουν κανένα..

man είπε...

Το Ν.Σ.Κ. γνωμοδότησε ως προς τη βαθμολογική ανέλιξη των αποφοίτων Τ.Ε.Ι.Το Λ.Σ-ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ θεωρείται στρατιωτικώς συντεταγμένο σώμα,όχι δημόσια υπηρεσία,οπότε ο χαρακτηρισμός του αντιπροέδρου αφορά "εκείνους που τους αφορά".Σε όλα τα στρατιωτικώς συντεταγμένα σώματα οι προαγωγές είναι αλληλένδετες με την υπηρεσία σε δυσμενούς διαβίωσης περιοχές και την απαιτούμενη εξειδίκευση.Οπότε..

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μήπως το κείμενο ή έστω ο αριθμός της γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ.;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Σε ολους αυτούς που πέταξαν υπονοουμενα για όλους εμας που αντιδρασαμε στην πρόταση ΠΟΕΠΛΣ για την καταργηση της διάταξης θέτουμε το εξής ερώτημα.Υπάρχουν η όχι αδικίες στο ΠΔ των μεταθέσεων?Σιγουρα υπαρχουν.
Τι είναι όμως πιο λογικό για εσάς?Να συμφωνησουμε αδιαμαρτύρητα με την ΠΟΕΠΛΣ στην κατάργηση του ΠΔ η να διαμαρτυρηθουμε και να ζητήσουμε την τροποποιηση του?ΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΌΛΟ ΥΠΟΝΌΥΜΕΝΑ?ΜΉΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΊΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΆΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ .
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΠΗΡΕ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΥΠΑΞ/ΚΩΝ ΕΟΘ .
ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΚΥΒΑΡΝΗΣΗ ,ΗΓΕΣΙΑ Λ.Σ, ΚΑΙ ΠΟΕΠΛΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ .....
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΩ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ........!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο.
Μου αρέσουν οι επιστολές συγχαρητηρίων σε ανθρώπους , που λειτουργούν ως παράγοντες και όχι δεν συνδικαλίζονται, απλώς.
Αλλά κάνουν και τουμπεκί και παίζουν και θέατρο.
Ως θεατρίνοι πολύ καλοί.
Αν και παλιομοδίτικα τα έργα τους.

Ποπη Χρ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΖΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

επιστολή προς πειρατικό

Πριν θίξω το θέμα της προαγωγής η μη των συναδέλφων ΕΟΘ και για να μην μένουν λανθασμένες εντυπώσεις ,επισημαίνω ότι όσον αφορά τhν έκφραση απόψεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο από στρατιωτικούς υπάρχει σχετική γνωμοδότηση η απόφαση του 2007 η 2008, η οποία δεν διαχωρίζει τον οποιοδήποτε πολίτη από τον κάθε στρατιωτικό όσον αφορά το δικαίωμα έκφρασης απόψεων με κάποιους συγκεκριμένους περιορισμούς ,
το οποίο όμως ισχύει και στην αστυνομία, που δεν υπάγεται στον Σ.Π.Κ.
Επίσης την ιδιότητα του συνδικαλιστή την έχουμε όλοι όσοι είμαστε εγγεγραμμένοι στις ενώσεις ,απλά κάποιοι είμαστε εκλεγμένοι να εκπροσωπούμε το σύνολο.
Και εδώ, το κλείνω .
Θα ξεκινήσω απ το πιο πρόσφατο θέμα, που υπήρξε αντικείμενο διαλόγου και αφορά την προαγωγή η όχι στον βαθμό του Ανθυπασπιστή των συναδέλφων που δεν υπηρέτησαν παραμεθόριο, σκάφη κ.λπ.
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και την είχα εκφράσει και στο γενικό συμβούλιο όταν είχε συζητηθεί.
Αν και υπηρετώ στην παραμεθόριο, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα με τους συναδέλφους μου, εντούτοις η άποψη μου είναι ότι έπρεπε να βρεθεί φόρμουλα, έτσι ώστε οι συνάδελφοι να προαχθούν κανονικά.
Η διάταξη εφαρμόστηκε και δεν γινότανε αλλιώς, αφού υπήρχε στο Π.Δ ,οπότε ο μοναδικός τρόπος ήταν η τυπική του προσπέραση με κάποιο τρόπο.
Αντιλαμβάνομαι τους λόγους, που ενίστανται οι συνάδελφοι οι οποίοι έχοντας γνώση της σχετικής διάταξης μετατέθηκαν συνειδητά στην παραμεθόριο κ.λ.π όμως, σκεφθείτε και τον συνάδελφο, ο ποιος είδε τις σειρές τους να τοποθετούνται π.χ Μυτιλήνη και στον τόπο συμφερόντων τους, ενώ εκείνος έμεινε στον Πειραιά για τους ολυμπιακούς αγώνες και τελικά οι μεν πρώτοι είναι διπλά κερδισμένοι και ο δεύτερος πολλαπλά χαμένος.

Σκεφθείτε τον συνάδελφο που βρέθηκε στην Άνδρο, που όμως δεν είναι παραμεθόριος ,αλλά μακριά απ τον τόπο συμφερόντων του και τελικά δίχως κανένα κέρδος θα μείνει και εκτός προαγωγών.
Απ την άλλη πόσο λογικό είναι να προσπερνάμε την ουσία του θέματος ,που είναι τα προσόντα των συναδέλφων αυτών, που στην ουσία τα ακυρώνουμε και κανουμε σαν να μην υπάρχουν ,προτάσσοντας άλλες προϋποθέσεις ,που ξεφεύγουν απ το πνεύμα και την έννοια της εκτός οργανικών θέσεων προαγωγή.
Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε την άνιση αντιμετώπιση σε σχέση με τις προηγούμενες και επόμενες σειρές.
Όπως και να χει πάντως ακόμα και αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι σκέφθηκαν και λειτούργησαν είναι προτιμότερο να ωφεληθούν, απ το νa αδικηθεί έστω και ένας, πόσο μάλλον όταν ο αριθμός αυτών ,που τελικά θα αδικούνταν ήταν μεγαλύτερος.
Αυτό που κατά την γνώμη μου πρέπει να γίνει είναι ότι τώρα που εφαρμόζεται η διάταξη για την τοποθέτηση των συναδέλφων υποχρεωτικά στις υπηρεσίες των πρώτων κατηγοριών, να συνδυαστεί αυτή η υποχρέωση με την ταυτόχρονη απόκτηση δικαιώματος για τους ΕΟΘ να προαχθούν .
Με τον τρόπο αυτό η υποχρέωση θα είναι και προϋπόθεση προαγωγής.
Έτσι θα υπάρχει ισχυρό κίνητρο για υπηρέτηση στις περιοχές αυτές και θα περιοριστούν η και θα εκλείψουν οι προσπάθειες βολεμάτων.
Απαραίτητη διόρθωση είναι το παραμεθορίου να αντικατασταθεί από τις περιοχές υποχρεωτικής τοποθέτησης.

Ευχαριστώ

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΦΩΤΙΟΣ Δ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Το εμπεδώσαμε αγαπητοί συνδικαλιστές...Η λύση για όλους εσάς είναι μονόδρομος και είναι η κατάργηση της διάταξης.
Το ενδεχόμενο της τροποποίησης ούτε που σας περνάει από το μυαλό ή δεν θέλετε ούτε καν να το συζητήσετε γιατί θα χάσετε ψηφαλάκια οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΠΛΣ και των μη παραμεθόριων Υπηρεσιών???

Αγαπητέ Γαρουφαλλιά πιστεύουμε ότι σας χρησιμοποιούν ως συνδικαλιστή της παραμεθορίου για να περάσουν την γραμμή Δριβάκου ως την μόνη σωστή και δίκαιη...

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας βάλουμε όλους σε μία σκέψη...

Θεωρούμε ότι το δίκαιο θα ήταν να βρεθεί ένας τρόπος η διάταξη αυτή να ισχύσει για όλες τις σειρές ΥΠΑΞ (για όλους τους κάτοχους οποιουδήποτε πτυχίου ,πλην απόφοιτων λυκείου) που εισήχθησαν στο Λ.Σ. από το 1999 και μετά, ώστε να μην έχουμε Υπαξιωματικούς διαφορετικών ταχυτητων βαθμολογικής εξέλιξης ανάλογα με την χρονιά που εισήχθησαν...

Είναι τραγικό και παράλληλα κατάντια για το Λ.Σ. την στιγμή που από το 1999 άρχισε επιτέλους η δίκαιη εισαγωγή των ΥΠΑΞ με μόρια να φτάνουμε σε σημείο να δημιουργούμε αδικίες και ανισότητες στην βαθμολογική εξέταση με διάφορες διατάξεις...

Πιστεύουμε λοιπόν ότι η διάταξη πρέπει να ισχύσει για όλους του ΥΠΑΞ που εισήχθησαν από το 1999 και να ευνοεί όσους υπηρέτησαν σε όλες τις Υπηρεσίες Α΄ και Β΄κατηγορίας αλλά και στα Λιμεναρχεία και στα ΠΛΣ των νησιών της Γ' και Δ΄ κατηγορίας...

Από εκεί και μετά πρέπει να δούμε ποιές Υπηρεσίες πρέπει να προστεθούν και ποιες πρέπει να αφαιρεθούν ώστε να μην έχουμε καινούριες αδικίες κάποιων Συναδέλφων που υπηρετούν σε δύσκολες - δυσμενείς Υπηρεσίες...Όπως καταλαβαίνετε αυτό απαιτεί πολύ χρόνο και πολλή συζήτηση στην οποία δεν είστε διατεθιμένοι να προβείτε...

Για εμάς η διάταξη αυτή πρέπει να ισχύσει για όλους!!!
Κι ο λόγος είναι απλός...
Πρέπει κάποια στιγμή να δωθούν επιτέλους κίνητρα ώστε να αρχίσουμε να ζητάμε να υπηρετήσουμε όλοι σε δύσκολες Υπηρεσίες...
Να σταματήσουμε επιτέλους τα τηλέφωνα σε υπουργούς,βουλευτές ,νομάρχες,δημάρχους και παπάδες για ΄ρουσφετολογική μετάθεση.

Δεν είναι δυνατόν να διεκδικούν συνεχώς όλοι να έχουν τα ίδια δικαιώματα(βαθμολογική εξέλιξη) αλλά όχι τις ίδιες υποχρεώσεις(μεταθέσεις)...
Αυτή η παρωδία κάποτε πρέπει να τελειώσει...

Υ.Γ.Λυπόμαστε που νέοι άνθρωποι και νέοι συνδικαλιστές υπερασπίζονται βύσματα, πονηρούς και βολεμένους εις βάρος των μη προνομιούχων...
Πραγματικά λυπόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γαρουφαλιά κρατάω τις τελευταίες λέξεις σας. Απαραίτητη διόρθωση είναι το παραμεθορίου να αντικατασταθεί από τις περιοχές υποχρεωτικής τοποθέτησης. Επιτρέψετε μου να μην συμμερίζομαι τα παραδείγματα αδικίας που αναφέρετε. Η αδικία κατάργησης τέτοιας διάταξης νομίζω πως θα είναι μεγαλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

΄΄ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΤΟΠΟΙ ΥΠΟΧΡΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ΄΄... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!
ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ , ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΠ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΡΙΣΜΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ...ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ.... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΣ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ!
ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΣΚΕΣ;

PILOT

ΣΤΑΥΡΕΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ 72 ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ )ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ,ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο "ΠΟΕΠΛΣ"(;!;!;),ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕς ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΒΙΣΜΑΤΑ,
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ,ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ,ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΠΡΙΤΕς ΔΑΝ ΕΣΑς ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΤΟς ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ...
ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΟΡΕΞΗ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑς ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ... ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ....
ΚΑΙ ΣΑς ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΕς ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ...ΞΕΦΤΙΛΕς!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα τελευταίε, για να μη σου βάλω πιπέρι στη γλώσσα που βρίζεις, γράψε για αρχή 100 φορές τη φράση: "Το κήτος γράφεται με ήτα και όχι με ύψιλον"

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΑΙΤΩ (ΔΙΣ)ΑΠΑΙΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1)ΟΣΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
2)ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΒΑΘΜΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.
3)ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.
4)ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2.500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
5)ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
6)ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ.
7)ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΜΑ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΘΕΜΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ Υ/Ξ
Τετάρτη, 6 Απρίλιος 2011
Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

ΩΡΑΙΑ,
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 35 ΚΑΙ 36 ΣΧΟΛΕΙΩΝ .
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ,ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΒΟΛΟ ,ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ,
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ
ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΑ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ,
ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ!
ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ…

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 35, 36 ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Πέμπτη, 7 Απρίλιος 2011, 14:25
Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 35, 36 ΚΑΝΟΝΙΚΑ,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ
(ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ).
ΩΡΑΙΑ.!!!!
ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΤΑΧΑΤΕΣ..ΤΑΧΑΤΕΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
ΑΔΙΚΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.. ΑΔΙΚΙΑ......
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2011
Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ..........

ΚΥΡΙΟΙ ...
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ,
ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ,
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 35,36 ΣΧΟΛΕΙΟΥ ,
ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΆΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ!!!!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΠΛΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ.!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.!!!!!!!!!
ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ...
ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑΚΟ,
ΕΤΣΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ,
ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ, Η ΠΟΕΠΛΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,
ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑΚΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;
ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ;;;
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ,
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΌΤΗΤΑ .
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2011
Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.............

ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΙΣΤΕΣ
ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΥΘΥΝONΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η΄ ΤΟΝ ΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ (Λ,,,,,Α ) ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ?
1)ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ.
2) ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ?
3) ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΡΘΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ? 4)
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥΣ

( ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΜΑΛΑΚΕΣ) ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ,
ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ Υ/Ξ ))
----------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο.
Αγαπητέ φίλε, όσα παράπονα κι αν έχετε, και μάλιστα δικαίως, δεν είμαι της άποψης, να φεύγει από το σωματείο του, οποιοσδήποτε εργαζόμενος.
Πιστεύω, πως αν ΚΑΙ ΌΠΟΥ η ΠΟΕΠΛ.Σ έκανε λάθος,
αν σας αδικεί , πρέπει να τους το πείτε δυνατά, αποφασιστικά και καθαρά.
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
ΑΥΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΛΥΣΗ.
ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ....

ΠΟΠΗ ΧΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2011
Προς: peiratikoi@yahoo.gr...........

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ,
ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ...
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ...
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ,
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,
ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ,
ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,
ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ!!
ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ!!
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ,
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,
ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ;
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΡΙΣΕΙΣ,
ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ