Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Γερμανοί ναύτες επιτέθηκαν σε λιμενικούς

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Απρόκλητη επίθεση δέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι Ηρακλείου, άνδρες του Λιμεναρχείου από 15 ναύτες του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.
Δύο 25χρονοι ναύτες συνελήφθησαν, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών.
Από τους δύο ελαφρά τραυματισμένους λιμενικούς δεν υπεβλήθησαν εγκλήσεις και μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας.

Σημειωτέον, ότι οι 15 Γερμανοί ναύτες είναι μέλη των πληρωμάτων των τριών φρεγατών που κατέπλευσαν στο λιμάνι του Ηρακλείου.
ΕΘΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ασκήθηκαν διώξεις. Φαντάζεστε έναν έλληνα να έκανε το αντίστοιχο στη Γερμανία εναντίον αστυνομικού. Γιατί αυτή η δουλικότητα απέναντι στους γερμανούς, που ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ θα έπρεπε να είναι πιό προσεκτικοί.

Διαβάζω και το δημοσίευμα "Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας" και μελαγχολώ. Γιατί αναρωτιέμαι ποιός θα προστατέψει τους λιμενικούς από την αυθαιρεσία που υφίστανται συνεχώς από τους κατα τόπους δημάρχους, κομματάρχες, βουλευτές, πολιτευτές και άλλα κατάλοιπα του κοτζαμπασισμού στην Ελλάδα. Και τώρα προστίθενται και οι γερμανοί ναύτες! Κακόμοιρε συνάδελφε...