Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"ΑΛΗΤΕΣ ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ... ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...". "ΠΟΑΣΥ...ΠΟΑΣΥ...ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ..."

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νιωθω την αναγκη να πω 2-3 πραγματα που δεν διαβασα πουθενα και παρολο που τα ειδαμε ολοι(και οι δημοσιογραφοι) δεν τα ειδα πουθενα δημοσιευμενα...
Οπως για παραδειγμα οτι στην κηδεια του ατυχου συναδελφου στο Περιστερι ο "κυριος" Aστυνομικος Διευθυντης Διοικητης της ομαδας ΔΙΑΣ κ. Σ. Γεωργιος (ο ουσιαστικος δοιηκητης και οχι αυτος που φαινετε στα χαρτια) αυτος που πιεζει συνεχεια, που εμποδιζει να τηρουνται οι κανονες ασφαλειας, που.....
απαιτει συνεχως συλληψεις, που αναγκαζει τους συναδελφους να μπαινουν μπροστα απο τα περιπολικα της Αμεσης Δρασης για να "παρουν την συλληψη",που εχει δημιουργησει κοντρα της ΔΙΑΣ με Ζ και Αμεσης Δρασης λογω παλιοτερης δικης του κοντρας με συνεπεια να ειμαστε απομονωμενοι (αληθεια εμεις γιατί ακουμε σε αλλο κεντρο απο την υπολοιπη αμεση δράση; Εκει δεν ανηκουμε;), προπηλακιστηκε και στο παρα πεντε γλιτωσε τον ξυλοδαρμο.
Και ενω αγριοκοιταγε τους χαμηλοβαθμους με υφος "θα δειτε" αρκετοι εσπευσαν να του δωσουν τα μητρωα τους για να πραξει τα νομιμα οπως κανει παντα (χαχαχα εδω γελαμε-πικρα βεβαια).

Η απολυτη ξεφτιλα ομως ηταν χτες οτι ολες οι ομαδες Διας της αττικης πηραν εντολη να μεταβουν στο σημειο της αναδρης δολοφονιας-ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ!!!!!
Ξερετε γιατι;

Για δυο λογους:
1.γιατι ειχαμε ολοι αποφασισει να μεταβουμε στην πορεια στο συνταγμα να στηριξουμε τους συναδελφους και τους απλους πολιτες και αυτο τρομαζε τους ανωτερους-σημερα ειναι οι κρισεις βλεπεται,και καποιοι με το δικο μας αιμα θα παρουν αστερακι σπαθακι κλπ.Αυτο εγινε με εντολη του Δ-50 ο οποιος συνεχως διαβιβαζε-καμια ομαδα δεν θα φυγει απο το σημειο...
2.για να κανουν καποιοι τα επικοινωνιακα τους παιχνιδια και να προλαβουν εστω την υστατη ωρα να προηγηθουν εναντι αλλων στις κρισεις.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.Τ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ?

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Η οργή μας πρέπει να γίνει τυφώνας που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες συνδικαλιστές που μπήκαν στον Συνδικαλισμό για προσωπικό όφελος και τα έκαναν πλακάκια με τους εκάστοτε κυβερνώντες είς βάρος όλων μας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.......

Την απροθυμία αστυνομικών που μένουν στο Ηράκλειο και υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα της υπαίθρου καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διοικητές των τμημάτων αυτών και η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Από τη μία οι περικοπές στους μισθούς και από την άλλη τα ποσά που δίνονται για να γεμίσουν με καύσιμο τα ρεζερβουάρ τους προκειμένου να μετακινηθούν στην ενδοχώρα με τα προσωπικά τους οχήματα κάνει όλο και περισσότερους αστυνομικούς να ζητούν μετάθεση ή απόσπαση σε υπηρεσίες της έδρας.

Το πρόβλημα είναι ορατό τις τελευταίες ημέρες, αλλά πολλοί φοβούνται ότι θα γιγαντωθεί το επόμενο διάστημα, καθώς έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται οι προθέσεις πολλών ενστόλων να βρουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα χθες στους διαδρόμους του Αστυνομικού Μεγάρου στα «πηγαδάκια» που υπήρχαν το κυρίαρχο θέμα ήταν αυτό, αφού υπάρχουν περιστατικά με αστυνομικούς που παρά το ότι θέλουν να υπηρετήσουν κανονικά εκεί όπου ανήκουν, αναζητούν λύσεις προκειμένου να γλυτώσουν τα χρήματα που δαπανούν για τις βενζίνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας αστυνομικός που ξεκινάει από το Ηράκλειο όπου μένει για να υπηρετήσει σε κάποιο «απομακρυσμένο» τμήμα, χρειάζεται μηνιαίως περίπου 400 ευρώ για τις μετακινήσεις του.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρατηρείται μείωση του μισθού της τάξεως του 10% με 15% τότε η κατάσταση είναι δραματική, αφού στο τέλος του μήνα δε μένει ούτε ευρώ από το ήδη μειωμένο μηνιάτικο.

Υπάρχει λύση;

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μας είπαν ότι «τα πράγματα είναι σκούρα, αφού θα παραμείνουν στα τμήματα της περιφέρειας μόνο όσοι αστυνομικοί μένουν κοντά σε αυτά και τα χρήματα που δαπανούν για τις μετακινήσεις τους είναι πολύ λίγα».

Στα τμήματα της υπαίθρου υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις με αστυνομικούς που έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μπορέσουν να γλυτώσουν μερικές δεκάδες ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τις οικογενειακές τους ανάγκες.

«Υπάρχουν αστυνομικοί που μπορεί να υπηρετούν εκτός Κρήτης και θέλουν να επιστρέψουν στο νησί.
Η μετάθεσή τους είναι σε κάποιο αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας και όταν τελικώς έρθουν αμέσως κινητοποιούνται για να μπορέσουν να πάνε σε αστυνομική υπηρεσία του Ηρακλείου, η οποία είναι πολύ πιο κοντά από το σπίτι τους» ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματικός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «κανείς δεν έχει δηλώσει ή εκφράσει επιθυμία να υπηρετήσει στις επόμενες μεταθέσεις σε κάποιο αστυνομικό τμήμα εκτός πόλης, διότι όλοι γνωρίζουν ότι ο μισός τους μισθός θα φεύγει στη βενζίνη».

«Εκτός έδρας»

Κάποιοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι πρόβλημα θα παρουσιαστεί και με την έναρξη της τουριστικής περιόδου οπότε και θα ζητηθεί ενίσχυση του Α.Τ Αερολιμένα. Κι αυτό γιατί αυξήθηκε από τα 15 χιλιόμετρα στα 60 χιλιόμετρα το λεγόμενο «εκτός έδρας» που έπαιρναν οι αστυνομικοί.

«Πιστεύω ότι την ίδια απροθυμία θα δείξουν και οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε τμήμα της ενδοχώρας οι οποίοι και πήγαιναν με απόσπαση για να ενισχύσουν τους συναδέλφους στον αερολιμένα, αφού κανείς δε θα θέλει να βάλει χρήματα από την τσέπη του» ανέφερε αστυνομική πηγή.Σε κάθε περίπτωση η οικονομική κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την Αστυνομία.

Όπως έχει γράψει εδώ και καιρό η «Π» εκτός από τις περικοπές στους μισθούς αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κοκ, αποφασίζονται και οι ακυρώσεις σημαντικών εκπαιδεύσεων των αστυνομικών που γίνονται κυρίως στην Αθήνα με σκοπό την εξοικονόμηση κονδυλίων.
Ακόμη, έχει ζητηθεί η απόσυρση περιπολικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και η επισκευή τους είναι δαπανηρή.

Ακόμη λειτουργικά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα τμήματα και οι υπηρεσίες καθώς παρατηρείται έλλειψη σε χαρτική ύλη, μελάνια, σφραγίδες κοκ, αφού έχουν μειωθεί τα κονδύλια σε σχέση με το παρελθόν.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Με εθνοκεντρικά συνθήματα όπως «τώρα πορεία στο Μέγαρο Υπατία», «αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα, ανάποδα-ανάποδα γυρίστε την ασπίδα», «να καεί, να καεί…», «Ελλάς-Ελλάς, ή ταν ή επί τας», «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ», αλλά και ψάλλοντας συνεχώς τον εθνικό ύμνο, οι 3000 νέοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αστυνομικοί, αλλά και πολλοί πολίτες, οι οποίοι κατέκλυσαν το βράδυ της Πέμπτης το Σύνταγμα, εξέφρασαν την οργή τους για τη στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Ρέντη.

Αν και δεν προκλήθηκαν, οι συγκεντρωμένοι απωθήθηκαν βίαια προς τις σκάλες του μετρό στην Πλατεία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, αν και είχαν πάει εκεί για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για το συμβάν και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αστυνομικούς!

Κι όμως, κάποιοι θεώρησαν ότι… έπρεπε να ανοίξει ο άδειος (λόγω περασμένης ώρας) δρόμος, που φαίνεται ότι μόνο η αριστερά και οι διάφορες παρδαλές συνιστώσες της, δικαιούνται να κλείνουν. Και το σίριαλ των εν Ελλάδι παραδοξοτήτων συνεχίζεται…