Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ανούσια κούραση και ταλαιπωρία των Συναδέλφων...

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Καλημέρα σας, χρόνια πολλά και του χρόνου να είσμαστε όλοι καλά. Χάρηκα για την προβολή από μέρους σας των μέτρων τάξης του Πειραιά (Λιμεναρχείου) για τις αφιξοαναχωρήσεις των πλοίων! Ναι όντως ήταν όλα άψογα, αλλά πάντα μέσα στο άψογο θα υπάρχουν κι ορισμένα στραβά τα οποία κάνουν τον κόσμο του ΛΣ ν αγανακτεί και να θέλει να πάρει μετάθεση για τις Υπηρεσίες του Υπουργείου, πράγμα που ορισμένοι το καταφέρνουν! Αυτό που θ αναφέρω, εγώ θα το πω ότι είναι και λίγο άγνοια διοίκησης κι εσφαλμένης κρίσης... Τι θέλω να πω;


Ρωτάω κύριοι του ΚΛΠ, γιατί βγάλατε μέτρα Δευτέρα πρωί στις 05:00 τα ξημερώματα; Γιατί; Κατεβάσατε στον Άγιο Διονύσιο 12-15 άτομα μόνο και μόνο για 2 αναχωρήσεις πλοίων τα οποία πήραν συνολικά και τα δύο γύρω στα 30 με 50 άτομα. Σας ακούγεται σωστό; 15 λιμενικοί, Αξ/κοι-Υπαξ/κοι-ΛΦ για 30 επιβάτες; Κανένας κατάπλους μόνο δύο αναχωρήσεις με τους ανωτέρω επιβάτες. Και πάλι ρωτώ, το προσωπικό σας δεν το λυπάστε; Αρκετά δεν το γονατίσατε την Μεγάλη Εβδομάδα και συνεχίζετε ακόμα; Επιτέλους αποκτήστε εμπειρία διοίκησης και μην παίζεται στρατιωτάκια γιατί αυτά που παίζαμε παλιά ήταν πλαστικά κι άψυχα, αυτά όμως εδώ έχουν ψυχή, αλλά και νεύρα και όχι τίποτε άλλο, φθάνουν σε σημείο οι υφιστάμενοι να μας δουλεύουν και κακοδιοίκηση.
Είχατε νομίζω στοιχεία να δείτε ότι Δευτέρα πρωί δεν θα υπάρχει στο λιμάνι ούτε κουνούπι!
Α και κάτι άλλο... Όταν κατεβαίνουμε για μέτρα τάξης, ορισμένες κυρίες του Α΄Λ/Τ κρύβονται στο κυλικείο του τμήματος και πίνουν καφεδάκι εις βάρος των κορόιδων... Μια συγκεκριμμένη φοράει κι εξαρτήσεις και το παίζει και προισταμένη και το κάνει και συνέχεια η κυρία νέα Λ/Φ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε καλά τα λές αλλά εδώ μόνο μίσος θα συναντήσεις διότι εσύ είσαι Υπουργείο και κατά την γνώμη των "μπαρουτοκαπνισμένων" κάθεσαι και τεμπελιάζεις ασχέτως αν στο Υπουργείο η κατάσταση έχει εδώ και χρόνια μαυρίσει.
Το Α' έχει μπεί στο κάδρο των εκλεκτών απο την εποχή του 2005 όπου στέλνουν "κρέας" εκεί και οι τύποι που υπηρετούν εκεί , ύστερα απο γελοίες θεωρίες του στύλ οι βαθμοί δεν ισχύουν εδώ και τέτοια , εξαφανίζονται και εμφανίζονται σε ένα τζίπ περιπολία και καλά ενώ τα κορόιδα λιώνουν . ´Οποιος λοιπόν υπηρετεί στο Υπουργείο , έχει το τρελό τρέξιμο και ατελείωτα ωράρια μέχρι το απόγευμα στο γραφείο που τα θέλουμε όλα σήμερα , έχουμε τα ατελείωτα μέτρα για τον καθένα που κατεβαίνει πορεία , έχουμε τη μαυρίλα των περιπολιών , βαρδιών , αγημάτων κλπ και φυσικά να ενισχύσουμε και το Α γιατί αυτοί'δουλεύουν και εμείς καθόμαστε . Όταν όμως τους λές να έρθουν Υπουργείο δεν θέλουν . Σου λένε κάτι του στύλ δεν είμαι για γραφεία και τέτοια . Ελάτε ρε αφού είναι καλά στο Υπουργείο ...