Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Μερικά ερωτήματα και από εμάς για το γραφείο περιστατικών αυθαιρεσίας...

Διαβάζοντας το άρθρο της εφημερίδας Παρασκευή+13 μας δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα-απορίες και θα θέλαμε να σας τα επισημάνουμε για να τα συζητήσουμε και να τα σχολιάσουμε...

1.Πως μπορούμε να προστατευτούμε εμείς από την αυθαίρετη χρήση του νόμου αυτού από τους πολίτες???

2.Τα δικαστικά έξοδα για την απόκρουση των κατηγοριών ποιόν βαρύνουν???

3.Σε περίπτωση αθώωσης μας τι ποινές υπάρχουν για τον μηνυτή μας???

4.Αν δεν αντέχουμε οικονομικά (το "αν" το βάλαμε για χάρη της συζήτησης) την πρόσληψη δικηγόρου ποιός θα μας υπερασπιστεί???

5.Εμείς που υπαγόμαστε στον ΣΠΚ θα τιμωρούμαστε επιπλέον από την Υπηρεσία κάθε φορά που την  
απασχολούμε ακόμα κι αν αθωωθούμε???

6.Ο ΣΠΚ και οι προβλεπόμενες ποινές του δεν θα είναι ένα ακόμα αγκάθι για κάθε Συνάδελφο που θα βρίσκεται κατηγορούμενος???

7.Ο πολίτης θα πληρώνει τίποτα για την υποβολή της κάθε καταγγελίας ή θα είναι δωρεάν παροχή διασκέδασης των πολιτών και ταλαιπωρίας των Σωμάτων Ασφαλείας???


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ,ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ , ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ , ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΘΩΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕ ΕΠΕΠΛΗΞΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ!!!!(ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ,ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ).ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.