Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Προσπάθεια από το Λιμεναρχείο Σύρου κατά της άγρας

Μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για την εξάλειψη του φαινομένου της άγρας επισκεπτών ξεκίνησε στη Σύρο με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα από το οικείο Λιμεναρχείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.
Η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων δημοσιοποίησε την υποστήριξη της στην προσπάθεια.Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σε σχετική ανακοίνωση και η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κυκλάδων δηλώνει ότι θα υποστηρίξει την προσπάθεια του Λιμεναρχείου Σύρου και μάλιστα προσθέτοντας διοικητικά μέτρα κατά των παραβατών, δηλαδή κατά εκείνων που κάνουν άγρα.
Η συγκεκριμένη είδηση έχει σημασία, διότι είναι γνωστό πως ο Λιμενάρχης Πάρου κ. Γιαλελής έχει ξεκινήσει μία παρόμοια προσπάθεια για την Πάρο. Σύμφωνα με πληροφορίες η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού παρακολουθεί και την περίπτωση της Πάρου και έχει προετοιμαστεί για έκτακτους ελέγχους την προσεχή τουριστική περίοδο με κλιμάκια που θα επισκέπτονται το νησί μας και το λιμάνι του.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις για την Σύρο:

“Η Κυκλαδική Ομοσπονδία συγχαίρει το Λιμεναρχείο Σύρου και τη Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κυκλάδων για τη πρόθεσή τους να εξαλείψουν το φαινόμενο της άγρας πελατών στο λιμάνι της Σύρου. Ειλικρινά ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να επιτύχει και δηλώνουμε ότι είμαστε ένθερμοι συμπαραστάτες τους”.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Ο Πρόεδρος Αντώνης Καρατάσος, Ο Γενικός Γραμματέα Στέλιος Πολυκράτης


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to allo me ton toto to kserete?????