Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δημιουργία λογαριασμών email και facebook

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ/νση: ΠΑΡΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Καλαμάτα 25 - 04 - 2011
Ταχ. Κώδικας: 24 101 Αριθμ. Πρωτ. : 13 / 2011
Τηλέφωνο: 27210 - 23563
27210 - 22218
FAX: 27210 - 23563
E-mail: eplsnp@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής στα πλαίσια της άμεσης ενημέρωσης και της διαρκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης των σχέσεων με όλους τους συναδέλφους δημιούργησε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και λογαριασμό στο facebook.

Ενημερώνει τους συναδέλφους ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσής είναι eplsnp@yahoo.gr, και ο λογαριασμός στο facebook είναι με το όνομα ( Limeniko Eplsnp).

Καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά καθώς στo facebook λειτουργεί και ομάδα με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ αποκλειστικά για μέλη της Ένωσής, όπου υπάρχει σχεδόν καθημερινή ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εργασία μας και όχι μόνο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ Γεώργιος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το οτι δημιουργήθηκε απο τοπικη ενωση mail & facebook δειχνει οτι το προεδρείο δεν φοβάται τα μέλη και τις τυχον διαφορετικες απόψεις ή προτάσεις που θα γινονται ηλεκτρονικα!!!
Οταν πριν ενα χρονο προτεινα τα ιδια να γινουν και απο την δικη μουν τοπικη ενωση η οποια αποτελειται απο νησιά οπου η επικοινωνια και η ανταλλαγη αποψεων -ιδεων -προτασεων μεταξυ των μελων ειναι σαφως δυσκολοτερη, τα μελη του ΔΣ έπεσαν να με φανε γιατι φοβηθηκαν οτι θα τους χαλασει η ΄΄σούπα΄΄ επειδη γνωριζουν οτι θα επιβεβαιωθει η ανυπαρξια τους και η αδιαφορία τους. Τρεμουν στην ιδέα οτι μέσω mail & facebook θα συσπειρωθούν τα απλά μελη και θα αντιδράσουν ακόμα και αυτοί που τους ΄΄φοβούνται΄΄ και η ΄΄παραγκα΄΄ τους θα καταρεύσει.
Συγχαρητήρια στην Ενωση Νοτιου Πελ/νησου για την πρωτοπορία και για την μικρή τους βοήθεια (άθελα ή ηθελημένα)στον αγώνα της συσπείρωσης των απλων μελών των ενώσεων για την διάλυση της ΄΄παράγκας΄΄ του συνδικαλισμού!
Ευχές για ορθή ,διαφανή και δημοκρατική χρήση των μέσων επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης.
Συνάδελφος απο Αιγαίο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον αποπάνω! Είμαι γνώστης για το ποιούς ενοχλούσε το φόρουμ της ΠΟΕΠΛΣ που καταργήθηκε πραξικοπηματικά, επειδή μπορούσαν όλοι ελεύθερα να εκφραστούν. Και να φανταστείτε ότι τότε δεν είχε αρχίσει ακόμα το χοντρό κράξιμο.

Για αυτό, να δώσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου για αυτή την κίνηση.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια εκτός των άλλων ενώσεων και στην ένωση νοτίου Πελοποννήσου για αυτή την κίνηση. Ευχές για ορθή, διαφανή και δημοκρατική χρήση.
Επιτέλους ο συνδικαλισμός βρίσκει διεξόδους διαφυγής προς τα εμπρός για να υπηρετήσει τους εργαζόμενους. Το ποτάμι που ξεκίνησε δεν γυρίζει πίσω.