Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Π.Ο.ΑΞΙ.Α.: Προσκλητήριο για αποφασιστική κινητοποίηση στη Δ.Ε.Θ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία μας αποφάσισε να θέσει σε κινητοποίηση το σύνολο των θεσμικών της οργάνων για το επόμενο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η συνεχιζόμενη αδιέξοδη πολιτική των περικοπών, που ξεφεύγει πλέον από τις μειώσεις αποδοχών χωρίς κανένα κριτήριο, αύξησης φορολογίας κ.α. και περνά στο σκληρό πυρήνα του προϋπολογισμού του Οργανισμού μας, αναδεικνύουν περίτρανα “τη λάθος συνταγή” που εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση και το αδιέξοδο που βιώνουμε οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφάλειας.
Για όλους τους λόγους που σας έχουν γνωστοποιηθεί με προηγούμενες ανακοινώσεις, την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011 δίνουμε αγωνιστικό παρών, μαζικά, δυναμικά για να κάνουμε γνωστό στην Κοινωνία ότι δεν μπορούν τα Σώματα Ασφαλείας να παράξουν τις υπηρεσίες που δικαιούνται και απαιτούν οι συμπολίτες μας, χωρίς υλικοτεχνική υποδομή, χωρίς τα μέσα και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, χωρίς εκπαίδευση και με το άγχος της διαμόρφωσης των τακτικών αποδοχών σε μισθολόγιο φτώχειας και εξαθλίωσης.

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Η ώρα της ευθύνης έχει σημάνει για όλους μας.

Σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρών στη Θεσσαλονίκη, για να αντιληφθούν οι Κυβερνώντες την δεινή θέση στην οποία έχουμε περιέλθει και να μην επιμείνουν άλλο στη άδικη οικονομική, εργασιακή και κοινωνική μας εξαθλίωση.

Η συμμετοχή είναι υποχρέωση όλων μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: