Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 1.000 ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ - ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ...Πόσους Λιμενικούς θα δούμε άραγε με μηδενικές μισθοδοσίες???

Θεοσκότεινα "λευκές", αρκτικές νύχτες έρχονται τον Οκτώβριο για μεγάλο αριθμό ένστολου προσωπικού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του αρμόδιου οικονομικού επιτελείου του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., από τις απανωτές μειώσεις το τελευταίο ενάμιση χρόνο σε μισθούς κι επιδόματα και εξαιτίας των νέων και μάλιστα αναδρομικών περικοπών- κρατήσεων και σε συνάρτηση με τις υψηλές σε ορισμένες περιπτώσεις δανειακές ανάγκες που ικανοποιούνται μέσω της μηνιαίας μισθοδοσίας, έχει ως αποτέλεσμα περισσότεροι από 1.000 αστυνομικούς να πάρουν στα χέρια το χαρτί της μισθοδοσίας με το ολοστρόγγυλο 0 στη θέση των αποδοχών!!!
Ο βαρύς οικονομικός "χειμώνας" που αναμένεται να πλήξει το ένστολο προσωπικό, δεν φαίνεται όμως να έχει τελειωμό, καθώς τα "αποθεματικά" για την αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης έχουν εξανεμιστεί.

Τον επόμενο μήνα το δημόσιο θα δηλώσει αδυναμία πληρωμής καθώς οι σχετικοί κωδικοί έχουν "στεγνώσει", ενώ σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις, δεν φαίνεται ν' απειλούνται τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο τα πενθήμερα.

Του Γιώργου Καραϊβάζ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ.....ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ...!!
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:00 ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ, ΤΑ ΣΚΑΦΗ , ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ...."ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ"..!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΘΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.....

ΒΡΕΜΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....