Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΑΛΣ:Συμμετοχή στην 76η ΔΕΘ

Πειραιάς, 31-08-2011
Αριθμ. Πρωτ.: 24 /11


H Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών ΛΣ, στο πλαίσιο κοινής δράσης με τις Ομοσπονδίες και Ενώσεις Αστυνομικών και Πυροσβεστών και στοχεύοντας στην ανατροπή της επαχθούς πολιτικής των μειώσεων των εισοδημάτων μας καθώς και των περικοπών στους προϋπολογισμούς των οργανισμών που υπηρετούμε και εφαρμόζεται όλο αυτό το διάστημα, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην ένστολη πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09-09-2011 στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας και σας καλούμε να ενισχύσετε τις προσπάθειές μας. Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση αλλά και την ευθύνη, συμμετέχοντας ενεργά να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην άδικη πολιτική της Κυβέρνησης, που οδηγεί τους εργαζόμενους και την κοινωνία στο μεσαίωνα, να αντισταθούμε, να αναδείξουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε δυναμικά τις βέλτιστες για αυτά λύσεις.


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

- Τη βελτίωση του υπάρχοντος, ειδικού μισθολογίου με ενσωμάτωση των επιδομάτων στον βασικό μισθό.
- Το χαρακτηρισμό του επαγγέλματός μας ως επικινδύνου.
- Τη θεσμοθέτηση πόρων υπέρ των ασφαλιστικών μας Ταμείων, από παρεχόμενες υπηρεσίες προς τρίτους.
- Την ενίσχυση των προβλεπόμενων, κοινωνικών πόρων υπέρ των Ταμείων.
- Την επέκταση του Επιδόματος Διοίκησης σε όλους τους Αξιωματικούς.
- Τη χορήγηση υπερωριακής αποζημίωσης για την πέραν του θεσμοθετημένου, εβδομαδιαίου χρόνου απασχόλησης και για την πρόσθετη εργασία των Διοικητών – Λιμεναρχών, που τελούν σε διαρκή ετοιμότητα.
- Την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με συγκεκριμένα επιχειρησιακά κριτήρια και διαδικασίες αξιολόγησης και παράλληλα ανακατανομή της οργανικής δύναμης με βάση τις πραγματικές ανάγκες.
- Τον εξορθολογισμό των προτεραιοτήτων της δράσης των υπηρεσιών.
- Τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων κανονισμών του Σώματος.

Ο αγώνας είναι δύσκολος όμως με την ενεργή συμμετοχή όλων μας, τελικά θα τα καταφέρουμε, θα προστατέψουμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας, θα δικαιωθούμε.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ.....ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ .....!!!!!!
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ - ΕΠΑΝΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΙΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ 4 ΚΑΙ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ .