Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αναστολή αποπληρωμής δανείων - Απάντηση Μ.Τ.Ν για δάνεια από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΘΕΜΑ: Αποδοχές Στρατιωτικού Προσωπικού/Δάνεια ΜΤΝ

ΣΧΕΤ : α. Επιστολή ΠΟΕΠΛΣ από 19/9/11

β. Ν. 3986/11/ ΦΕΚ Α΄125

γ. Ν. 4002/11/ ΦΕΚ Α΄180

Σε συνέχεια της σχετικής (α) επιστολής/ αιτήματος, σας γνωρίζεται, ότι το ΔΣ/ΜΤΝ λαμβάνοντας υπόψη, την σημαντική συρρίκνωση των αποδοχών προσωπικού ΠΝ και ΛΣ μετά την εφαρμογή των μισθολογικών ρυθμίσεων των σχετ. (β) και (γ) νόμων, αποφάσισε την αναστολή αποπληρωμής δανείων ΜΤΝ για τα εν ενεργεία στελέχη ΠΝ και ΛΣ για τους προσεχείς τρεις (3) μήνες, αρχής γενομένης από τη μισθοδοσία μηνός Νοεμβρίου 2011.

Τυχόν περιπτώσεις στελεχών που δεν επιθυμούν την ένταξή τους στην ανωτέρω ρύθμιση, θα εξετασθούν μεμονωμένα κατόπιν ενημερώσεως του ΜΤΝ.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.

Αντιναύαρχος Μ. Κανάρης Π.Ν. ε.α.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ/ΜΤΝ
Κοινή κινητοποίηση Ομοσπονδιών Σ.Α.

Πειραιάς 21/09/11

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας αποφασίσαμε την συμμετοχή μας στην από κοινού κινητοποίηση με τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες και Ενώσεις των Σ.Α. αύριο 22-09-2011 και ώρα 12:00 στην Αθήνα.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο των Γενικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών.

Οι ανεξέλεγκτες πολιτικές των μνημονίων που εφαρμόζονται κατ' εντολή των δανειστών της χώρας, αγγίζουν τα όρια της ανοχής και αντοχής της Ελληνικής κοινωνίας και των Ελλήνων πολιτών, που καθημερινά βλέπουν την ζωή τους, εργασιακή και ιδιωτική, να βουλιάζει στα αδιέξοδα που τους επιβάλουν.

Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας την ζωή και το μέλλον που μας αξίζει.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι ασπιρίνες..... και δεν μασαμε ουτε ψαρώνουμε.... και οσοι εχουν δανεια σε αλλες 5-6 ιδ. τραπεζες τι θα γινει ....ολες οι τραπεζες να μας κανουν 1 χρονο κενο πληρωμων και βλεπουμε η να πανε να γ.....ε