Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

"ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Η ευελιξία του προσφιλούς μας (το εννοούμε απόλυτα) υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο να ελίσσεται, αφενός τείνει να γίνει παροιμιώδης, αφετέρου δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε σχετικό, οποιουδήποτε άλλου.
Κι εδώ δε μιλάμε για διακεκριμένη περίπτωση διπλωματικής διγλωσσίας, αλλά για κανονική Βαβέλ. Χθες, οι ομοσπονδίες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία σημείωναν μεταξύ άλλων, "από την πλευρά του ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η απόφαση της Κυβέρνησης η εξαίρεση των ενστόλων από το Ενιαίο Μισθολόγιο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.
Όπως επισημάνθηκε οι αποφάσεις πλέον δεν είναι προϊόν μόνο των προθέσεων και επιλογών της Κυβέρνησης αλλά υπόκειται υπό την αίρεση των επιταγών της Τρόικας".
Υπονόησε δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς ότι, "ναι μεν ως κυβέρνηση πήραμε απόφαση για το ειδοποιές μισθολόγιο αλλά και πλην όμως έχουμε εξαντλήσει τα διαπραγματευτικά όρια με την τρόικα, αλλά αυτοί οι φραγκολεβαντίνοι είναι ξεροκέφαλοι κι ως εκ τούτου μην περιμένετε εξαιρέσεις και άλλες τέτοιες σχετικές ουτοπίες".

Αυτή σε ελεύθερη δική μας μετάφραση ήταν το απείκασμα της αινιγματικής -σε βαθμό χρησμού Πυθίας- σιβυλλικής δήλωσης του αγαπημένου μας (προς άρση κάθε παρεξήγησης, το εννοούμε) υπουργού.
Τί όμως είπε σήμερα ο αθεόφοβος ... ερωτηθείς σχετικά; "Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει. Η σύνταξη του μισθολογίου για τα Σώματα Ασφαλείας προχωράει κανονικά και σε επικοινωνία για το θέμα που είχα με τον Βενιζέλο, δεν μου είπε ότι έχει αλλάξει κάτι"!!! Όσα θαυμαστικά και να βάλουμε δεν διαφοροποιεί στο κατ' ελάχιστον το μέγεθος του θαυμασμού μας.
BLOKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: