Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας - Τιμητική διάκριση σε συναδέλφους μας

Ναύπλιο 29 Νοεμβρίου 2011

Την 26η Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:30 στην αίθουσα "ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ" στο Ναύπλιο, κατά τις εκδηλώσεις για την άλωση του Παλαμηδίου απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στους Κελ/στή Λ.Σ ΣΧΟΙΝΑ Αναστάσιο και Επικ/στή Λ.Σ ΜΟΥΤΑΒΕΛΗ Ευγενία-Χριστίνα, οι οποίοι την 10/08/2011 διέσωσαν από βέβαιο πνιγμό τον Κο ΤΣΕΚΡΕΚΟ Ανδρέα κάτοικο Ναυπλίου.

Η τιμητική διάκριση έγινε ύστερα από ενέργειες του Λιμενάρχη Ναυπλίου Κου ΜΑΡΙΝΟΥ Σπυρίδωνα.

Η ΄Ενωσή μας παρέστη στην εκδήλωση σε ένδειξη σεβασμού προς τους συναδέλφους που βραβεύτηκαν και ανέδειξαν με την πράξη αυτή το έργο των Λιμενικών και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι στην ίδια εκδήλωση είχε βραβευτεί ο συνάδελφος μας Ανθ/στής Λ.Σ ΜΠΟΜΠΟΣ Νικόλαος για διάσωση αλλοδαπής υπηκόου στο λιμάνι Ναυπλίου.

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΧΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ,ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ;ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ

ΜΠΟΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα παρακαλώ να σας διευκρινήσω.Ότι το 2009,σε σύνολο σχεδόν 50 συναδέλφων Ναυπλίου και Τολού παρέστησαν 3 συνάδελφοι εκ των οποίων η μία ήταν η κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που παρέστει ως φίλος και συνάδελφος και όχι ως εκπρόσωπος της ΠΟΕΠΛΣ.
Σας ευχαριστώ πολύ.