Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 13-01-2011 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΟΕΠΛΣ και της ΕΠΛΣΑΠ, με την αθρόα συμμετοχή των μελών μας, η οποία και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους 700 συναδέλφους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους: οι κ.κ. Χριστόπουλος Αθανάσιος, Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας - Ναυσιπλοΐας, ο Αρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Σούλης Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής ΝΔ Β΄ Πειραιά κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά κ.Διαμαντίδης Ιωάννης, ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς, ο Βουλευτής Λασιθίου, Υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας ΝΔ, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Μιλένα Αποστολάκη,ο επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ. Ναύαρχος Ρετζεπέρης Θεόδωρος, ο επίτιμος Αρχηγός Λ.Σ. Ναύαρχος Μπούσιος Αθανάσιος, ο Α΄ Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Θεόδωρος Φουστάνος, ο επίτιμος Υπαρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Εξαρχόπουλος Παντελής, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Μπατσολάκης και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής - Πειραιά κ. Σγουρού Ιωάννη, Λεωνίδας Αθανασιάδης.

Τα Διοικητικά Συμβούλια

ΠΟΕΠΛΣ ΕΠΛΣΑΠ

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ...... ΜΟΝΟ ΤΟ 400 ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ 700 ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΌ ..... ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ......ΓΙΑΤΙ?/

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΕΑΛΣ ΤΩΝ 500 ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .....ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ .....ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ........ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ...

Ανώνυμος είπε...

50-100 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΛΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 600 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΛΣΑΠ.ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΛΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έλυσε η ΠΟΕΠΛΣ τα δικά μας προβλήματα ως ΛΦ-ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ-ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΕΣ -ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΕΣ και τώρα προσπαθεί ο κ. Δριβάκος να λύσει και τα προβλήματα των Τεχνικών Αξιωματικών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .
Πρόεδρε, οι Τεχνικοί αξιωματικοί έχουν ένωση την ΠΕΑΛΣ , εμείς έχουμε ?????

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα ηθελα οι της ΠΟΕΠΛΣ να μας ανακοινωσουν ποια ειναι τα θεματα και προβληματα του προσωπικου που δεν εχουν ασχοληθει τα εχουν επιλυσει ή προσπαθησει να επιλυσουν.
Βιβλιο θα γραψουν...

Σε λιγο καιρο θα μας λενε οτι καταφεραν να να λυσουν τα τυχον προβληματα της καθαριστριας του Υπουργειου ή αλλων εργαζομενων απο το πολιτικο προσωπικο και αλλα τετοια , αφου δεν θα εχουν τιποτε σοβαρο να ανακοινωσο

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ Η ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ.ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΔ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ?ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΕΑΛΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΟΧΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε Τεχνικέ (;;;) Σάββατο, Ιανουάριος 21, 2012 5:15:00 μμ και γω Τεχνικός είμαι, και στο μόνο που με βρίσκεις σύμφωνο είναι ότι ναι η ΠΟΕΠΛΣ έχει πιο πολλά μέλη από την ΠΕΑΛΣ (λογικό άλλωστε). Αλλά σε ρωτάω από που και ως που ξέρει η ΠΟΕΠΛΣ τι θέλουν οι Τεχνικοί; Πόσους νέους Τεχνικούς έχει μέλη και από που αντλεί την πληροφόρησή της για τα προβλήματά μας; Εσένα σε καλύπτει που η ΠΟΕΠΛΣ δεν έβγαλε καμμιά ανακοίνωση για τα Π.Δ. και τις ανισότητες που προκαλούνται εις βάρος μας, γιατί διαβάζω στα μπλοκ, στο πειρατικό και αλλού αναρτήσεις που τα "χώνουν" για τα όσα προωθούνται με τα νέα Π.Δ. εις βάρος μας... Αντίθετα οι πρωτοβάθμιες ενώσεις της ΠΟΕΠΛΣ βγάλανε ανακοινωσεις ότι όλα τα Π.Δ. είναι στη σωστή κατεύθυνση!!!!!!
Μάλλον δεν είσαι Τεχνικός γιατί το ΤΣΜΕΔΕ και το ασφαλιστικό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αυτή την περίοδο (δηλ. το τι θα γίνει σε 25 με 30 χρόνια από σήμερα!!!!). Τα άμεσα είναι αυτά που μας καίνε, τα Π.Δ. που προωθούνται εις βάρος μας.... Προσωπικά γνωρίζω πάρα πολλούς Τεχνικούς που θέλουν να παραμείνουν στο ΤΣΜΕΔΕ, γιατί τουλάχιστον με το ΤΣΜΕΔΕ προβλήματα με φάρμακα, εμβόλια και νοσοκομεία δεν έχουμε...

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ

http://pealsblog.blogspot.com/2012/01/blog-post_6865.html

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΑΛΣ
http://pealsblog.blogspot.com/2012/01/blog-post_1787.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΟ pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ Η ΠΟΕΠΛΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ........ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .....ΑΜΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΩΣ ΖΗΤΆΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ .......ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ....ΤΗΝ 20-01 ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 21-01 450 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Κ. ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ .ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΛΑΔΑΡΧΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ....

Ανώνυμος είπε...

συναδελφε 10:59:00 μμ συμφωνω απολυτα μαζι σου ..αν ειδες στις φωτογραφιες δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο απο το ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ αλλα και απο την ενωση ΑΤΤΙΚΗΣ .....

Ανώνυμος είπε...

OLA TA LEFTA OI FOTOGRAFIES THS K. MANOLIDOY .....

Ανώνυμος είπε...

ο υπουργος δεν πηγε φετος ουτε στη ΠΕΑΛΣ ουτε και στην ΠΟΕΠΛΣ ..... ισως παει στην κοπη της ΦΡΟΝΤΕΞ.......

Ανώνυμος είπε...

το αλλο με το τοτο το ξερετε ΠΕΑΛΣ ενωση χαχαχα ρε ας μην εδιναν τα τσιγκακια και θα βλεπαμαι ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜ....Ν Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΜΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΜΕ.... ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ...... ........

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΩΣ ΜΗ ΠΛΩΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΖΩΟ , ΣΤΕΡΙΑΝΕ ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΑΘΙΆ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ...........ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ .ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΩΣ ΕΝΩΣΗ .....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΊΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ....ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΊΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΩΣΤΕ ΜΑΛΩΣΤΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΠΕΑΛ ΚΑΙ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΙ.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ , ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ , ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ.
ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ή ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ κτλ 'η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ.
ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΜΑΣ
ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΥΕΝ , ΥΘΥΝΑΛ, ΥΠΠ , ΥΠΟΙΑΑΝ , ΥΛΛΛΛΛ
ΥΞΚΗΓΓΞ, ΥΕΗΗΗΞΚΗΞ,

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω για τα καλα σου λογια δηθεν πλωτατζη αμα νιωθεις οτι σε τιμησε η ΠΕΑΛΣ με την προσφορα των διακριτικων τι να σου πω.αλλα τι απαντηση περιμενω απο μελος του Δ.Σ της ΠΕΑΛΣ . Η προτροπή σε όλους τους συναδέλφους πλωτατζηδες που ομολογουμένως προσφέρουν πολλά να διεκδικούν να πάρουν αυτό που τους ανάλογη και μην επιτρεψουν στους γιαλαντζη πλωτατζηδες να τους εκπροσωπουν και να δηλωνουν ικανοποιηση με τα τσιγκακια και καθε αλλο μη ουσιας γιατι η ουσια ειναι η καθημερηνοτητα

Ανώνυμος είπε...

Ρε συναδελφοι ακομα κοιμαστε;
Δεν αφηνετε την ΠΟΕΠΛΣ και την ΠΕΑΛΣ στις καβατζες τους και να μιλαμε για ουσιαστικα θεματα αντι να τα χωνει ο ενας στον αλλο για παπαριες;
Αν ειναι να τσακωθουμε ας το κανουμε για κατι ουσιαστικο και οχι για τα ΄΄τσιγκακια΄΄.
Και εγω πλωτατζης ειμαι αλλα πιστευω οτι το θεμα με τα τσιγκακια εγινε για να φορεσουν ο καποιοι πικραμενοι ΑΞ ενα διακριτικο.
Τα τσιγκακια εγιναν για τους ΑΞ και μονο αυτων ειναι αξιοπρεπη σε εμφανιση.
Παντως ηρθε διαταγη να τα φορεσουν και ατομα με ενα χρονο ενεργης υπηρεσιας σε σκαφος οποτε μπορειτε να συμπερανετε οτι κανείς δεν ενδιαφερεται ποιοι θα το φορανε.
Θα επρεπε να υπαρχει διακριτικο αναλογα με τα χρονια υπηρεσιας και οχι να φορανε το ιδιο αυτοι που περασαν και δεν ακουμπησαν απο τα πλωτα (δειτε μηχανικους που δεν κατεβηκαν ποτε σε μηχανοστασιο σκαφους και τωρα διαταζου καπεταναιους που δεν επιασαν ποτε τους το τιμονι σκαφους) και εξομοιωνονται με ανθρωπους που εχουν λιωσει για 10 και παραπανω χρονια στα σκαφη (πολλοι ΥΞ και ελαχιστοι ΑΞ).
Το ιδιο θα επρεπε να γινει και για τους ΛΦ.
Το αν το διακριτικο ειναι ωραιο σε εμφανιση αυτο ειναι υποκειμενικο ...παντως εμενα δεν μου αρεσει καθολου, ιδιως γιατι το σκαφος μου θυμιζει περισσοτερο Τουρκικο παρα Ελληνικο.
Θα συμφωνησω απολυτα με τον 9.59 οτι οσο τσακωνομαστε αυτοι (ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ και οι κλικες τους) γελανε μαζι μας.
Οποιος θελει να μας τιμησει να το κανει οταν ειναι προισταμενος και να το κανει για την αποδοση μας , το ηθος μας και το φιλοτιμο μας στην Υπηρεσια. Αλλα ως συνηθως επιβραβευονται με πολλους τροπους αυτοι που δεν εχουν προσωπικοτητα , δεν εχουν αποψη ή οι γλείφτες και οι ρουφιανοι.
Για να μην παρεξηγηθω , φυσικα δεν αναφερομαι στην εκδηλωση της ΠΕΑΛΣ αλλα στην καθημερινοτητα του ΛΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΩΡΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΕΤΕ .......ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΣΙΓΚΑΚΙΑ ......ΖΩΑ Ε ΖΩΑ......

Ανώνυμος είπε...

Αλεξίπτωτα , ΟΥΚ , Ελεύθερος σκοπευτής , κ.λ.π. έχουμε δώσει την ζωή μας γιαυτά τα διακριτικά και μερικοί τα χλευάζουν !!! Από μακρυά όμως γιατί από κοντά ..............

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Σε όσους ένστολους αποκαλούν "τσιγκάκια" τα διάφορα διακριτικά που τιμούν την στολή των Ανδρών που τα φορούν με τιμή και περηφάνεια θα τους θυμίσουμε οτι στα γεγονότα των Ιμίων κάποιος αποκάλεσε την Σημαία μας "ένα κομμάτι πανί".Τους ρωτάμε λοιπόν...Είναι και γι αυτούς η Σημαία μας ένα κομμάτι πανί???

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ¨ΚΟΥΤΣΟΙ - ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ¨ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ 5 -7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ... ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΝΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ .......... ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ .....ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΕΣ ΔΙΑΛΎΣΑΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑ .........

Ανώνυμος είπε...

να δούμε όταν τα παλικάρια σας......... δεν θα είναι στo ΔΣ της ΠΕΑΛΣ, τι θα κάνουν ............

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι ερώτηση και όχι απειλή γιατί δεν ρωτάτε τα ίδια μέλη του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ ή τον Γ.Γ της ΠΕΑΛΣ να σας πει .Σίγουρα θα υπάρχει και για εσάς μια απάντηση στην ερώτηση ή ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΗ απειλή σας . ........ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ .........ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΆΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ Η ΠΕΑΛΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΕΡΑ Ο ΠΑΣΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΘΑΡΕΨΑΤΕ .ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ .......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

re pedia giati prosopopioite tis katastaseis ke anakatebete onomata.....KSEFTILA KATANTISE ...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να επισημάνω σε μερικούς γνωστούς άγνωστους, ότι: κατά πρώτον η διαταγή για τα διακριτικά σήματα είναι στη διαύγεια οπότε μπορούν να μπουν αν θέλουν στον κόπο να τη διαβάσουν και να καταλάβουν ότι δίδεται για πραγματικό ενεργό χρόνο υπηρεσίας 720 ημέρες και όχι ένα χρόνο ενεργή υπηρεσία. Δεύτερον, να ρωτήσω, ένας χρόνος κυβερνήτης σε πλωτό στην Κέρκυρα, είναι το ίδιο με ένα χρόνο πλήρωμα σε πλωτό π.χ. στην Κατερίνη;; Όταν όμως τα πράγματα ζορίζουν, τότε λένε μερικοί εκ των πληρωμάτων "ο προϊστάμενος". Αυτά έλεγαν και παλιότερα τόσο προϊστάμενοι όσο και πληρώματα και δεν έβγαινε ποτέ το σήμα. Τρίτον, οι πινίτες έχουν το δ.σ. για κυβερνήτες και το δ.σ. για θαλάσσια υπηρεσία. Το δ.σ. για θαλάσσια υπηρεσία ξεκινά από χάλκινο, ενώ το δικό μας είναι χρυσό εξαρχής. Εδώ οι ίδιοι οι πινίτες τα βλέπουν όλα ανεξαιρέτως και τους αρέσουν καλύτερα απο΄τα δικά τους. Τετάρτον, το πλωτό όπως λέει και η διαταγή, αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πλωτού. Τα τουρκικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτό, παραπέμπω τον συνάδελφο που το σχολίασε να μπει να δει πώς είναι ένα γκιουβερλικ. Πέμπτον, αντί να μιζεριάζετε, πεστε και ένα μπράβο για την προσπάθεια. Ξεχωρίσαμε επιτέλους, πήραμε μια ηθική επιβράβευση. Έτσι όπως κάνετε εμποδίζετε εκείνους που θέλουν να κάνουν κάτι για το Σώμα, να διστάζουν. Έκτον, δηλαδή εάν είχα υπηρεσία 10 χρόνια κυβερνήτης σε ένα πλωτό το οποίο ήταν σε ένα νησί με μηδενική σχεδόν κίνηση και αλιευτική δραστηριότητα, θα έπρεπε με τα δικά σας λεγόμενα να πάρω χρυσό το δ.σ. το κυβερνητικό, ενώ ένας κυβερνήτης ενός πλωτού στην παραμεθόριο π.χ. ανατολικό αιγαίο, για δύο χρόνια, να μην έπαιρνε τίποτα!Λεπτομέρεια οι πάμπολες επιχειρήσεις που θα είχε συμμετάσχει, λεπτομέρεια οι διακομιδές ασθενών με εφτάρια, λεπτομέρεια οι καταδιώξεις οι αλιευτικοί έλεγχοι τα ατέλειωτα βραδυνά οι ατέλειωτες τριανταεξάωρες στη θάλασσα, η ατέλειωτη πρέσσα της ευθύνης του πληρώματος, των όπλων, των εντολών εμπλοκής, των άμεσων αποφάσεων, της απερίγραπτης πίεσης από την Κεντρική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια των καταδιώξεων και επιχειρήσεων.... Όλα αυτά ένα τίποτα μπροστά στα 10 χρόνια σε ένα πλωτό σε ένα νησί π.χ. των σποράδων, με 5 ώρες μ.ο. περιπολία, κανένα βραδυνό, 2 διακομιδές το μήνα μ.ο. και λοιπά. Ντροπή. Μπράβο σε εκείνους που υποστήριξαν την ιδέα. Χωρεί βελτιώσεων, φθάνει όμως που επί του παρόντος έσπασαν το σύστημα που μας θέλει στενόμυαλους και με παρωπίδες. Ξέρω ότι όλα αυτά ορισμένοι θα τα κατακρίνουν, αλλά ήθελα να ξεσπάσω γιατί δεν αντέχω άλλο τη μιζέρια.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο συναδελφε καλα τα ειπες μιζερια και παλι μιζερια απο καποιους ....ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ Κ.Τ.Λ

Ανώνυμος είπε...

και μενα στο χωριο μου δεν εχει θάλασσα ,,,αυτο ειναι σοβαρο ...να κανουν μελετη οι τεχνικοι αξιωματικοι να ερθει θαλασσα στο χωριο

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Η ΠΟΕΠΛΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ....ΥΠΟΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε Δευτέρα, Ιανουάριος 23, 2012 7:59:00 μμ , μάλλον βαλτός είσαι γιατί κι εγώ Τεχνικός είμαι και το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι το να πάω ακόλουθος. Σταματήστε ρε τη λάσπη... Τεχνικός λέει είμαι ο ένας, πλωτατζής λέει ο άλλος, οικονομικός ο τρίτος, ΣΔΥΛΣ ο 4ος, Λ/Φ κ.ο.κ.... Διαίρει και βασίλευε μάγκες... Αυτοί που ρίχνουν λάσπη ξέρουν τι κάνουν... εμείς οι υπόλοιποι;;;

Ανώνυμος είπε...

Απο ΠΟΕΠΛΣ κατι μπορει να γινει για εμας τους τεχνικους και εστω και αργα μπορει να παμε και ακολουθοι ....αλλα απο ΠΕΑΛΣ μη περιμενεις εκει το εχουν κανει γκετο οι πλωτατζηδες

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ C..... G...... BLOG ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .....ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΈΜΜΕΣΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ .....ΑΙΣΧΟΣ