Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

"ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ -ΑΝΑΤΡΟΠΗ "..."ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Αναδημοσιεύση ενωτικού σχολίου 
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ .
ΤΟ 1500 ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ . 
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΈΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ .


ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ 600 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΝΔ-ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ 60 .
ΣΕ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 20 ΑΤΟΜΑ ΑΞ .
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ .

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ .
ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΈΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΕΝΩ Η ΠΕΑΛΣ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ .
ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Η ΜΗ ΜΕΛΗ ΑΞ ........
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ .

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ .
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ .
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ . 

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ Π2 ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΝΟ ΠΟΕΠΛΣ-ΠΕΑΛΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ -ΑΝΑΤΡΟΠΗ "ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" .
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΟ .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ -ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ¨ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ -ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ" ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ¨" 

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΑΟ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: