Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ηράκλειο 02-03-2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Προσκαλεί όλα τα μέλη του στην ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της Ένωσης μας . Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23-03-2012 και ώρα 11:30 στην αίθουσα των Λιμενεργατών.
Στη Γ.Σ. θα είναι παρών και αντιπρόσωπος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ .

Με θέματα:


Α) Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός

Β) Έκθεση της Ε.Ε. , εσόδων – εξόδων

Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ . ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τελικα ολοι τα ιδια μυαλα εχετε...
Ζητατε απο τους συναδελφους να αφησουν τις ξυλοσομπες τους και να προσελθουν στην Γενικη συνελευση και εχετε το θρασος να εχετε ως θεματα τον οικονομικο απολογισμο και τον διοοικητικο (τις ασκοπες βολτες που κανατε στον Πειραια).
Αλλα με την νοοτροπια που εχουν οι περισσοτεροι συναδελφοι στην Κρητη (οποως και στην υπολοιπη Ελλαδα)λογικο ειναι να δουλευοσαστε ματεξυ σας.

Υ.Γ. Ασχετο αλλα πρεπει να τονιστει ξανα... ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ που αναρτουν τη αποψη του καθε συναδελφου και ας λεει πραγματα που διαφωνουμε ολοι σε αντιθεση με το γνωστο blog COSTA CONCORDIA....ωχ λαθος ονομα ειπα...αλλα ετσι κιαλλιως κιαυτο ναυαγιο ειναι , το οποιο αρνειται επιμονα να αναρτησει αποψεις συναδελφων...