Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή……..

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ
Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από 11 περίπου χρόνια στην Κέρκυρα όταν υπηρετούσα ως πλήρωμα στο ΠΛΣ 142 .

Ήταν αρχές του 2001 νέος ΛΦ και είχα τοποθετηθεί περίπου ένα χρόνο ως αρμενιστής σε πλωτά, φαινομενικά η δύσκολη περίοδος του 96 είχε τελειώσει αλλά ουσιαστικά το εμπόριο ναρκωτικών και η παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Αλβανία προς την Κέρκυρα ήταν σε έξαρση. Τον ικανότερο καπετάνιο μέχρι τότε τον είχαν πάρει σε γραφεία στο λιμεναρχείο και μας είχαν απομείνει πιτσιρικάδες κελευστές και ένας νέος σημαιοφόρος όλοι με μηδενική εμπειρία στο ΛΣ και ακόμα περισσότερη απειρία σε θέματα καταδίωξης και εμπλοκής με αλβανούς λαθρέμπορους.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε μετατεθεί άλλος ένας Σημαιοφόρος από τα Δωδεκάνησα με κάποια σχετικά περισσότερη εμπειρία στο ΛΣ αλλά δεν τον είχα γνωρίσει, έως εκείνο το απόγευμα που πήγα για να ετοιμάσω το σκάφος για βραδινή περιπόλια, με είχαν προετοιμάσει οι συνάδελφοι, έλα νωρίς γιατί στραβώνει εύκολα ο νέος καπετάνιος.

Έτσι λοιπόν είχα πάει μιάμιση ώρα νωρίτερα για να αποφύγω τυχόν παρατράγουδα, ετοιμάζαμε το σκάφος όταν τον είδα για πρώτη φορά να περπάτα στον προβλήτα και να πλησιάζει στο σκάφος , ατσαλάκωτος , αγέρωχος με πλησίασε μου συστήθηκε και μου πρότεινε το χέρι του, μου κόπηκε το αίμα από το βλέμμα του, ένιωθα να με επεξεργάζεται ολόκληρο και του συστήθηκα με τον πιο προβλεπόμενο τρόπο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σπινθηροβόλα μάτια του, μπήκε στην καμπίνα του captain πήρε το όπλο του, το γέμισε, το ασφάλισε και το έβαλε στην ζώνη του, έφτιαξε καφέ στην τραπεζαρία και με κοίταξε σταμάτησε το μηχάνημα και ρωτά: καφέ θέλεις ;

Περίεργος αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψώνιο σκέφτηκα .

Έκατσε άναψε τσιγάρο και μελετούσε τους χάρτες της Κέρκυρας πίνοντας καφέ , αφού του είπαμε ότι είμαστε έτοιμοι μας φώναξε όλους και τότε κατάλαβα ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν .

Μας μίλησε με τέτοιο τρόπο κάνοντας αμέσως σαφές και κατανοητό ποιος είναι ο ρόλος του καθένα εδώ μέσα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τα τον θεό αυτός αποφασίζει για όλα στο σκάφος , είπε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε δεν ξέρω τα νερά καλά στην περιοχή μην κάτσουμε πουθενά, αν αντιληφθείτε ότι κάτι πάει στραβά μην διστάσετε να μου το πείτε, τέλειωσε με την φράση έξι άτομα θα φύγουμε έξι θα γυρίσουμε αυτό σας το εγγυούμαι .

Έβαλε μπροστά το σκάφος να ζεσταθεί και μας είπε λύστε.

Έμεινα έκπληκτος όταν είδα τα jet σε λειτουργία το σκάφος λυμένο και αυτόν ανάμεσα στους πυροφράκτες να καπνίζει τσιγάρο , έκπληκτος γιατί ενώ είχαμε τα hydro jet περίπου 1.5 χρόνο κανένας καπετάνιος στην Κέρκυρα δεν τολμούσε να απομακρυνθεί από τα χειριστήρια άσε που έσβηναν με την μια τις μηχανές μόλις δέναμε ένα κάβο γιατί πήγαινε μπρος πίσω σαν τρελό.

Το 142 έμενε πεισματικά κολλημένο στον ντόκο , κοιτούσε το πλήρωμα ο ένας τον άλλο και είχαμε χάσει κυριολεκτικά τα λόγια μας, όσοι έχουν υπηρετήσει σε 57αρια καταλαβαίνουν τι λέω.

Μπήκε μέσα ανέβασε στροφές στις μηχανές το γύρισε σχεδόν επί τόπου και κατευθύνθηκε προς την έξοδο της μαρίνας με φώναξε και μου είπε: Σπύρο δικό σου και απομακρύνθηκε από το πηδάλιο, έκατσε στην θέση του ραντάρ.

Έτρεμα καθώς δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ, οι περισσότεροι δεν απομακρυνόταν από τα χειριστήρια εν πλω και ποσό τώρα που περνούσαμε ξυστά από ιστιοπλοϊκά και κότερα.

Τις επόμενες μέρες διαπιστώσαμε ότι ήταν μεθοδικός , έξυπνος με απίστευτο χιούμορ και έπαιρνε αποφάσεις γρήγορες, τώρα είμαι σίγουρος ότι πριν από κάθε περιπόλια στο μυαλό του είχε επεξεργαστεί όλα τα πιθανά σενάρια.

Ένα βράδυ και ενώ είχαμε ακινητοποιήσει ένα σκάφος με λαθρομετανάστες κατά την επιβίβαση τους, έπεσε ο Μιχάλης στην θάλασσα, πως και γιατί ποτέ δεν κατάλαβα, αλλά μόλις φωνάξαμε ο Μιχάλης στην θάλασσα έσβησε τις μηχανές και αστραπιαία πετάχτηκε έξω ρωτώντας: που; που έπεσε ;

Στην πρύμη φώναζε το πλήρωμα αλλά κανένας δεν πλησίασε να βοηθήσει φορούσαμε όλοι αλεξίσφαιρα (βαρίδια) και ο Μιχάλης δυστυχώς φορούσε.

Κατέβηκε στην εξέδρα πίσω και ήταν έτοιμος να πέσει όταν ένα χέρι βγήκε στην επιφάνεια το άρπαξε και με μια κίνηση ο Μιχάλης βρέθηκε στην πλατφόρμα , τον ανέβασε στο κατάστρωμα τον ρώτησε είσαι καλά; Καλά captain πόνεσε ο ώμος μου όπως με τράβηξες.

Μας κοίταξε, ντραπήκαμε γιατί νομίζαμε

ότι θα μας πει ότι δεν κάναμε τίποτα, αντιθέτως είπε καλά που δεν κατεβήκατε και εσείς, γλιστρά επικίνδυνα και φοράτε όλοι αλεξίσφαιρα.

Ο Μιχαλης σίγουρα θα έζησε πολλές φορές ξανά εκείνες τις στιγμές.

Υπηρέτησα μαζί του περίπου ένα χρόνο γιατί έφυγε για να γίνει πιλότος ελικοπτέρων, όλο αυτό το διάστημα γεμίσαμε ευαρέσκειες, είχαμε πολλές επιτυχίες που φυσικά οφείλονταν όλες σε αυτόν.

Θυμήθηκα την ιστορία όταν τον είδα ξανά πριν λίγο καιρό στο Αρχηγείο, από μακριά κάτι μου θύμιζε αυτό το περπάτημα , φορούσε όμως κλάρες στο πηλίκιο και δεν τον είχα συνηθίσει έτσι, με κοίταξε έβγαλε τα γυαλιά του και μου είπε μάλλον γέρασα και δεν με θυμάσαι , με αγκάλιασε όπως τότε χαμογελώντας ,τα γαλόνια δεν τον έχουν αλλάξει καθόλου.

Συγγνώμη captain που δεν ήμουν το ίδιο εκφραστικός, φυσικά και δεν σε έχω ξεχάσει όπως και κανένας από αυτούς που είχαν την τύχη να υπηρετήσουν μαζί σου.

Να είσαι καλά πάντα Σουμάχερ!!! Έτσι τον βάφτισε ένας Κεατζής και πραγματικά χειριζόταν το 142 σαν οδηγός formula 1
http://www.pealsgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_8872.html

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ , ωραια ιστορια και λεει τα παντα ,δειχνει τη συναδελφοσύνη , διδασκει τα παντα , και βαζει τα πραγματι στη θεση τους ,και στην πραγματικη τους διασταση .Να ειναι καλα ο συναδελφος που τη μοιράστηκε μαζι μας και καλο ειναι να την διαβασουν ολοι μιας και θα μαθουν απο αυτη.........

Ανώνυμος είπε...

ήμουν εκεί θα θυμάμαι εκείνο το βραδύ σαν χτες.
Υπάρχουν και αυτοί οι αξιωματικοί στο ΛΣ, ήταν και φαντάζομαι θα είναι αυστηρός αλλά δίκαιος το βασικότερο δεν ήταν ποτέ απόμακρος.
Συνάδελφος πραγματικός και αξιωματικός με όλη την σημασία.
Καλά έκανε ο συνάδελφος και δεν αναφέρει το όνομα του, δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση.
Μου λείπουν εκείνες οι μέρες,
πολλούς χαιρετισμούς στους παλιούς συμπολεμιστές των στενών Κέρκυρας Αλβανίας.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το “σηκώστε στον αέρα όλα τα μαχητικά ...Τώρα !” του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ [ http://kranosgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_2903.html ] στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ,που αποδεικνύει ότι οι Ε.Δ δεν συμμετέχουν ούτε παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις ούτε επηρεάζονται από την οικονομική κρίση αλλά είναι <> σε πλήρη ετοιμότητα , ήρθε να ενισχύσει το μήνυμα αυτό και το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ του ΜΕΣΑ και το ΕΚΣΕΔ .
WWW.PEALSGR.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

Σχέδιο προεδρικού διατάγματος
«Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και
απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής
Ακτοφυλακής»
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΆΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ ........... http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/sxedio_pd_proagogon.pdf

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΔ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ -ΕΓΚΏΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΛΦ ,ΤΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ,ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΔΥΛΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΣΝΔ . ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ??????

Ανώνυμος είπε...

Εσενα συναδελφε τα καθικια της ΠΟΕΠΛΣ σε ενοχλησαν ??? Οι δικοι μας οι τρομπες ΣΝΔ που το υπογραψαν δεν σε ενοχλουν .Αλλα τους παει γαμ....ντας ο διαπλεκομενος προεδρος τους και που να μιλήσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΔ ΠΕΡΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ KAI ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ : 25 ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡ....ΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟΥΣ 4-5 ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΝΔ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΠΟΕΠΛΣ .....ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΑΣΩ ....ΟΛΟΥΣ ......ΚΥΡΙΟΙ ....
Πρόεδρος Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ -
Γενικός Γραμματέας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ-

Ταμίας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Σπυρίδων ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ-

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Φραγκίσκος ΞΥΠΝΗΤΟΣ-

Α΄ Αντιπρόεδρος Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος ΓΟΥΣΙΑΣ -



Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Οργανωτικός Γραμματέας-

Υποπλοίαρχος Λ.Σ.Μιχαήλ ΤΣΑΡΙΔΗΣ
Κ.Λ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-

Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ελευθέριος ΠΑΝΤΕΛΑΚΗs-
Υπεύθυνος Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Υποπλοίαρχος Λ.Σ.Δημήτριος ΜΕΛΑΣ-

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-
Πρόεδρος

Πλωτάρχης ΛΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Γεώργιος

-Μέλος Υποπλοίαρχος ΛΣ ΧΡΥΣΙΝΑΣ Γεώργιος
-Μέλος Υποπλοίαρχος ΛΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ Γεώργιος--
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΕΑΛΣ-

ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ-

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ -
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ-
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ
-
ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ)-

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΤΡΕΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΟΣ -
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ -
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -
(ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ)
-
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ -
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΒΑΡΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΕΛΟΣ -
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΓΑΝΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΜΕΛΟΣ -

ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-
(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ –ΝΗΣΩΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ)-

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ -
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΛΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΛΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -

ΚΡΗΤΗΣ-

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ-
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΛΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -

ΚΥΚΛΑΔΩΝ-

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ-
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ-

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ-

ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ -
ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΛΣ ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ-
ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΤΣΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ-

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ -
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ -
ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μεταταξη λεει των λφ - υπαξ σε σημαιοφορους ..... κανονικα ολοι οι υπαξ πρεπει να γινουν ΛΦ ΚΑΙ ΟΙ λφ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΠΔ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ .ΔΕΣΜΕΥΣΗ ........

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι εννοείς ;;;; Που τα βρηκες αυτά γραμμένα ;;;

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορω να πω κατι αλλο ηδη πολλα ειπα .Το ΠΔ μετα τις 18 ιουνιου θα ξεφουσκωσει ........τωρα ειναι απαραιτητο να ακουγεται λογο εκλογων ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Π.Δ. ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ, ΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ......

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά κολπάκια ,6000 ψήφοι ειναι αυτοί.Επίσης, όπως καταλαβαίνεται, έπρεπε να κάνει δυναμική είσοδο ο κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ....... Ασε που κατι θετικό για τους ΛΦ-ΥΠΑΞ -ΑΞ ΕΚ ΔΥΛΣ θα έπρεπε να πει στο συνέδριο του στην Καλαμάτα ο πρόεδρος...... Τι να έλεγε δηλαδή, μόνο οτι είμαστε ενα μπάχαλο ....

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για την αναρτηση παιδια.Και ομως υπαρχουν και τετοιοι αξιωματικοι, απλως αυτο το ταλαιπωρο Σωμα χρειαζεται και αλλους σαν το εν λογω.