Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτμο - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα –

Εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα Σκάλας Πάτμου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κοντά σε κάδο απορριμμάτων μία συσκευασία κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 1,7 γραμμαρίου.

Από την Λιμενική Αρχή Πάτμου γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του κατόχου της ναρκωτικής ουσίας.

Επίσης,συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 41χρονος, διότι κατείχε, εντός των αποσκευών του, μία (01) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,1 γραμμαρίων.

Ακόμα, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Σκάλας, 22χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, μία (01) συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 48 γραμμαρίων.

Τέλος,συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Σκάλας, 38χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, μία (01) συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 61,4 γραμμαρίων.

Προανακρίσεις, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Πάτμου ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. 

=============================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Σκάλας, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 21χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, δύο (02) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 22 γραμμαρίων.

Επίσηςσυνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 21χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε, εντός των αποσκευών του, μία (01) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων.

Τέλος, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας του Υπολιμεναρχείου Πάτμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Σκάλας, 29χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, μία (01) συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων.

Προανακρίσεις, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Πάτμου ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. 

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, έξι (06) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 43χρονος αλλοδαπός οδηγός ημιφορτηγού οχήματος τύπου VANκαι οι δύο συνεπιβάτες του (23 και 27 ετών αντίστοιχα), διότι μετέφεραν επιμελώς κρυμμένους σε ειδική διαμορφωμένη κρύπτη στην οροφή του ανωτέρω οχήματος, έξι (06) αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. 

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα.

=============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 50χρονος αλλοδαπός οδηγός οχήματος τύπου VAN, διότι μετέφερε επτά (07) αλλοδαπούς, για τους οποίους κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα , οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν,.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. 

=============================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας τρεις (03) αλλοδαποί διότι εντοπίσθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του φορτίου φορτηγού οχήματος, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: