Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Λ.Σ :"Απών" Το ΛΣ Από Συζητήσεις Για Το Μισθολόγιο

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος η απουσία τόσο της πολιτικής όσο και της στρατιωτικής ηγεσίας από την σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε για το μισθολόγιο στο Υπουργείο Οικονομικών, με τους υπουργούς Οικονομικών, ΥΕΘΑ και Προστασίας του Πολίτη, παρουσία των Αρχηγών των Ε.Δ και Σ.Α.
«Η εκκωφαντική απουσία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μας δημιούργησε κάκιστη εντύπωση, την οποία και καταδικάζουμε ως γεγονός, ζητώντας ταυτόχρονα από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επ αυτού», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) ενώ και η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών ΛΣ (ΠΕΑΛΣ) σε ανακοίνωσή της τονίζει:
«Αλγεινή εντύπωση, ωστόσο προκαλεί στα στελέχη μας η απουσία από τη σύσκεψη αυτή, της πολιτικής και στρατιωτικής μας ηγεσίας, την ίδια στιγμή που όλοι αγωνιούμε για τις εξελίξεις και προσδοκούμε ουσιαστική στήριξη από αυτές.
Δεν κατανοούμε τη μακρά απουσία τους από τα τεκταινόμενα. Πώς γίνεται να συζητούνται τέτοιας βαρύτητας θέματα, που επηρεάζουν άμεσα 7.500 οικογένειες Λιμενικών και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για το Λιμενικό Σώμα να είναι «άφαντοι» από τις διεργασίες. Υπάρχει αδήριτη ανάγκη άμεσης, δημόσιας τοποθέτησής τους και πάνω από όλα, ενεργούς συμμετοχής τους στις αποφάσεις.
Αν, με την απουσία τους, θεωρούν ότι «βγαίνουν από το κάδρο» πιθανών, μελλοντικών, δυσμενών εξελίξεων και με αυτό τον τρόπο προστατεύουν τους εαυτούς τους, εμείς θα είμαστε εδώ να το υπενθυμίζουμε και να το αναδεικνύουμε: από τη «μάχη» αυτή δε μπορεί να απουσιάζει κανείς»
Καταλήγοντας η ΠΟΕΠΛΣ «καταγγέλλει την πρακτική αυτή, την θεωρεί άκρως προσβλητική για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και προτρέπει την πολιτική και φυσική μας ηγεσία σε κοινή δράση, σε κοινό μέτωπο, στην κοινή προσπάθεια για να παλέψουμε και να αντισταθούμε για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά μας».

http://pealsgr.blogspot.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν εισαι αφαντος και ανυπαρκτος για τους συναδελφους σου είτε εισαι συνδικαλιστης είτε εισαι στρατιωτικη ηγεσια , τότε είσαι το ιδιο αφαντος και ανυπαρκτος για τους πολιτικους.

Γιατι παραπονουνται; Aφου ουτως ή αλλως ολοι ξερουμε πως ότι λαμβανει ή χανει το ΛΣ εξαρταται αμεσα απο την ΕΛ.ΑΣ. Αυτους φοβουνται μονο ενώ οι δικοι μας ειναι μονο για δεξιωσεις , για κοπές πίτας και ανακοινωσεις.

Οταν οι πολιτικοι ξερουν καλα οτι η στρατιωτικη ηγεσια σου και οι συνδικαλιστες σου είναι ΄΄φτιαγμενοι΄΄ με αμετρητες θεσεις Αρχιπλοιαρχων και Ναυαρχων προερχόμενοι απο 25 ετη τουριστική καριερα οι πρωτοι και με αμετάθετο και αραλίκι οι δευτεροι και ξερουν οτι ως ενστολοι αρκουνται σε αυτά , τότε γιατι να ενδιαφερθουν για τα 6000 κοροιδα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ.... ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΕΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΣΑΙΤΑΚΗ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΟΡΝΤΙΝΑΖΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ Ε ΜΑΚΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συνάδελφε, τι δουλειά έχει ο Σαϊτάκης και το ΥΕΝ; Δηλαδή οι Αστυνομικοί και οι Στρατιωτικοί δεν θα έχουν μειώσεις; Εδώ ο κόσμος γύρω μας γκρεμίζεται και σεις κοιτάτε μικροκομματικά και συνδικαλιστικά οφέλη; Ντροπή ρε!

Όσο για σένα που μας αποκαλείς ερασιτέχνες, εσένα προφανώς θα σε απάτησε η γυναίκα του με κανα λιμενικό και έχεις προσωπικό κόλλημα, οπότε συγχωρείσαι...

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ .. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΊ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΕΠΛΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΜΠΛΌΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ .

Ανώνυμος είπε...

12:28:00 π.μ καλύτερα συνδικαλιστικό φρούτο των μπλογκς παρα ανύπαρκτος μαϊντανός οπως εσυ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 4:11:00 μ.μ που απευθύνεσαι στο Σαιτακι . δεν θα σε αποκαλεσω και εγω ΚΑΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ γιατι αποκαλεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου ΚΑΚΑΚΑ με τις μακακιες και γραφεις .



Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΣΠΕΊΡΕΤΑΙ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΠΟΕΠΛΣ ΟΠΩΣ ΑΤΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΣΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ .
ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ..... Η ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ...... ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΤΡΆ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ..... ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ . Η ΕΝΟΤΗΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12:28 άσε τα ανώνυμα σχόλια εκ του ασφαλούς και κατέβα στον δρόμο να διεκδικήσεις την ζωή που σου καταστρέφουν . όσο για τους μαιντανούς μπλόκς δεν νομίζω να λένε ψέματα . Την αλήθεια και μόνο λένε . Και πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και μας θυμίζουν οτι πρέπει να αντιδράσουμε γιατι αν περιμέναμε απο κατι άλλους χέσε ψηλά και αγνάντευε . Βλέπε ηγεσία κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...


Ρε υποστηριχτές του ΣΑΙΤΑΚΗ σας έχουμε καταλάβει σαν σχολιαστές. Οσο για την ταμπακιέρα που δεν καταλαβαίνετε και καλά σας λέω όταν θριαμβολογούσατε που επανασυνδέθηκε το λιμενικό με το Ναυτιλίας και πως μπορεί να κάνει καλα ναυτιλιακή πολιτική και όλα τα σχετικά οικονομικά με την ναυτιλία δεν καταλάβατε εκει στην ΠΕΑΛΣ ότι υποβαθμίζετε ο ρόλος του σώματος ασφαλείας γιαυτο δεν ηταν στη σύσκεψη το λιμενικό μακακα θα επακολουθήσουν και αλλά εκει στην ΠΕΑΛΣ πρωταρχικό είναι τα οδοιπορικά των προξενικών το ξέχασα