Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση για ψυχολόγο Καργάκη Και ενεργοποίηση site Ένωσης Π.Λ.Σ.Α.ν.Κρήτης

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης σας ανακοινώνει ότι προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας και συνεργασίας με τον εξαίρετο επιστήμονα ψυχολόγο Εμμανουήλ Μ. Καργάκη απόφοιτο και πτυχιούχο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Η βοήθεια του , οι συμβουλές του , η συνδρομή του την πολύ δύσκολη αυτή περίοδο που περνάμε όλοι μας είναι πολύτιμη και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ




Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει ότι επιτέλους αποκτήσαμε την δικιά μας φωνή , τον δικό μας χώρο στο διαδίκτυο .
Καταρχήν να ευχαριστήσουμε το μέλος Δ.Σ. Ένωσης μας Αναπληρωτή Γ.Γ. Σφακιανάκη Γεώργιο για τις ενέργειες που κατέβαλλε να πάρει σάρκα και οστά αυτή η προσπάθεια .
Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη εκ των προτέρων για τα λάθη και τις παραλείψεις που θα υπάρξουν και ελπίζουμε με τον καιρό και κυρίως με σταθερά βήματα να βελτιωνόμαστε συνεχώς .
Μοναδικός στόχος και σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι για ακόμα καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σε θεματολογία όπου μας αφορά ως στελέχη Λ.Σ. και φυσικά να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα γενικότερα , με μοναδική επιδίωξη μας την όποια βελτίωση συνθηκών εργασίας μας μπορούμε να επιτύχουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια .
Πραγματικά ελπίζουμε και ευελπιστούμε να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια από τους συναδέλφους μας και όχι μόνο , και υποσχόμαστε να είναι ένα ακόμα εργαλείο άσκησης καλοπροαίρετης πίεσης για την επίλυση των τόσο πολύ σημαντικών θεμάτων που μας απασχολούν ως στελέχη Λ.Σ.
Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: