Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Βετεράνος !: Μιλάνοι όλοι για το ''Γένος των Ελλήνων'' μιλάει κ...

Βετεράνος !: Μιλάνοι όλοι για το ''Γένος των Ελλήνων'' μιλάει κ...:Ποιός είναι ο Καπούτσης (δημοσιογράφος ) κάποτε ήταν λέει και Αξιωματικός ; που τολμάει και μιλάει για το Γένος των Ελλήνων ; Μήν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια Καπούτση !
Το να είναι κάποιος  οσφυοκάμπης ειναι δικαίωμα του ,

Αλλά το να μας παραμυθιάζεις όμως ή να πιστεύεις επειδή έτσι είσαι εσύ, έτσι είναι και οι Αξιωματικοί σαν και... εσένα ε πάλι πολύ !

Ποιός ειναι ο Καπούτσης που το παίζει και δημοσιογράφος περιφερειακών καναλιών ενώ ήταν ο παρατρεχάμενος του Μπεγλίτη και τις ''μάζεψε'' απο Αποστράτους κάτω των 55 όταν τους έβρισε τον Σεπτέμβριο του 2010 !

Ο Καπούτσης τολμά και μιλάει για το Γένος των Ελλήνων ...Μήπως να συγκριθείτε  με τους Αξιωματικούς του ΓΕΕΘΑ κ. Καπούτση; 

Άντε πάνε να πιάσεις στασίδι μπας και σου πετάξουμε κανα ξεροκόμματο οι πολιτικοί φίλοι σου !
Αλήθεια το τηλεφώνημα στο Μπεγλίτη που περίτρομος δήλωνε  στη Βουλή εν μέσω καμερών και λοιπών πολυελαίων   ότι οι Απόστρατοι έκαναν ''ντου΄΄ στο Πεντάγωνο ποιος το έκανε ;
Εσύ Καπούτση με ποια ιδιότητα κρύφτηκες στο ΓΕΝ τω καιρώ εκείνω ; ...ρωτάμε τώρα να έχουμε το νού μας έτσι για τα δύσκολα !!
Αλλά οι εποχές με τα χασαπόσκυλα σους διαδρόμους του Πενταγώνου περάσανε , σας στα έκοψε ο Καρντάσης απο τη Τούμπα  και σας ...έτσουξε !! 

Το άρθρο του Καπούτση στο onalert ... Πότε το έγραψες μεγάλε ξενύχτησες ; "Σκοταδισμός η επαναφορά του γένους". Άρθρο του Χ.Καπούτση

Δεν υπάρχουν σχόλια: