Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

47 νέους «Έλληνες» αποβίβασε το ΛΣ στη Σάμο | DefenceNet.gr

Και όλα αυτά την ώρα  που Μούιζνιεκς, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί φορείς όπως διεθνής Αμνηστία, ή υπηρεσίες του ΟΗΕ και φυσικά η αδιάφορη ΕΕ (καθώς ευνοείται από το συγκεκριμένο καθεστώς) βγάζουν την Τουρκία από το κάδρο των υπευθύνων για αυτή την κατάσταση και για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, δείχνοντας προς την πλευρά των ελληνικών αρχών κατηγορώντας τους ως κοινούς εγκληματίες και για «άτυπες επαναπροωθήσεις».
Που ελιναι ο Μούιζνιεκς για να εγκαλέσει τις τουρκικές αρχές που ποτέ δεν εμφανίστηκαν για την παροχή καθηκόντων διάσωσης; Που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει μια τυπική έστω ανακοίνωση; Που είναι οι λοιποί φορείς;
Η Άγκυρα παίζει καλά το παιχνίδι της. Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε στο συγκεκριμένο συμβάν ούτε και σε κανένα άλλο να εμφανιστεί τουρκική Ακτοφυλακή για να σώσει μετανάστες. Και να τους πάει που; πίσω στα τουρκικά παράλια; Αφού είναι αυτοί οι ίδιοι που τους στέλνουν εδώ.
Και το ιδιότυπο αυτό θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί στο Αιγαίο και θα κρατεί για πολλά χρόνια ακόμη.
Και τους ίδιους τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που στέλνει η Τουρκία τώρα στην Ελλάδα -και αδιαφορεί εάν πνιγούν στη θάλασσα ή όχι- θα έρθει αυριο, -το έχει κάνει ήδη και θα το ξανακάνει- να κατηγορήσει τη χώρα μας ότι δεν έχει τζαμί, σχολεία και πανεπιστήμια για μουσουλμάνους και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί.






47 νέους «Έλληνες» αποβίβασε το ΛΣ στη Σάμο | DefenceNet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: