Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταρχήν ειλικρινά ευχαριστώ για το φιλόξενο βήμα που δίνεται σε όλες τις απόψεις όσο εριστικές και εάν είναι και αφορούν τις εξελίξεις στη ΠΟΕΠΛΣ.

Θα απαντήσω λοιπόν στην επιστολή ttp://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8086.html#more και θα παραθέσω αλήθειες που είναι πασίγνωστες στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ.

Η μια μεριά έχει ως αρχηγό τον Δριβάκο και υπαρχηγό τον Δίζελο και εκπρόσωπο τύπου τον Πασχαλάκη με το ηλεκτρονικό του μέσο Λιμενικά Δρώμενα, φυσικά σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσουμε τη Νέα πλεύση της ομοσπονδίας, που έχει ενταχτεί πλήρως στο οπλοστάσιο του Προέδρου και επιλεκτικά πλέον αναρτούνται δημοσιεύσεις (μόνο εάν είσαι της συμμαχίας ΔΡΙΒΑΚΟΥ).

Προεκλογικές υποσχέσεις έχει δώσει αυτός που είναι τώρα στο τιμόνι της ΠΟΕΠΛΣ το λέω ξεκάθαρα (ο νοών νοειτο).

Η άλλη πλευρά είναι μια σειρά νέων ανθρώπων που έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της λειτουργίας της ομοσπονδίας και προσπαθεί να αλλάξει προτεραιότητες των θεμάτων που απασχολούν την ομοσπονδία. (όχι μόνο ΟΛΑ για τη σειρά του Δριβάκου όπως να γίνουν στα 25 χρόνια Πλωτάρχες –να πάρουν περισσότερο εφάπαξ από το ΤΑΛΣ εις βάρος των υπολοίπων συναδέλφων). Πάμε στο επίμαχο εάν δουλεύουν ή όχι, η απαλλαγή των συνδικαλιστών είναι κατάκτηση του συνόλου των εργαζομένων συμβαίνει σε όλους τους κλάδους και σε όλο τον κόσμο δεν ανακαλύφθηκε η Αμερική.
Υπάρχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ προϋπόθεση ότι οι συνδικαλιστές τρέχουν – ασχολούνται αποκλειστικά με τα προβλήματα των εργαζομένων που εκπροσωπούν, σίγουρα όμως όχι να δεύτερο εργάζονται σε πολιτικό γραφείο Υφυπουργού (της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ του ΓΑΠ ) κάνοντας τον σύμβουλο όπως ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ.

Eάν θυμάμαι καλά το είχατε γράψει και εσείς κυρία Χριστοδουλίδου στο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.
Να μην τρελαθούμε για ποιος δουλεύει και που. Ο καταγγέλλων γιατί δεν μας λέει πότε δούλεψε τελευταία φορά ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ- ΔΙΖΕΛΟΣ αφού είναι τα περισσότερα χρόνια από τον καθένα συνδικαλιστές. Στη προσπάθεια μου, της αποκάλυψης της αλήθειας θα σας γνωρίζω ότι ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ δεν είχε υπηρετήσει 5 έτη συνολικά σε Λιμεναρχείο με συνέπεια να μην δικαιούνται τα 5 έτη πλασματικά αυτό λοιπόν διορθώθηκε και σε συμβούλιο μεταθέσεων που ήταν παρών και με ψήφο μετατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για να πάρει τα μάχιμα χρόνια, (πέντε χρόνια πλασματικά) τόσο ηθικός……..

Aπορώ πως απευθύνεται στους συναδέλφους που εισήχθηκαν στις τάξεις του Λ.Σ μετά το1993 και πληρώνουν για να αναγνωρίσουν τα 5 μάχιμα έτη.

Στον επίλογο της επιστολής θα συμφωνήσω (Δεν θέλουμε και δεν χρειαζόμαστε επαγγελματίες φιλόδοξους συνδικαλιστές. Θέλουμε συνδικαλιστές που να εργάζονται να είναι καθημερινά δίπλα μας έτσι ώστε να γνωρίζουν τα προβλήματα μας. Θέλουμε οι συνδικαλιστές να νοιάζονται για εμάς και όχι για την θέση του προέδρου).

Τελειώνω και λέω υπάρχει μια αυταρχική τάση να διατηρήσει τον Προεδρικό θώκο με οποιαδήποτε κόστος και μια άλλη τάση με απόψεις. Ξεκαθαρίζω λοιπόν η μια είναι τάση προσώπων και η άλλη τάση απόψεων .

Πραγματικά λυπάμαι για το ύφος της επιστολής μου αλλά πρέπει οι συνάδελφοι να γνωρίσουν ποιος μας οδηγεί από αλαζονικό καπρίτσιο σε εκλογές στην ΠΟΕΠΛΣ πιθανόν στις 23 Ιανουαρίου για να επιβεβαιώσει τον εγωισμό του.

Να είστε καλά και χρόνια πολλά σε ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: