Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Εμεινε» το σκάφος του Λιμενικού που μετέφερε τον Β. Κικίλια

Από απρόοπτο σημαδεύτηκε το ταξίδι του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια στα Δωδεκάνησα την Πέμπτη καθώς το σκάφος του Λιμενικού στο οποίο επέβαινε παρουσίασε μηχανική βλάβη έξω από την Τήλο. Αυτή την ώρα στο νησί μεταβαίνει ελικόπτερο τύπου «Σινούκ» για να παραλάβει τον υπουργό και την 9μελή αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει ανάμεσα στους οποίους υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έφτασε νωρίς το πρωί αεροπορικώς στη Ρόδο και στις 7.40 αναχώρησε με σκάφος του Λιμεναρχείου Ρόδου για την περιήγησή του στα νησιά. Αρχικά επισκέφτηκε το Μοναστήρι στον Πανορμίτη της Σύμης και ακολούθως πήγε στο λιμάνι της Σύμης όπου επισκέφτηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και συνομίλησε με το προσωπικό κυρίως για το θέμα της παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα μας ενώ το ίδιο ζήτημα συζήτησε και με τον δήμαρχο Σύμης.

Ακολούθως μετέβη στην Τήλο όπου είχε επαφές με τοπικούς φορείς και αστυνομικούς που υπηρετούν στο νησί και στη συνέχεια επιβιβάστηκε εκ νέου στο σκάφος του Λιμενικού για να μεταβεί στη Χάλκη. Ωστόσο ύστερα από περίπου τρία ναυτικά μίλια ανέβασε θερμοκρασία η μία από τις μηχανές με αποτέλεσμα για προληπτικούς λόγους το σκάφος να επιστρέψει στην Τήλο και δόθηκε εντολή να συνεχίσει το ταξίδι του ο υπουργός με ελικόπτερο.


Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: