Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Καλό Παράδεισο !

Στην εκκλησία του Κοκκινοχώματος Καβάλας απ΄ όπου κατάγονταν κηδεύτηκε  το απόγευμα, παρουσία και του Πάνου Καμμένου ο Φώτης Καλένης, 40 ετών, ανθυπασπιστής του λιμενικού σώματος.
Το απόγευμα της Τετάρτης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του κινούμενος προς την περιοχή της Χρυσούπολης στην Εγνατία οδό, εξετράπη το αυτοκίνητο της πορείας του, ανετράπη, με αποτέλεσμα ο Φώτης Καλένης να τραυματισθεί θανάσιμα.
Ο ανθυπασπιστής του λιμενικού σώματος ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στους Καβαλιώτες. Κατοικούσε στη Χρυσούπολη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα εργάζονταν στο λιμενικό σταθμό της Κεραμωτής.
Αυτή την περίοδο ήταν σε άδεια και όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη το απόγευμα υπό βροχή οδηγούσε το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στην κατοικία του στη Χρυσούπολη.
Ο Φώτης Καλένης πέραν όλων των άλλων δραστηριοτήτων του ήταν από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν να δημιουργηθεί στο νομό μας το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τον τελευταίο χρόνο είχε την ιδιότητα του υπευθύνου του οργανωτικού για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει τα ακόλουθα:
Στις (27-5-2015) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης (έξοδο για Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Πηγή proini news 

Δεν υπάρχουν σχόλια: