Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Οι μεν και οι δε

Αφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα των λιμενικων ξεκίνησε ο συνδικαλιστικος εμφύλιος. Έχει καιρό που ξεκίνησε εμφύλιος, αλλά τελευταία δίνουν κονσερτο.

Που υπηρετησες;
Που υπηρετησα και πάει λέγοντας.

Στην αρχη βόρειοι και νοτιοι, μετά ανατολικά με δυτικά και τώρα μεταξύ μας. Μέσα στις ίδιες ενώσεις. Δεν είναι κακές οι διαφορετικές απόψεις σε μια ένωση αλλά όταν ακόμα και την "καλημέρα" τη καταθέτουν εγγραφως με σκοπό να δημοσιευτεί σε blog, site και facebook με σκοπό να ανάψουν τα αίματα και να αρχίσει η πορωση και οι εντυπώσεις, εεε το έχουμε χάσει.

Τι περιμένετε να βγει άκρη με τις μεταθέσεις; οι "αμεταθετες κλικες" είναι πλέον κράτος εν κράτει. Κάποιοι δεν έχουν κουνηθει από τις θέσεις τους τα τελευταία 15 χρόνια. Κάποιοι με την έξοδο τους από τις σχολές και με μια απλή γνωριμία 1ης - 2ης - 3ης κατηγορίας για 6-18 μήνες πήγαν να συναντήσουν και να ενσωματωθουν στις παραπάνω κλικες.

Κάποιοι επίσης κάνουν τουρνέ και δεν μπορούν να πλησιασουν τον τόπο συμφερόντων τους. Βρίσκονται μόνιμα στον τόπο "διακοπων" τους.

Να μερικά θέματα προς συζήτηση από τους εργατοπατέρες μας. Εκτός από εκλογές, ρίψη "φιλιων πυρων" και διαπομπευση στο διαδίκτυο ξεκινήστε και μια συζήτηση "δια ζωσης" .

Συνέδριο -  εκλογές, συνέδριο - εκλογές και πάει λέγοντας μας πήγε.

Εκτός από την καρέκλα μερικοί, μπορείτε να διεκδικησετε και δικαιώματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ;
ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνει η πεαλσ απο τη μια τις υπογράφει τις μεταθέσεις απο την αλλη δεν συμμετεχει στο συμβούλιο των προσφύγων και τώρα μας λέει οι βίαιες 79 εφυγαν έτσι οι υπόλοιποι 24 και λένε εγώ που είμαι 6 χρόνια στο νησί να μείνω εδώ πάνε καλά ρε αυτοι .ουστ κοπροσκυλα

Ανώνυμος είπε...

οτι υπογραψε η ΠΕΑΛΣ τις μεταθεσεις δε σημαινει οτι αυτες μπορουν να κοινοποιηθουν τα χριστουγεννα και μαλιστα με ανοικτη ημερομηνια εκτελεσης .... .....να πας να παραπονεθεις στην ΠΟΕΠΛΣ που αφυσε να συμβει αυτο .....Αυτο λεει ρε φιλε και μαλιστα στα Ελληνικα ..τι δεν καταλαβαινεις ?