Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσω με τ΄ανάποδα



Εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένη η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Θέλει πίσω το ΥΕΝ και το Λιμενικό Σώμα.

Θέλουν πίσω τους 7000 στρατιωτικά πειθαρχημένους υπαλλήλους τους, που δεν μπορούσαν να πουν καιπολλά πολλά. Επίσης εκτός από την οικονομική κρίση είναι υπεύθυνη και η πολιτεία γιατί κατήργησε το ιστορικό υπουργείο (εγώ θα έλεγα το συγχώνευσε με άλλα) και υπολειτουργούν "σημαντικοί τομείς που σχετίζονται με τις υπηρεσίες προς το ελληνικό πλοίο και την άσκηση ναυτιλιακής πολιτικής".

Αφού ζητάει η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών στρατιωτικούς - Λιμενικούς για την χάραξη ναυτιλιακής πολιτικής ας ζητήσει και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων να καταργηθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης να το αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός και την χάραξη της δικής του πολιτικής να την αναλάβουν οι ειδικές δυνάμεις (λοκατζήδες).


Επίσης αυτοί που έχουν καταθέσεις σε συνάλαγμα στην Ελβετία να περνάνε στρατοδικείο.

εεεε μααααααα(που λένε και στη Μακεδονία)

Που το πήγα και εγώ τώρα...

Πρόσω με τ΄ανάποδα λοιπόν...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν δίκιο που διαφωνούν. Παρότι την λάτρα για το Ελληνικό πλοίο και τον Έλληνα ναυτικό θα συνεχίσουν να την κάνουν τα Λ/Χ, θα είναι πιο δύσκολο να δεχθούν "άνωθεν εντολές προφορικού τύπου" για την προώθηση των συμφερόντων τους και οι "υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες" ίσως να πάψουν να είναι και τόσο "υψηλές", αλλά αντ'αυτού να είναι "υψηλό" το...
Όλα τα άλλα περί επιστημονικής κατάρτισης, τεχνογνωσίας και εμπειρίας είναι φούμαρα.