Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτό είναι το νέο ΠΔ 96/2010...Διαβάστε το...Κατεβάστε το...Σχολιάστε το...

«ΣΥΣΤΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ»




ΠΔ96

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ΟΛΟ το Λ.Σ. πλην ΔΛΑ, ΔΑ ,ΔΠΘΠ, ΔΑΝ, ΔΕΜΕΜ, ΔΤΥ πάει στο ΥΘΥΝΑ. Δηλαδή η ηγεσία και (προσεχώς) το Αρχηγείο θα υπάγονται στο ΥΘΥΝΑ;

Δηλαδή το ΛΣ ουσιαστικά υπάγεται στο ΥΘΥΝΑ και μόνο οι παραπάνω Δ/νσεις υπάγονται στο ΥΠΡΟΠΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι ότι ΟΛΟ το προσωπικό ,ανεξαρτήτως Υπουργείου στο οποίο θα υπάγεται η Υπηρεσία στην οποία θα υπηρετεί,θα υπάγεται ιεραρχικώς στον Αρχηγό.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι η <> παει συννεφο!!

Ανώνυμος είπε...

αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι καμια αρμοδιοτητα του αρχηγου πανω στα στελεχη και στα θεματα του υθυνα και οι μισοι θα φορανε γραβατουλα στο υθηνα και οι αλλοι μισοι του υππ θα τρεχουμε στα λιμεναρχεια και στα πλωτα και στις βαρδιες.
ελπιζω αυριο πρωι τουλαχιστον 20 χρυσοκλαρατοι να παραιτηθουν......

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ,ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ,ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ,ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ.ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΩΝ - ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΗΣ ΜΠΟΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ Λ/Φ - ΥΠΑΞ - Α/Ξ.ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.ΥΠΡΟΠΟ-ΕΑΝ-ΥΕΝΑΝΠ-ΥΘΥΝΑ!!ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ??ΣΠΚ Ή ΟΧΙ ?ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ?ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ!!!ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ,ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕς.

Ανώνυμος είπε...

αρχηγειο δεν θα γινει και οταν και αν γινει θα εχει να κανει μονο με ΔΛΑ, ΔΑ ,ΔΠΘΠ, ΔΑΝ, ΔΕΜΕΜ, ΔΤΥ.
οι ανθρωποι σκεφτηκαν πονηρα και τη ναυτιλια εβαλαν σε αλλο υπουργειο και το επανδρωσαν με ρομποτακια ενστολους ωστε 24ωρες να δουλευει και ακτοφυλακη εφτιαξαν με τους υπολοιπους μαλ@@@ς

Ανώνυμος είπε...

"αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι καμια αρμοδιοτητα του αρχηγου πανω στα στελεχη και στα θεματα του υθυνα"

Εγώ να σου πώ την αλήθεια, κατάλαβα το αντίθετο: Ο κορμός του ΛΣ θα "ανήκει" στο ΥΘΥΝΑ και μόνο τα στελέχη των παραπάνω Δ/νσεων θα "αποσπούνται" στο ΥΠΡΟΠΟ.

Γι αυτό και ο νομοθέτης στη 2η παράγραφο του εδαφίου 3 του 1ου άρθρου αναφέρει ότι "το προσωπικό του ΛΣ που υπηρετεί στο ΥΠΡΟΠΟ διέπεται ... από τις διατάξεις που ισχύουν για το ΛΣ και υπάγεται ιεραρχικώς στον Α/ΛΣ. Γιατί αισθάνεται ότι αφού ο Α/ΛΣ και το ΛΣ θα λειτουργεί εντός ΥΘΥΑΝ, πρέπει να διευκρινίσει τι θα γίνει για το "αποκομμένο" κομμάτι που θα λειτουργεί στο ΥΠΡΟΠΟ.

ανωνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΘΥΝΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΣ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ? ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΠΧ ΣΕ ΜΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ!!! ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ 189!!!ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΛΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Περιμένουμε από τους Αξιωματικούς μας να μας εκφράσουν την άποψη τους για το νέο ΠΔ.
Είναι όλα εντάξει τώρα?
Ικανοποιηθήκατε τώρα που φύγαμε από το ΥΠΡΟΠΟ?
Αυτό θέλατε δηλαδή?
Αυτός ήταν ο καημός σας?
Να διατηρήσουμε ως Σώμα γενικά και ειδικά ως πρόσωπα εσείς τις επαφές σας με τον εφοπλιστικό κόσμο και την Ναυτιλία αδιαφορώντας για το αν διαλυθούμε ολοκληρωτικά σαν Σώμα?
Γιατί αυτό βλέπουμε ότι έγινε.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα, τώρα που είπες για Αρχηγούς και ρύπανση, θυμήθηκα τον μπαρμπα Ανδρέα live στην παραλία, να ευχαριστεί τον Υπουργό γιατί του ...επέτρεψε να χρησιμοποιήσει τους δόκιμους ΛΦ να απορρυπάνουν την παραλία! Και φόντο οι δόκιμοι με φόρμες αγγαρίας σε επιχείρηση απορρύπανσης με στουπιά και σκουπιδοσακούλες... Το τι βρισίδι θα ρίχναν τα παιδιά μέσα τους, το σκέφτομαι και ξεκαρδίζομαι στα γέλια...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Α)ΟΛΟ ΤΟ Λ.Σ ΣΤΟ ΥΘΥΝΑ ΠΛΗΝ 6
ΔΙΕΘΥΝΣΕΩΝ
Β)Η ΔΠΛΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΘΥΝΑ ΕΝΩ
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ...ΥΘΥΝΑ...ΕΝΩ Ο
ΥΠΟΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ...ΔΙΟΛΟΥ!
Γ)ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .....ΕΛΕΟΣ
ΠΟΙΑ......ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΝΤΕ
ΚΑΤΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Α4 ΜΑΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....................

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν.!!!!
αφου δεν εχουμε πλωτα να στελεχωσουμε και την ομαδα διας!!!!
α και οποιο πλωτο λειτουργει να κανει "το σχολικο λεωφορειο για τα στελεχη του προπο-γκολ".

παντος σοβαρα ακουω τοσο καιρο τις αρλουμπες
και απορω.

ο στρατος γενικα μηπως εχει επιχειρισιακα μεσα
τα οποια ειναι η μερα με την νυκτα σε σχεση με του προπο?

μηπως ο στρατιωτικος πληρωνετε καλυτερα σε σχεση με τα σωματα ασφαλειας?

μηπως εμεις πρεπει να επιδιωξουμε να ειμαστε στρατιωτικοι οπως ο υπολοιπος στρατος και αντι να ζηταμε να γινουμε μονο σωμα ασφαλειας να πληρωνομαστε ξεχωριστα για τις υπηρεσιες που εχουμε "αναλαβει" και αφορουν σωματα ασφαλειας.????

καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, όσο πληρώνονται και οι στρατιωτικοί για την πυρόσβεση, τις μεταφορές και τα άλλα πάρεργα που κάνουν! (όχι πως διαφωνώ πάντως με τους προβληματισμούς σου)

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ......
Π.Χ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Π.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ .
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ .....
ΜΟΝΟΙ ΒΡΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΟΥΝ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ...
1.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΥΠΠ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ Λ/ΡΧΕΙΟ???
2.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΠ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ?? ΤΟΥ ΥΘΥΝΑ ???
3.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΔ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΠ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΠ
4.Το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος που υπηρετεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέπεται ως προς τα θέματα της υπηρεσιακής του κατάστασης από τις διατάξεις που ισχύουν για το Λιμενικό Σώμα και υπάγεται ιεραρχικώς στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΥΘΥΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
5.ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΠ ΞΕΝΎΧΤΙ ......ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ....ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το Π.Δ. 96,είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε..μπράβο..Καλά πάλι θα ανήκουμε σε δυο υπουργεία..ο σκοπός δεν ήταν να ανήκουμε σε ένα..Πραγματικά το Λ.Σ. έχει γινεί παιχνίδι των πολιτικών..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι αγνοί και άξιοι Αξιωματικοί στεναχωριούνται με την κατάντια του Λ.Σ. ,ενώ οι "κολλητοί" των εφοπλιστών και όσοι έχουν ως αυτοσκοπό να υπηρετήσουν σε ναυτιλιακά γραφεία όταν αποστρατευτούν χαίρονται για το Π.Δ. γιατί μπορούν από τώρα να αποκοπούν από το Λ.Σ. και να ασχοληθούν με το μέλλον τους - την Ναυτιλία.
Όσο για τους Συνδικαλιστές μας...
Ταχύτατη ενήμερωση...
Είναι κατάντια να βγάζουν πρώτα τα μπλογκ (το Πειρατικό έβγαλε πρώτο την είδηση ότι υπογράφτηκε το ΠΔ ενώ εμείς ήμασταν οι πρώτοι που δημοσιεύσαμε το ΠΔ) και να ακολουθούν οι Συνδικαλιστές.
Η ΠΕΑΛΣ πάλι έβαλε τα γυαλιά στην ΠΟΕΠΛΣ με την ταχύτητα ενημέρωσης των μελών της.
Καλά ξυπνητούρια.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ ότι οι κολαούζοι των εφοπλιστών πίνουν τωρα σαμπάνια και γελούν εις βάρος των υπολοίπων .
ο αρχηγος αφαντος..ακομα το επεξεργαζεται??
ο Α Υ/ΛΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ Π.Δ
Ο Β ΥΛΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΜΆΛΛΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ PLAYMOBILE ΤΟΥΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Α/Ξ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΤΟ Λ.Σ .

Ανώνυμος είπε...

πράγματι τώρα τελευταία η ταχύτητα ενημέρωσης των μελών της ΠΕΑΛΣ και οχι μόνο , με email , με άμεσες αναρτήσεις αλλά και με το να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ιδιαίτερα ο ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ενημερώνοντας μας και ακούγοντας μας ακόμα και εμάς που δεν είμαστε Α/Ξ είναι πρωτοφανής .από ότι βλέπω μάλιστα έχουν αρχίσει ΚΑΙ Α/Ξ να γράφουν και στα μπλοκ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ........

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ .
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ Λ.Σ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗ ΦΡΑΣΗ " ΤΟ ΓΑΜΙ@@@ΝΕ ΤΟ Λ.Σ" ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ .....ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ .......ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ....ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ/ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ Λ.Σ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ .
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΊΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Ο Κ.ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ ΠΑΣΣΑΚΟΣ .......ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟΥΣ ...... .ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ-ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Λ.Σ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ Λ.Σ. ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ;Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΑ ΜΕΣΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ;ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!
΄΄ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.............
ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΟΙ 2 ΥΠΟΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΥΘΥΝΑΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 15 ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ [ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ] ΑΠΟ ΔΝΕΡ-ΔΝΠΑ ΚΤΛ..........ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ....