Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπών και διακινητή στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, έξι (06) αλλοδαποί, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, σε ανάλογο έλεγχο, στο ίδιο λιμάνι, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής τρεις (03) αλλοδαποί πρόχειρα κρυμμένοι, εντός του χώρου του φορτίου (παλέτες με πορτοκάλια) φορτηγού οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο-ψυγείο), στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 38χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, στο χώρο του φορτίου, έξι (06) αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το προαναφερόμενο φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: