Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Επιστολή στην ηγεσία για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Προς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου

Κοιν.: 1. Γ.Γ. Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο
2. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Κων/νο Σούλη
3. Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Φουστάνο
4. Επιτελάρχη Α/Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Μπαντιά

Κύριε Υπουργέ

Σας είναι ήδη γνωστό το μεγάλο και ζωτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από την έλλειψη των στοιχειωδών αναγκών τους, σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Για το θέμα αυτό έχουν γίνει αλλεπάλληλες συζητήσεις, συσκέψεις, ενημερώσεις, χωρίς ουσιαστικά καμία πρόοδο.

Επίσης έχουν δοθεί ως αποτέλεσμα των ανωτέρω συσκέψεων, συγκεκριμένες κατευθύνσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους, με καταληκτική ημερομηνία την προσεχή Πέμπτη 31-5-2012.
Εν όψει του Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, το οποίο συγκαλείται εκτάκτως την προσεχή Τρίτη 05-06-2012, προκειμένου να σταθμίσει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να λάβει ανάλογες αποφάσεις για την περαιτέρω στάση μας, παρακαλούμε όπως συγκαλέσετε άμεσα υπό την Προεδρία σας, μια ακόμη και ελπίζουμε την τελευταία σύσκεψη, για τον απολογισμό των όσων είχαν αποφασισθεί καθώς και τον καθορισμό των επόμενων ενεργειών που απαιτούνται, μέχρι την οριστική λύση του θέματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ?????? ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .... ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΛΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ .......

Ανώνυμος είπε...

AN KAI Λ/Φ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΆ ....ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ....ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΜΩΣ 500 ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ...ΚΑΙ 350 ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΕΑΛΣ ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΩ ΑΝΘ/ΣΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ...25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Με το μυαλό που κουβαλάς είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνεις Ανθ/στης ........Νομίζω οτι αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει πιο πολύ από ότι τα 500 ευρώ που ζήτησε η ΠΕΑΛΣ ,Δηλαδή εσυ λες , Το ποσό αυτό που θα το πάρουν ολοι εκτός απο εμάς τα κορόιδα τους ένστολους οτι ειναι υπερβολικό να το ζητησουμε???? Επισης μας λες οτι δεν πρεπει η ΠΕΑΛΣ να πει ΟΧΙ στα 100 ευρω μονο και μόνο επειδή λεει ΝΑΙ στα 500 ευρώ .....ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΡΙΑΝΕ ΑΝΘ/ΣΤΗ ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 30 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΌΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ......ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ....ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ???????

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο στην ΠΕΑΛΣ .Τάζει λεφτα στον κόσμο ....κατι μου θυμίζει αυτό .

Ανώνυμος είπε...

σε ορισμενους ειναι τοσο φανερη η προθεση που εχουν οταν σχολιαζουν κατι που κατανταει αστειο αυτο που λενε .......και το χειροτερο συναδελφε που ειπες το ειρωνικό Mπραβο στην ΠΕΑΛΣ .Τάζει λεφτα στον κόσμο ....κατι οτι κατι σου θυμίζει αυτό , ειναι οτι γυριζει πανω σου το αποτελεσμα που θες να πετυχεις .Αμα δεν σου αρεσει οτι η ΠΕΑΛΣ ζητα τα 500 ευρω που θα παρουν οι υπολοιποι δημοσιοι υπάλληλοι ξεγραψου και γραψου στην ΠΟΕΠΛΣ που ζητα μονο 100 ευρω για να μη τα χαλασει με τους πρασινους υπουργους που πηραν αυτη την αστεια αποφαση ...........

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ Η ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΙ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ , Η ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ-ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ Η ΑΣΤΕ ΤΟ ......ΕΛΕΟΣ .....ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ????