Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ελ.Οικονόμου με τον Πάνο Καμμένο

Ο Πρόεδρος του Κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συναντήθηκε με τον Υπουργό, Ελευθέριο Οικονόμου.

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, ο Ναύαρχος ε.α- Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας Βασίλειος Πολίτης, ο Ναύαρχος ε.α Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Ιωάννης Θεοφανίδης και ο Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου Βασίλειος Τρίκας.
Στη συνάντηση, παρέστησαν και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης και του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Μπονάτσος και ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβης Κώστας Μπίκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενημέρωσε τον κ. Καμμένο και τους εκπροσώπους του Κινήματος για θέματα του υπουργείου.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», Πάνος Καμμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συναντηθήκαμε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος.


Υπήρξε μια εκτενής ενημέρωση σε σχέση με τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του πολίτη αλλά και από τους τρεις Αρχηγούς για τα θέματα των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το κύριο θέμα, το οποίο απασχολεί ουσιαστικά τους Έλληνες πολίτες είναι η ασφάλεια του πολίτη. Η ασφάλεια του πολίτη, η οποία πλήττεται με νέες μορφές εγκληματικότητας, με αναβάθμιση της ποιότητας του εγκλήματος, με το τεράστιο θέμα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί πλέον αποτελεί θέμα εθνικής ασφάλειας.

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο σε σχέση με το Πυροσβεστικό Σώμα. Ζητήσαμε άμεσα να προσληφθούν οι εποχικοί πυροσβέστες για να καλύψουν τις ανάγκες.

Στα θέματα του Λιμενικού Σώματος, η πάγια θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η επιστροφή του Λιμενικού Σώματος στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ενημερώσαμε για τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διαβεβαιώσαμε ότι εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό των τριών Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπηρεσιακού Υπουργού και ζητήσαμε να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια στην ελληνική γειτονιά και στην ελληνική οικογένεια».

http://www.minocp.gov.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαυρο στον καμενο

Ανώνυμος είπε...

Από τις Σέρρες ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έκανε την εξής δήλωση για τον Ε. Βενιζέλο:

“Αυτοί που συνυπόγραψαν τα μνημόνια και τους όρους του μνημονίου,αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στην Τρόϊκα και οδήγησαν τους Έλληνες στην αγχόνη,να ξέρουν ότι δεν θα γλιτώσουν και θα πληρώσουν ποινικά και αστικά.

Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας από αυτούς.Αντί ο κ. Βενιζέλος να μαζεύεται και να ντρέπεται αντί
ο κ. Βενιζέλος να παραδοθεί μαζί με την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και τον εκπρόσωπο της λέσχης Bilderberg τον κ.Παπακωνσταντίνου,ας σιωπήσει τουλάχιστον την ώρα που υποφέρει ο ελληνικός λαός.Πάντως δεν θα γλιτώσει από εμάς”.

Και έτσι πρέπει. Εάν δεν είχαν γλιτώσει οι Ακηδες, οι Μαντέληδες, οι Τσουκάτοι, οι Σημίτηδες, οι Παπακωνσταντίνηδες δεν θα βλέπαμε τους Παπαδήμους και τους
Γιωργάκηδες να επιστρέφουν σαν φάρσα. Δεν υπολογίζουν τίποτα, δεν φοβούνται τίποτα και καταστρέφουν την χώρα για δεκαετίες. Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΛΕΣ ΑΛΑΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΓΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ, ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΝΑΛΑΞ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ,Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΩΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΒΑΡΥ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ . ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΡΣΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΟΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ-ΦΙΛΟΙ (απο την θητεια του στο ΥΕΝΑΠ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΩ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ 1999!!!!ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΟΛΟΙ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΟΜΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;
ΚΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΕ ΡΕ ΣΕΙΣ;Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ.ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ή ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 100 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΝΤ, ΧΩΡΙΣ Αντευρωπαικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Καθαρά Ευρωπαϊκή λύση δηλαδή, όπως φωνάζαμε από τον Μάρτη του 2010, όταν ακούγαμε τον ανεκδιήγητο Παπακωνσταντίνου να λέει ότι “δεν χρειαζόμαστε Ευρωπαϊκή βοήθεια”! Διότι απλούστατα είχαμε ήδη αποκαλύψει ότι η σοσιαληστική συμμορία είχε ήδη μεθοδεύσει την υπαγωγή στο ΔΝΤ.
Πριν λίγες ημέρες προβάλλαμε την έκκληση του τεχνοκράτη και πατριώτη Ραχόι που μιλούσε αποκλειστικά για Ευρωπαϊκή λύση. Το ΔΝΤ υποστηρίζει πως θα έχει μόνο “ρόλο επίβλεψης” ενώ ομολογεί πως ο Ραχόι δεν έχει Κάν υποβάλλει τέτοιο αίτημα!
Και εδώ στην Ελλάδα, ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου όχι μόνο κυκλοφορούν
ελεύθεροι, αλλά κάποιοι θέλουν να ξαναβάλουν το ΠΑΣΟΚ από την πίσω πόρτα στην κυβέρνηση! Αυτοί που άνοιξαν την κερκοπορτα της Ευρώπης στο ΔΝΤ…
Η οριστική εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από την πολιτική σκηνή καθίσταται πλέον πρωταρχικός στόχος. Αλίμονο σε αυτούς που κάνοντας μπίζνες με απολειφάδια της διαπλοκής και του πράσινου παρακράτους, τολμήσουν…
http://olympia.gr/2012/06/09/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5-100-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF/#more-160294

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΤΕ Ε,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ Ν.Δ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ,SIEMENS,KOYΜΠΑΡΟΙ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΜΕΣΩΣ,ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ ΡΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΑΜΟΛΥΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

20 Απριλίου 2010, 21:42
Ο Καμμένος ζητά τον Κόκκαλη στην εξεταστική της Siemens

Να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, μετά τις δηλώσεις του πρόεδρου της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου, «πως είναι δυνατόν να μην έχει κληθεί στην εξεταστική ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Siemens στην Ελλάδα».

Με την πρόταση του κ. Καμμένου συμφώνησε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε να εξεταστούν οι κ.κ. Κόκκαλης και Βγενόπουλος κατ’ αντιπαράσταση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ξεκινά η κατάθεση πολιτικών προσώπων στην Εξεταστική. Πρώτος θα καταθέσει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Zougla.gr

http://www.madata.gr/epikairotita/politics/59542.html

_____________________________

Την άποψη ότι υπάρχουν ενδείξεις για πιθανές πολιτικές και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και των δύο παρατάξεων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) για την υπόθεση της Siemens εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Π.Καμμένος.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 την Τρίτη, ξεκαθάρισε ότι τάσσεται υπέρ της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής, ακόμα κι αν το κόμμα του έχει αντίθετη άποψη.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως από τα στοιχεία που υπάρχουν φαίνεται πως πολιτικά πρόσωπα έχουν «όχι εντελώς αγνές σχέσεις σε θέματα δημοσίων σχέσεων», αλλά «φέρονται να έχουν στενές σχέσεις με την ηγεσία της Siemens».
Ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε πως υπάρχουν ενδείξεις για πιθανές πολιτικές και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων και από τις δύο παρατάξεις.
Ερωτηθείς σχετικά με την επίσημη θέση της ΝΔ, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι θα διαφοροποιηθεί από το πόρισμα του κόμματός του εφόσον αυτό δεν ζητά σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens αναμένεται έως τις 20 Ιανουαρίου και αφού ληθφεί υπ' όψη το υλικό των 15.000 σελίδων που παρέδωσε στον πρόεδρο της Εξεταστικής Σ.Βαλυράκη ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος Μ.Σφακιανάκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκθεση που παραδόθηκε από τον κ. Σφακιανάκη «δείχνει» σχέσεις πολιτικών με την ηγεσία της Siemens-parapolitika.gr

http://www.triklopodia.com/2011/01/siemens_11.html

_________________________________

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ;ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ;

ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ;ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ ΠΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΟΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ,ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ,ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ;ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ.ΤΑ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ.