Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.: Δικαστική Επιδίωξη με αγωγές κατά του Δημοσίου

Αριθμ. Πρωτ. 37/12

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάμε την δικαστική επιδίωξη με αγωγές κατά του Δημοσίου, διαδικασία την οποία στηρίζει η Ένωσή μας και αφορά στα μέλη, αλλά και σε όποιον, από το υπόλοιπο προσωπικό, το επιθυμεί, για τα ποσά που έχουμε καταβάλλει για την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη σε ιατρούς, φαρμακεία, διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα, για την αποζημίωσή μας λόγω ηθικής βλάβης, διότι είμαστε ουσιαστικά χωρίς περίθαλψη, με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται για εμάς και τις οικογένειές μας, καθώς και της διεκδίκησης των παρακρατουμένων ποσών από τους μισθούς μας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Για τον λόγο αυτό με νέα μας ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία που θ’ ακολουθηθεί.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ωραία θα πάνε δικαστικώς , εντάξει τώρα ησυχάσαμε !!!!!!
Αν δε δικαιωθούμε να πάμε και στο διεθνές δικαστήριο της χάγης!!!!
Εδώ ο κόσμος χάνεται το μ..... χτενίζεται!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει δίκιο έχεις..... νόμιζα ότι μιλάω σε συναδέλφους αλλά μάλλον σε πολιτικούς μιλάω.......
Εντάξει ευχαριστούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

καληνυχτα λουτσιανο..........

Ανώνυμος είπε...

το εχεις δει πιστευω στραβα το θεμα . τι σχεση εχει η πολιτικη με ολα αυτα ....η αληθεια ειναι οτι μια ενωση πες τη οπως εσυ θες δεν εχει σημασια μπροστα σε ενα τετοιο σοβαρο θεμα οπως η ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μας , εκανε μια δυο ενεργεις τις 2 τελευταιες ημερες που νομιζω οτι επιτελους επιaσαν τοπο ...... γιατι αυτο το κατακρινεις????
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΠΕΑΛΣ Η ΤΟ ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΤΡΕΙ ΚΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΕΥΜΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά φιλικά , αντιδρώ διότι όλα είναι για το θεαθήναι , χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτα , τώρα θα γίνει;; χωρίς κυβέρνηση ; χωρίς λεφτά; όταν τώρα δεν παίρνει κανείς τα φαρμακά του;; Δημόσιο ΙΚΑ ΤΕΒΕ κ.λ.π. ΕΟΠΥΥ όπως λέγεται τώρα. Χρόνια τώρα πάω από την άκρη της Ελλάδας στο ΝΝΑ και στο ΝΙΜΙΤΣ για να πάρω φάρμακα. Δεν έγινε τίποτα τόσα χρόνια , ανασφάλιστος ήμουν και ανασφάλιστος θα είμαι..... Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 9:45:00 μμ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ??????? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΤΩΝ 600 ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΝΔ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΊΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ??????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ...... ????? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΎΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ???? ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΣΝΔ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ , ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...... ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ Κ..ΛΟ..ΔΑΚ...ΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΤΉ . ΝΕΟΙ ΑΞ ΣΤΟ ΔΣ ΜΕ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΈΤΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΕΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ , ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ , ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΝΔ ΑΞ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΌΣΟΥΝ .ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑ Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΩΝ 6000 ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ .......ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ..... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ .....ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΉΣΥΧΑ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞ ΤΟΤΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ . ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗ ΜΟΊΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ Η ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ..............

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Συνάδελφο Πέμπτη, Ιούνιος 07, 2012 7:01:00 πμ. Το Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ είναι κυριολεκτικά ένας κουβάς με κ..λ..δάχτυλα. Οι Αξιωματικοί εκτίθενται σε καθημερινή βάση και ιδιαίτερα οι νέοι όπως ο κ.ΜΕΛΑΣ & ο κ.ΓΟΥΣΙΑΣ. Είναι ωραία να ασκείς κριτική από τον καναπέ. Ας αφήσουμε την Ένωση μας να προασπίσει τα συμφέροντά μας. Άλλωστε η πόρτα των επομένων αρχαιρεσιών είναι ανοιχτή και όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να κάτσω σε αυτή την ηλεκτρική καρέκλα. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Υποπλοιάρχους ΜΕΛΑ & ΓΟΥΣΙΑ αλλά και στους υπολοίπους Α/Ξ (είτε ΣΝΔ είτε εκ ΔΥΛΣ) οι οποίοι ορθώνουν αυτό το μικρό ανάστημα ενάντια στο κατεστημένο (βλέπε τον κ.ΠΑΣΣΑΚΟ). Συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο διότι έχει καταφέρει πολλά πράγματα τα τελευταία 4 χρόνια. Μπράβο κ.Σαιτάκη.. Συνεχίστε έτσι αγαπητοί. Θα σας στηρίξουμε όσο μπορούμε.