Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Ηράκλειο - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή τους στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς - Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σύρο – Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Νέα Ιωνία Αττικής -Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κυλλήνη – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού και διακινητή στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και διακινητή στην Πάτρα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κω και στη Ραφήνα – Σύλληψη για κλοπή στον Πειραιά - Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σάμο και στα Χανιά

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στο λιμένα Ηρακλείου από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή της από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 31χρονη διότι βρέθηκαν στην κατοχή της : α) δύο (02) νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 24,8 γραμμαρίων, β) μία (01) νάιλον συσκευασία ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 0,9 γραμμαρίων καθώς και τρία (03) αυτοσχέδια τσιγάρα με ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 31χρονης παρουσία Δικαστικής Λειτουργού και ύστερα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν : α) μία (01) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε δώδεκα (12) δόσεις ηρωίνης συνολικού βάρους 5,8 γραμμαρίων, β) μία (01) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε δώδεκα (12) δόσεις ηρωίνης συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων, γ) τρία (03) αυτοσχέδια τσιγάρα με ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 4,8 γραμμαρίων, δ) δύο (02) κουτιά τα οποία περιείχαν συνολικά εξήντα (60) δισκία με την ένδειξη HIPNOSEDON, ε) δύο (02) κουτιά τα οποία  περιείχαν συνολικά πενήντα (50) δισκία με τη ένδειξη VULBEGALκαι στ) μία (01) νάιλον συσκευασία με ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και τα δισκία.
======================
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 46χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας / επικαθήμενο) διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει πρόχειρα κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου του οχήματος, το οποίο αποτελούνταν από κενά μεταλλικά βαρέλια μπύρας και άδειες παλέτες, πέντε (05) αλλοδαποί άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα.
======================
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι της Λέρου με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ., 56χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 ======================

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Σύρου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, ένας 21χρονος, ένας 20χρονος και ένας 19χρονος διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου, εντός της αποσκευής του, μια (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 78,2 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
==================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, τέσσερις (04) αλλοδαποί ηλικίας 47, 42, 23 και 19 ετών.
Συγκεκριμένα σε κατ’ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν τέσσερις (04) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 1.050, 1.020, 1,1 και 1 γραμμαρίων αντίστοιχα, μια (01) ζυγαριά ακριβείας και τέσσερις (04) δεσμίδες ταινίες ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. όχημα του 23χρονου όπου βρέθηκε μια (01) χάρτινη συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 27,3 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν.
.=====================
Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Κυλλήνης από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη Ζάκυνθο, 32χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει μια (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης ενώ κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος.
.======================
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναν 23χρονο αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.
.======================
Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας (01) αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Επίσης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα ανήλικα τέκνα του, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένο (κάτω από μια κουβέρτα στο κάθισμα επιβατών) έναν (01) αλλοδαπό στερούμενο νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.
Τέλος συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας δύο (02) αλλοδαποί διότι ο μεν πρώτος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο δε δεύτερος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του δικαστική απόφαση με μέτρο «απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα»   
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το όχημα από το δεύτερο περιστατικό κατασχέθηκε.
======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα Κω, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 42χρονος, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε σε αποσκευή του επιμελώς συσκευασμένη και κρυμμένη εντός χάρτινης συσκευασίας αποστειρωμένων υδρόφιλων γαζών, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 15,5 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από Λιμεναρχείο Κω, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.
.=====================
Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ραφήνας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., 26χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει μια (01) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 1,7 γραμμαρίων.
Κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος,  ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση.
======================
Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Πειραιά, από προσωπικό του Α΄ Λιμενικού Τμήματος της οικείας Λιμενικής Αρχής, 44χρονος, διότι κατά την διάρκεια ταξιδιού με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο από το Ηράκλειο για Πειραιά, εντοπίστηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας του πλοίου να έχει κλέψει τον φορητό υπολογιστή ενός επιβάτη.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
======================
 
Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Καρλοβασίου Σάμου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, 21χρονος, διότι εντοπίστηκε να παραλαμβάνει δέμα από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, το οποίο περιείχε ένα (01) σακουλάκι με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 14,2 γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ η ναρκωτική ουσία  κατασχέθηκε.
======================
Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Σούδας Χανίων, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, 34χρονος, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη εντός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή και τυλιγμένη με μονωτική ταινία, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 5,90 γραμμαρίων.
Επίσης, συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Σούδας από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας και ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 26 ετών, διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και κατείχαν πλαστά δελτία ταυτότητας.
Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν επίσης, μια (01) χάρτινη συσκευασία, εντός της αποσκευής του, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων και ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε επιπλέον ένα υπηρεσιακό σημείωμα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, το οποίο επίσης ήταν πλαστό.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και τα ανωτέρω έγγραφα κατασχέθηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: