Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος - Έκφραση Συγχαρητηρίων στους συναδέλφους.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αισθάνεται την ιδιαίτερη υποχρέωση να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στους συναδέλφους του Γραφείου Ασφαλείας του Κ.Λ.Βόλου για τις συνεχείς επιτυχίες τους κατά της μάστιγας των ναρκωτικών. 

Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που έχει καταβληθεί από όλους τους συντελεστές των επιτυχιών καθώς πρόκειται για μία επαγγελματικά άρτια δομημένη και εξειδικευμένη επιχειρησιακή ομάδα που έχει επιτύχει σημαντικές νίκες κατά της εγκληματικότητας .

Εξάρθρωση σπείρας.

Σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΛΣ κατά των ναρκωτικών τα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κ.Λ.Βόλου μετά από πολύμηνη ερεύνα και σε συνεργασία με την Αστυνομία εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά.

Συνελήφθησαν και κατηγορούνται 18 άτομα ενώ εντοπιστήκαν και κατασχεθήκαν 15 κιλά χασίς, 390 γραμμάρια ηρωίνης, δεκάδες ναρκωτικά χάπια και άλλου είδους ναρκωτικές ουσίες. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Κεντρικού Λιμεναρχείο Βόλου, σε χρόνο μη επακριβώς προσδιορισθέντα, οι κατηγορούμενοι συγκρότησαν κι εντάχθηκαν σε εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους και συνεχή δράση, τουλάχιστον από το μήνα Δεκέμβριο του 2011, με αποκλειστικό σκοπό το παράνομο κέρδος από τη διακίνηση ναρκωτικών τόσο στην ελληνική επικράτεια.

Σε έρευνα στα σπίτια των κατηγορουμένων, αλλά και στο Κ.Κ. Λάρισας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ,όπλα, οχήματα, μηχανή, κινητά τηλέφωνα. 

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αστυνομικής έρευνας κατά το χρονικό διάστημα από 3-1-2012 έως και την 9-4-2012 είχαν συλληφθεί σταδιακά έξι εκ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης (3 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί), οι οποίοι πλέον τυγχάνουν κρατούμενοι διαφόρων Σωφρονιστικών Καταστημάτων της χώρας. Εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων, αλλά και των αναζητούμενων κατηγορουμένων και σε άλλες σοβαρές εγκληματικές πράξεις.

Αξιοποίηση των ΚΕΑ.

Σημαντική συνδρομή στις επιχειρήσεις του Γραφείου Ασφαλείας Κ.Λ.Βόλου παρέχουν οι άντρες του Κ.Ε.Α Βόλου.

Είναι αλήθεια ότι τα στελέχη των ΚΕΑ με την εξειδικευμένη τους εκπαίδευση μπορούν και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατά της εγκληματικότητας όποτε αυτό απαιτηθεί.

Στο πλαίσιο αυτής της αξιοποίησης του Κλιμακίου Εδικών Αποστολών Βόλου συνελήφθησαν την 14-06-12 στην κεντρική προβλήτα του λιμένα Βόλου , με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, πέντε (05) αλλοδαποί ηλικίας 26, 24, δύο 23χρονοι και 31 ετών, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας του ενός 23χρονου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 250 γραμμαρίων, έξι (06) συσκευές κινητών τηλεφώνων και χρηματικά ποσά των 215 ευρώ και 690 δηναρίων Σκοπίων.

Συνεργασία με άλλες Λιμενικές Αρχές.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που τα στελέχη του Γρ.Ασφαλείας Κ.Λ.Βόλου επιχειρούν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έχοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες.

Η συνεργασία με Λιμενικές Αρχές έχει αποφέρει αποτελέσματα όπως ακριβώς συνέβη και την 17 -06-12 όπου συνελήφθησαν, στο λιμάνι Αγίου Κωνσταντίνου, από προσωπικό,του Υ/Χ Στυλίδας σε συνεργασία με στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου αλλά και της Λιμενικής Αρχής Αγ.Κωνσταντίνου, κατά την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, δύο 27χρονοι διότι κατείχαν, εντός των αποσκευών τους, επιμελώς κρυμμένα σε μπουκάλι λακ τρεις (03) ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 36 γραμμαρίων καθώς και έναν τρίφτη.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι τα στελέχη του Κ.Λ.Βόλου προκειμένου να αξιοποιήσουν πληροφορίες ως αποτέλεσμα της συστηματικής και υπεύθυνης εργασίας που συντελείται εδώ και καιρό, θέτουν το εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο μετακινούμενοι σε όλα τα μέρη της Ελλάδος κάτω από συνθήκες επικίνδυνες χωρίς ουσιαστικά καμία ανταμοιβή για το έργο που παράγουν.

Σε μια περίοδο που η ασφάλεια του πολίτη αποτελεί ύψιστο αγαθό, το Λιμενικό Σώμα δηλώνει παρόν στην μάχη ενάντια στην εγκληματικότητα.

Τα στελέχη του ΛΣ αψηφώντας κάθε κίνδυνο αποδεικνύουν ότι ως Σώμα Ασφαλείας πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί η προστασία του πολίτη.

Όπως λοιπόν έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη ότι το Λιμενικό Σώμα παρέχει υψηλή ασφάλεια σε ξηρα και θάλασσα έτσι και η νέα Κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσει ότι σε περίπτωση που αλλοιωθεί το Αστυνομικής φύσης πρόσωπο του ΛΣ τα αρνητικά αποτελέσματα για την προστασία του Πολίτη θα είναι τραγικά και μη αναστρέψιμα.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ..

Ανώνυμος είπε...

http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4003.html προσπαθούν να στηρίξουν μια κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας.------ πραγματικα δεν καταλαβαινω το ονειρο της ΠΕΑΛΣ ειναι ενα σωμα ασφαλειας να στηριξει την ανορθωση της χωρας πως και αυτος ειναι ο ρολος σε ενα σωμα ασφαλειας ή μηπως δεν θελουν το λιμενικο σωμα ασφαλειας

Ανώνυμος είπε...

Αντε να σταματήσουμε με τα ναρκωτικά (διότι αυτά είναι δουλειά της Αστυνομίας)και να ασχοληθούμε με τα δικά μας καθήκοντα τα περί ναυτιλίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ???? ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ......???? Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ..... ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ Η ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ......Κ.Λ.Π.....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά (Συνάδελφοι)δεν υπάρχει συνδικαλισμός στο ΛΣ ούτε ΠΟΕΠΛΣ ούτε ΠΕΑΛΣ . Δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ . Ο συνδικαλισμός είναι να βοηθάει τον κόσμο , εγώ προσωπικά τους έχω στειλει πολλά μαιλ και ούτε καν απαντάνε......

Ανώνυμος είπε...

2 ANΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ -
ΠΕΑΛΣ: Ανοιχτή επιστολή για επίδοξους … κατακτητές.....
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΕΠΛΣ: Επιτέλους - Τέλος.....
www.peals.gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

αναδημοσίευσε η ΠΕΑΛΣ ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ στο www.pealsgr.blogspot.com ??????
ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ???

Ανώνυμος είπε...

mhpvs grafeis makakies sta email soy????

Ανώνυμος είπε...

malakas είσαι εσύ ΑΓΓΛΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΑΛΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ...ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ? Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ..

Ανώνυμος είπε...

έλεος παιδιά με τους τεμπελχαναδες της ΠΕΑΛΣ ...ταχα μου αντιδρούνε που επιτυχανε να βρουν μια θεση μετα τη συνταξη στους εφοπλιστες ...τσιρακια και γλύφτες .

Ανώνυμος είπε...

NA ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΕΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ...ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Από το συμβούλιο της ΠΕΑΛΣ, υπηρετεί κάποιος σε Λιμεναρχείο; Αν όχι, έχει υπηρετήσει ποτέ και πότε;

Ανώνυμος είπε...

H ERVTHSH ISXYEI KAI GIA THN POEPLS.

Ανώνυμος είπε...

1.ΤΟ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ?????
2.ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΕΑΛΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΛΟΥΦΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ TOP.... ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ MEΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ , ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ??????
3. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΑ 60 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ????? ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ???????
4.ΟΙ ΠΕΑΛΣ ΕΧΕΙ 9 ΜΕΛΗ , ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ , ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, ΕΝΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΑΝ ΕΚΣΕΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΕ ΜΕ 9 24ΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ,ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΛΩΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ , 2 ΗΤΑΝ ΠΛΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΑΝ ΣΤΟ ΕΚΣΕΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΕ ΣΤΟ ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ , ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ . 6.ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ????????? ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΉ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ .............ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ 50-50% Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ....... ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ???????????? Η ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ???? ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΌ-ΣΤΕΣ .......ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ,ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ......ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ........

Ανώνυμος είπε...

TΟ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΥΠΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.