Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Σύλληψη αλλοδαπών στον Πειραιά – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάρο – Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα-Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά και την Μυτιλήνη - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα –Σύλληψη παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Διοίκησης Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, στην ακτή Βασιλειάδη δύο (02) αλλοδαποί ηλικίας 43 και 31 ετών διότι σε έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος δεν έφερε κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ βρέθηκε να κατέχουν από κοινού εντός του οχήματος τους δέκα (10) κενά δελτία θεώρησης ταξιδιού (visas), χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση τους.

Ακόμα βρέθηκαν πάνω τους εννιακόσια πενήντα (950) και χίλια τετρακόσια πενήντα (1450) ευρώ, χωρίς επίσης να μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους.

Από τη Διοίκηση Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα, τα χρηματικά ποσά, το Ι.Χ. Ε. όχημα καθώς και τα κινητά τηλέφωνα που κατείχαν.

============================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Παροικίας Πάρου από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο 19χρονος διότι κατείχε εντός της χειραποσκευής του μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη μεικτού βάρους 4,9 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

============================

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από αλιείς για την ύπαρξη σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. που εντόπισε το σκάφος «ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΣΠΥΡΟΣ» Τ.Κ. 471 να πλέει 8 ν.μ. βορειοανατολικά ακρωτηρίου «ΔΡΑΣΤΗ» με επιβαίνοντες οκτώ (08) αλλοδαπούς.

Οι αλλοδαποί περισυνελέγησαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κέρκυρας ενώ στη συνέχεια, κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, πρόκειται να παραδοθούν στο Συνοριακό Τμήμα Κασσιώπης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

============================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, 20χρονος αλλοδαπός διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει δύο (02) αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,5 γραμμαρίων έκαστο, ενώ εντός της αποσκευής του εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες μία (01) πλαστική συσκευασία που εμπεριείχε δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 74,6 και 5,7 γραμμαρίων αντίστοιχα, μία (01) πλαστική συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) μικτού βάρους 18,2 γραμμαρίων και ένας τρίφτης.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, ο τρίφτης και το κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα κατασχέθηκαν.

======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα, στο λιμένα της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, 21χρονος, διότι μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει ένα φιαλίδιο που περιείχε μεθαδόνη βάρους 48 γραμμαρίων σε υγρή μορφή και τρία (03) δισκία με την ένδειξη «LEXOTANIL» των 1,5 mgχωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

======================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρείχε συνέργεια, σε ένα 31χρονο αλλοδαπό, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί του, για λογαριασμό του οποίου επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

======================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε ως συνοδηγό έναν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς επίσης και άλλους τρεις (03) αλλοδαπούς που βρέθηκαν κρυμμένοι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ το όχημα κατασχέθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: