Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΕΠΛΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ - Ν.Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ


Αριθμ. Πρωτ.: -04

ΠΡΟΣ :1. Κον ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ  
                ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ Λ.Σ. ΣΟΥΛΗ Κωνσταντίνο
             2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ/Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΓΡ Κου ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΒΟΡΕΙΟΥ 
                  ΕΛΛΑΔΟΣ
             3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ /Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α'-Β'
             4. 4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Λ.Σ. ΓΡ. Κου ΔΙΟΙΚΗΤΗ



ΚΟΙΝ. : 1. κκ' ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
              2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ.
              3. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
              4. κκ' Βουλευτές του Νομού μας και Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. που κοινοποιείται το παρόν 
                  παρακαλούνται για ενέργειές τους προς επίλυση αναφερόμενων προβλημάτων.


ΘΕΜΑ : '' Αναφορά ελλείψεων - ενίσχυση με προσωπικό ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και Λιμενικών Αρχών υπαγωγής του . '' 

1. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας έχει στην αρμοδιότητά του μια από τις πιο δύσκολες, και απαιτητικές περιοχές λόγο μορφολογίας του εδάφους και της δεύτερης ακτογραμμής στο Β. & Ν. ΕΥΒΟΙΚΟ ΚΟΛΠΟ . Στην δικαιοδοσία του πληθυσμιακά και χωροταξικά εμπίπτουν τέσσερις (04) περιφερειακές ενότητες Εύβοιας -Αττικής -Βοιωτίας και Φθιώτιδας και έξι (06) Δήμοι . Στον τομέα αστυνόμευσης συναντά σχεδόν όλες τις δραστηριότητες όπως τουρισμό , ναυτιλία , βιομηχανία , ναυπηγία , αλιεία , ακτοπλοΐα , λαθρεμπόριο , λαθρομετανάστευση , μεγάλης έκτασης χερσαία ζώνη λιμένα κλπ. 

2. Η οργανική σύνθεση του Λιμεναρχείου προβλέπει στο σύνολο εξήντα πέντε (65) στελέχη. Σήμερα υπηρετούν πενήντα (50) συμπεριλαμβανομένων των δέκα (10) στελεχών του Κ.Ε.Α. και έξι (06) μελών πληρώματος ΠΛΣ -171-. Ουσιαστικά για την εκτέλεση Υπηρεσιών, λειτουργία τομέων και γραφείων απομένουν να ασχολούνται σαράντα (40) στελέχη. Σε όλες τις Λιμενικές Αρχές υπαγωγής του ( Ωρωπός , Ερέτρια , Λάρυμνα και Μαντούδι ) υπάρχει έλλειψη προσωπικού . 

3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ενέργειές σας προκειμένου ενισχυθούν με το απαραίτητο προσωπικό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και οι Λιμενικές Αρχές υπαγωγής του. Με την υπάρχουσα δύναμη είναι αδύνατον να λειτουργήσουν εύρυθμα και με ασφάλεια για το προσωπικό που υπηρετεί καθώς και την εξυπηρέτηση - ασφάλεια των πολιτών . 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κύριοι συνάδελφοι το ξεφτιλίσατε!
40 άτομα στη Χαλκίδα και θέλετε κι'άλλους, ήμαρτον!
Έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα βγεί να φωνάζει και η ... Καλαμάτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΚΥΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να ενισχυθει το αποστακτηριο του JACK DANIELS εδω και τωρα...
Τα ατομα που παιζουν με τις ταπες των βαρελιων και περιμενουν το ουίσκι να ωριμασει δεν επαρκουν.

Δηλαδη εννοώ οτι αντι η ηγεσια και οι συνδικαλιστες οφειλουν να δουν το θεμα των μεταθεσεων ρεαλιστικα και το θεμα στελεχωσης υπηρεσιων να γινεται με καθαρά υπηρεσιακα κριτηρια και οχι με ρουσφετολογικα ή τοπικα.
Η Χαλκιδα εχει λογο να φωναζει αλλα η ΑΕΝ Κύμης τι ενισχυση θελει οταν την ιδια ωρα μαχιμες υπηρεσιες όπως πολλά πλωτά δεν εχουν δυνατοτητα ουτε ρεπο να δωσουν ,ακομα κιαν επιχειρουνν με μειωμενη συνθεση.

Το ΠΔ μεταθεσεων ειναι της πλάκας για ακομα μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΝ.
ΑΠΛΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΕΝ.