Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Συνάντηση με βουλευτές για θέματα Σωμάτων Ασφαλείας


Πειραιάς 26 Ιουλίου 2012
Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, συναντήθηκαν σήμερα στην Βουλή, με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους κ.κ. Αν. Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτή Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, Βουλευτή Δράμας Δημήτριο Κυριαζίδη και Βουλευτή Αχαΐας Αθανάσιο Νταβλούρο, οι οποίοι και τυγχάνουν και απόστρατοι συνάδελφοι μας, μετά από πρωτοβουλία τους για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στα βασικά θέματα που απασχολούν τα Σώματα Ασφαλείας.
Από την πλευρά μας χαιρετίσαμε την σχετική πρωτοβουλία θέτοντας υπόψη τους την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υπηρεσίες, τα μέσα, η υλικοτεχνική υποδομή αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό των Σωμάτων Ασφαλείας από τις συνεχείς μειώσεις και περικοπές στους προϋπολογισμούς των Σωμάτων μας, που βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με την απαίτηση της κοινωνίας για αναβαθμισμένες υπηρεσίες παροχής ασφάλειας τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο μεγάλο κεφάλαιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης.

Από την πλευρά τους υπήρξε η δέσμευση για συνεχή επικοινωνία και αλληλοενημέρωση με ταυτόχρονη προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στα προβλήματά μας.
Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι μόνο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας μπορούν να αντιμετωπιστούν τα παραπάνω προβλήματα.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος       Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: